Şimdi Ara

Sınav Sürecindeki En Büyük Doğrunuz (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
86
Cevap
20
Favori
5.207
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gerçekten neredeyse 10 ayda 55 netten 100 nete mi çıktı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu eksiğim olduğunu düşünmediğim için doğru düzgün soru bankası çözmeyip bol bol deneme çözmek kesinlikle iyi oldu. Ayrıca denemelerde son 2 ay TYT'yi önemsemeyip AYT'ye odaklanmak da çok iyi bir tercihti. Yani başkalarının ne yaptığı değil kendi yönteminizi bulmanız önemlidir. Eğer konuları tam olarak bilmeden sınava giremem diyorsanız yaptıklarımı yapmanızı tavsiye etmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TURAN.t

Gerçekten neredeyse 10 ayda 55 netten 100 nete mi çıktı?
    Hocam arkadaşın Profesyonel Ligdeki (Ekim 2019) ve Özdebir 3'teki (Şubat 2020) netlerini aktarayım:

32.50 Türkçe
    6.75 Sosyal
    9.50 Matematik
    11.75 Fen
    60.50 TYT

34 Türkçe
    13 Sosyal
    11.50 Matematik
    15 Fen
    73.50 TYT

Bu arkadaş nisanın sonları gibi 96'yı gördü bir denemede (3D'nin üçüncü TYT denemesinde) Şu anda kendisi TYT'den 90-95 arası bekliyor. 100 demişim ama yanlış hatırlamışım. 95 olacaktı o. Yakın arkadaşlarımdan birisi kendisi, yani gerçek hocam :D.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-EB3FB489A -- 20 Temmuz 2020; 22:46:53 >
  • Yok

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Son 2 haftada ayt kimya calisip ayt netimi 11.75 artirmak

• yerden kaldırırdım
  • Ayt coğrafya çalışmamak (millet kayac türleri bilmem ne bir suru sey ezberledi ben kitap yüzü açmayıp 6da 5 yaptim)

• EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Hocam fizik için ne yaptınız diğer derslerden korkmuyorum de fiziğe karşı 9dan gelen bir korkum var

• Aspergrata A kullanıcısına yanıt
    bir adet defter almakla başladım önce sonra esş fasikülleri üzerinden gittim bu fasiküllerdeki ayrıntılı,eleyici olabilecek bilgileri ve formülleri bu deftere başlık başlık not aldım fasiküller bittikten sonra esş denemelerini çözmeye başladım yaptığım yanlışları dinledim ve eğer bir konudan üstüste denemelerde yanlış yaptığımı fark edince nihat bilgin'den çözdüm eğer hala soru kaçırıyorsam bunun üstüne bir de karaağaç'tan çözdüm.esş denemeleri bittikten sonra her gün sınava kadar tuttuğum defteri baştan sona okudum.
  • Altuğ Güneş hocamızı keşfetmek

• Konularımı erken bitirmem ve 2. Dönem başından itibaren sadece deneme çözmem

• EgeArsln.EA kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam ileriki hayatınızda başarılar

• Fen derslerini meb kitaplarindan her gun okumak. Fizikte aradaki sira sizde sorularini sinav sorulari yapiyorlar zaten. Biyoda da konunun icindeki yaziyi kopyala yapistir yapip oncul soruyorlar. Mesela polimeraz sorusunu sinavdan onceki aksam okudum konusu ve 1 onculun yanlis oldugunu o sayede yaptim. Sadece bu degil ciddi manada fen kitaplarini iyi analiz ederseniz direkt ora geliyor

• + Yapamadığım sorularla uğraşmak, soru çözüm uygulamalarını kısıtlı kullanmak.
    + Denemelere erkenden başlamak
    + Dershaneyi yahut okulu körü körüne takip etmemek
    + Bana uygun olmayan tavsiyeleri dinlememek
  • Up

• 11 e sıkı çalışmak ve msü ye girmek

• son 40 günde ayt feni 15-20 doğrudan 39 doğruya çıkarmak.
    bütün konuları sadece son 40 gün çalıştım bu sayede hepsi adım gibi aklımda kaldı. şu an hepsini sildim bile
  • up

• Up

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.