Şimdi Ara

Sınav sonucundan daha çok koyan anlarda var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
530
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mesela siz 3 arkadaşszınız diğer 2 arkadaşınızın acayip güzel 2 sevgilisi var ve bunlar heryerde beraber takılmayı tercihe diyorlar ve siz 3 ayrılmaz arkadaş olduğunuz için sizide hep yanlarında çağrıyorlar tabi sevgilileriyle birlikte bankta otururken sen tek oturuyosun ya hani..

• bu sınavdan daha önemliyse bence girme sınava bırak kalemi kağıdı laleliye git

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • canatis kullanıcısına yanıt
    yobazlık level 100,her şey sınav mı şu hayatta ? biraz dışarı falan çık beynine oksijen gitsin lan
  • Sanırım bu biraz düşünce yapısıyla alakalı. Sen düşünemiyor musun bu durumu da onlarla beraber geziyorsun? Rahat bırak insanları. Sana illa "gelme yanımıza" mı desinler?
    Ayrıca ilkokullu musunuz? Kaldı mı halâ ayrı gezemeyen 3 kardeş gibi arkadaş vs.vs.vs.vs....
  • ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    şu forum zeki insan kaynıyor yeminle ya,yukarıyı bidaha oku istersen zorla çağırıyor adamlar falan ?
  • sınav daha çok koyuyor bence, düşünsense hayalini gerçekleştirememişsin var mı ötesi ?

5 yıl sonra istemediğin yerden mezun oluyorsun o anda adriana lima evlenelim dese mutlu olur musun?
  • abi her ikisinide yaşayan yorum yapsın bence :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • oMeR24 kullanıcısına yanıt
    Önceki mesajımda ilkokullu musun diye lüzumsuz bir soru sorduğum için şu an kendimden utanıyorum. Düşünce yapın o kadar ilkokulda kalmış ki... Zorla çağırmak nedir ya? Belli ki düşünceli arkadaşların var; gönlünün kalmasını istemiyorlar bu yüzden ısrar ediyorlar. Sende o kadar düşüncesizsin ki, şu an burada kendine pay çıkarmaya çalışıyorsun.
    Bence gerçekten boşver. Sen insanları sevgilileri ile görüp iç geçirmeye devam et.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oMeR24

mesela siz 3 arkadaşszınız diğer 2 arkadaşınızın acayip güzel 2 sevgilisi var ve bunlar heryerde beraber takılmayı tercihe diyorlar ve siz 3 ayrılmaz arkadaş olduğunuz için sizide hep yanlarında çağrıyorlar tabi sevgilileriyle birlikte bankta otururken sen tek oturuyosun ya hani..

Paranın satın alamayacağı şey yoktur.
    Bugün 70 yaşındaki moruklar sırf parası var diye çıtır kızlarla takılıyor.

Şimdiki arkadaşlarınin yaşadıkları vakti geçirme. Asil golu eline mesleği al cuzdanin kabarık itibarın olsun o zaman atacaksın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olursun aslan. Kadinin hayal edemeyecegin kadar parasi var. Evlilik hayatının yatirimi olur.

• ahbeazizim kullanıcısına yanıt
    cevap bile vermeye tenezzül etmeyeceğim bi homo sapienssin sen kardeş,aynen ilk okuldayız biz hatta kollarımızı omuzlarımıza atıp öyle geziyoruz 3 kişi dsfdsfds olum ortama girmediğiniz asosyal olduğunuzu bu kadar belli etmeyin lan sdfsdfs
    Vaaay kanki ortamlarda akıyon hani

• Sınav sonucundan sonra hiç çalışmayan komşu kızıın benden fazla almasıda koymuştu bana.

• BOUN_PC kullanıcısına yanıt
    sorma ya patlıyoruz
  • Sana olanın çok benzerini yaşadım, sadece 3 arkadaş değiliz 2 arkadaşız (Yani ben ve çok yakın bir arkadaşım) ve senin hissettiğin gibi hissettim aynı. Sadece "Sınavdan çok koyuyor" gibi bir tribe girmedim, elbet bir gün benim de olur dedim geçtim.
  • Mad_Jak kullanıcısına yanıt
    ilerde olur diye 19 a geldim ben :DD
  • Kardeşim aynı durumu yaşamışız sanırım ama bi farkla. Şöyleki benimde vardı öyle arkadaşlarım çağırırlardı gitmezdim onların yanında ne bileyim rahatsız etmek istemiyordum. Laf aramızda özeniyordum da ama ben genelde derslerle uğraşıyordum biraz çekingenlikte var ilerde olur diye diye senin gibi 19 oldum bende ama şuan ygs den sonra o arkadaşlarım 200-300 binlerde ben 5 bindeyim uzun vadede düşündüğün zaman şimdi bana mı daha çok koyar onlara mı? Sen mesleğini al eline önce bi sonra gerisi gelir benim düşüncem böyle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yağmurdereli29 -- 7 Nisan 2015; 0:56:46 >
  • Yazacaklarımı iyi oku bilinçaltın gereken mesajı alacak : (Sadece başlığı açan değil hepiniz okuyun biraz uzun bir yazı olabilir ama okuduğunuza değecek.)

Ben 1 sene asosyal olurum. Çalışırım istediğim çok iyi bir bölümü kazanırım mesleğimi elime alırım.Sen çalışmazsın sosyal olursun kızlarla gezer tozarsın.Kıytırıktan bir bölüm kazanırsın onu da yata yata kızlarla takılarak okursun ''oh be hayat bu lan annem babam parayı yolluyor ben yiyorum kızlarla'' dersin.Sesli demesen de bilinçaltın der. Ta ki mezun olacağın sene gelene kadar. Okulun biter yapacağın iş belli amelelik.Amele olmadın diyelim torpille bir yerde takılıyorsun. 1 seneden fazla beceriksiz bir işçiyi o konumda kimse tutmaz.

Gelelim bana.Ben kazanırım okurum diplomamı alırım havada kapılırım.Cüzdanım kabarık itibarım sağlam şeklim şemalim düzgün biriyim artık.Senin okurken(lafın gelişi okumak yoksa sen öyle bişey yapmıyorsun da..)takıldığın kızları 2 lafımla koluma alırım. Çünkü o kızlar artık sana bakmaz bana bakar.Sen artık amelesin çünkü ona bişey veremezsin.Acıdır ama gerçektir bu. Senin bir tarafından ter akar 1500 tl için ben minimum 5 bin alırım ve bir taraflarımı yaya yaya. günde maksimum 8 saat çalışarak hem de. sen 10-12 saat.Mesailerini ayrı tutuyorum.

Hayata atılınca acı gerçekleri anlarsın. Ben hayata zor ve erken bir başlangıç yaptığımdan acı gerçekleri biliyorum.Sen şimdi gezip tozduğundan sorumluluğun olmadığından bişeylerin farkında değilsin.Bu zihniyetle üniversiteden mezun olunca ilk iş görüşmedende si... güle güleyi yiyince anlamaya başlarsın . Sonra okurken takıldığın kızları görürsün bir yerde.yüzüne güler ama sana ''şimdi ne yapıyorsun'' diye sorduğunda vereceğin cevapla içten içe bir tarafıyla gülmüş olacak.Çünkü cevabın ''iş arıyorum'' temalı olacak.

Sonra o kız senin yanından ayrılıp benim gibi biri olan sevgilisiyle takılacak sen de iş aramaya devam.Bu sana biraz koyabilir ama bu bir HİÇ. Evlenince asıl olay çıkar meydana.İlk 6 ay (en fazla 1 sene) cicim ayları çok iyi geçer. Ama paranız yeterince yok.Sen güç bela zor bir iş bulmuşsun maaş maksimum 1500. Ev masraflarını anca karşılar o. Çocuğun oldu ne kadar sevimli bişey dimi evet öyle. Ama o sevimliliğinin altında yatan büyük bir masraf da var. Neyinle karşılayacaksın ? Karşılayamayacaksın.Diyelim bir gün çocuğunun isteğini paran olmadığı için yerine getiremedin.Vicdanlıysan eğer akşam yatağa yattığında sessiz sessiz ağlayacaksın.Eşine arkanı dönüp görmemesini isteyeceksin ağladığını.

İşte hayat budur. Klişe laftır ama gerçektir ''Hayat acımasızdır.''

Bunların geçerliliğinin olmadığı tek bir durum var :

Anne babadan kalacak yüklü miktarda mal mülk ve para..Böyle bir şansa sahipsen muhtemelen bunlar başına gelmez.Tüm hayatın bir asalak olarak sana kalan mal mülkü yemekle geçer.Bu durumda maddiyat olarak güçlü olursun ama çevrendeki herkes senin arkandan tahmin edebileceğin şeyleri konuşur ve bu istisnasızdır herkes konuşur ben de konuşurum.Mal mülk biterse çocuğuna ne bırakacaksın ? Mal mülkün bitmezse çocuğuna kendi karakterini bırakacaksın. O da senin gibi bir asalak olacak ve o da miras yiyecek ve bu böyle sürecek..Sen de bunların hesabını Allah'a veremezsin (Sorgulamak gibi bir amacım yok ama tabiki Allah inancına sahipsen)

Umarım hepsini okumuşsundur.

Not:Bunu sadece konuyu açan arkadaşa yazmadım okuyun ders alın.

• RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    Ne acınası varlıksın sen ya çalışmaktaki tek amacın 17 yaşında tavlayamadığın kızları parayla satın mı almak?
    Onu ggeçtim zaten paran var diye seninle evlenen yada birlikte bi kızla ne kadar mutlu olabilirsin ki

acıdım senin gibiler okumasın daha iyi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lykke.. -- 7 Nisan 2015; 10:12:17 >
    İzmirdeysen hemen ayarlayalım kardeş ??

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.