Şimdi Ara

Sınav Sürecinde Yaptığınız En Büyük Hata (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
84
Cevap
24
Favori
7.569
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam 3.yıla kalmışsın eylülüde başlaman dinlenmen açısından doğaldı bence kendine haksızlık yapma
  • Yanlış yaptığım soruların çözümlerini izlerken aynı zamanda sosyal medyada ve burda vakit geçirmek.Son aylarda özensiz ders çalışmak gene hem sosyal medya hem de burda durmak ve ders çalışmaya çalışmak ,netlere çok önem vermek Ocak’ta ayt de 75 net yaptım ve çok götüm kalktı hocalarda çok övdü bu beni kötü etkiledi sınavda 63.75 geldi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • fantilatör F kullanıcısına yanıt
    Hocam 1.dönem bomboş geçti diyon ama sonuçların efsane :D Bence 1.dönem matı hallettin herhalde değil mi?
  • İlk senemde denemeleri yabana atmasaydım , boş boş soru bankalariyla kendimi tatmin etmek adına uğraşıp durmasaydım belki de ilk senemde istediğimde bölümde olurdum. Bu seneye kısmetmiş bakalım ne zaman açıklanacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • matematiğe deli gibi çalışıp feni fazla önemsememek

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum belki de haklısınızdır o zaman diğer maddeler yüzünden bildiğim kadar yapamadım diyelim Hayatım dikkatsizlik yaparak geçmiştir bir de heyecan stres

• Yatmak.

• Üç harfli

• Tipsiz_Tatlı_Karakter kullanıcısına yanıt
    Çok çabuk sıkılıyor yoruluyorum hocam. Çalışmamak için sürekli bahanelerim vardı. Günde kaç soru çözdüğümü saymiyordum. Bir ara dershanede ki hoca her gün kaç soru çözdüğümüzu kendisine söylememizi ve göstermemiz istedi. Hiç soru çözmediğim günler oluyordu. 100 soruyu geçtiğim günler çok azdı. Millet 300 soruda felan bahsediyordu.
    Mesela pazar günleri erkenden kalkıyordum. Kahvaltıdan sonra ders çalışırım diyordum. Kahvaltı yaptık. Hele bir su yediklerimi sindireyim diyordum. Alıyordum telefonu. Birazdan başlarım diye diye saat oldu sana 5. Saat 7de maç var. Şampiyonluk umuduyla Galatasaray maçlarını, küme düşer umuduyla fenerbahçe maçlarını 90 dakika izliyordum. Tabi akşam saat 9u geçiyor, yorgunluk felan başladı. Tabi benim için senenin en temel kuralı, yorgunken asla ders çalışılmaz. E biraz daha telefonda uğraşıp uyuyordum. Tüm pazar günleri böyle geçti benim.

Sonuç ne oldu, Galatasaray'ı şampiyon yaptık ama Fenerbahçe'yi küme düşüremedik.

• Denemeleri korkarak çözmem.
    Kötü sonuç gelir diye hep korkardım keşke korkmasaydım da daha çok deneme çözsseydim
    Ayt ye abanıp tyt çalışmamazlık yapmasaydım
    LTİ yi son aylara bırakmasaydım
    Problemlere gereken önemi verseydim
    İstediğime ulaşabilirdim.
    Bu sene bunların bilincinde olarak bu sınava hazırlanacağım. Az deneme çözmek pişmanlıktır.

• Okula gitmek, matematikte konuları hemen bitirip ara vermek.
    Daha fonksiyonu detaylı çalışmaya uğraşırken LTİde ezber yaptım yazılı var diye. Yılbaşından sonra İki-üç LTİ hiç bakmadım olanı da unuttum

• quote:

Orijinalden alıntı: fantilatör

Çok çabuk sıkılıyor yoruluyorum hocam. Çalışmamak için sürekli bahanelerim vardı. Günde kaç soru çözdüğümü saymiyordum. Bir ara dershanede ki hoca her gün kaç soru çözdüğümüzu kendisine söylememizi ve göstermemiz istedi. Hiç soru çözmediğim günler oluyordu. 100 soruyu geçtiğim günler çok azdı. Millet 300 soruda felan bahsediyordu.
    Mesela pazar günleri erkenden kalkıyordum. Kahvaltıdan sonra ders çalışırım diyordum. Kahvaltı yaptık. Hele bir su yediklerimi sindireyim diyordum. Alıyordum telefonu. Birazdan başlarım diye diye saat oldu sana 5. Saat 7de maç var. Şampiyonluk umuduyla Galatasaray maçlarını, küme düşer umuduyla fenerbahçe maçlarını 90 dakika izliyordum. Tabi akşam saat 9u geçiyor, yorgunluk felan başladı. Tabi benim için senenin en temel kuralı, yorgunken asla ders çalışılmaz. E biraz daha telefonda uğraşıp uyuyordum. Tüm pazar günleri böyle geçti benim.

Sonuç ne oldu, Galatasaray'ı şampiyon yaptık ama Fenerbahçe'yi küme düşüremedik.

nereyi tercih ettin hocam

• fantilatör F kullanıcısına yanıt
    aa fantilatör diye hesabim da varmis

• Aralıktan sonra çalışmayı bırakmam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • herhangi bir psikolojik rahatsızlığınız varsa ilac kullanmayı falan reddetmeyin.sınav döneminde anksiyete bozuklugu ilerledi bende, sadece ve sadece ders calısıp max 5 kere arkadaslarımla görüstüm, inanılmaz caba harcadım, ilaclar uyusturdugu icin reddettim kullanmayı.sonuc: sınav anında kaygımı asla yenemeyip 30k-40k arası bir sey beklerken 1 milyonuncu olmadığıma sükredecek duruma geldim.
  • Limit paragraf çözmek.
    Paragrafta 6 yanlış. (Buna rağmen sayısalda ilk bindeyim)

• Tyt de hep çözdüğüm sırayla çözmeyip süre sorunu yaşamam.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sınava girmek

• çok dizi,film izlemek.
    istediğim düzeyde deneme çözememek.
    2,3 defa haftalar boyunca çalışmamıştım bazen de 2 gün çalış 2 gün çalışmamıştım vb.Kısaca düzenli çalışamamk diyebilirim
    Sınav anı için biyolojiyi düzgün okumadım,dikkatli olmadım.
  • Antrenman yapmak. Ne gerek vardı. Okula gitmek zaten 6 ayı çaldı. Dersanede salak saçma tiplerle dalasa girmek, dersleri aksatırdı. Manita işleriyle uğraşmak çok vakit almadı ama zaman çaldı. Tyt ye fazla bakmamak.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.