Şimdi Ara

SINAV YERİ> 337. DÖNEM İZMİR GAZİEMİR ULAŞTIRMA . PER. OKL. VE EĞT. MRK. KOMUTANLIĞI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
9.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: horozzi

Eyv. aleyküm selam ne gün gitcen kardeş aldınmı casio saatini

2.gün girmeyi düşünüyorum kardeş inşallah işimizi çabuk bitirp bi izmir turu yaparız üstüne. saati falan almadım da boyun cüzdanı aldım ilk önce ona heveslendim gittim aldım lisesin ordan bi amcanın dükkanından 1 liraya herşey çok uygun fiyata
  • Kardeş o civarda bi kaç tane var tam olarak nerden aldın kıbrıs şehitler caddesi sapağı var ordan aşağı biraz inince olan dükkandan mı?
  • quote:

Kardeş o civarda bi kaç tane var tam olarak nerden aldın kıbrıs şehitler caddesi sapağı var ordan aşağı biraz inince olan dükkandan mı?

biraz aşağıda ışıkların hemen altında kardeş belediyeye doğru inerken
  • Eyv. devrem bi ara gidip alayım malzemeleri sağolasın :)
  • Kuşadasından ben varım. 3 ünde gireceğim ama kimse bana sormadı kaçında girmek istersin diye bi i.nelik yok değil mi :D
  • Yok devrem istediğin gün gidebilirsin zarfa ne yazdıkları önemli değil. ama 3. gün gideceksen çok ta geç gitme malum sona kalan dona kalabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi horozzi -- 25 Kasım 2010; 13:17:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbrg

quote:

Kardeş o civarda bi kaç tane var tam olarak nerden aldın kıbrıs şehitler caddesi sapağı var ordan aşağı biraz inince olan dükkandan mı?

biraz aşağıda ışıkların hemen altında kardeş belediyeye doğru inerken

S.a Denizlili tertipler bende aynı kervana katıldım haydi hayırlısı.. Bu malzemeleri en ucuza nerden kapatırız o 1 tl'lik dükkan'ın adı ne acaba?:) Bende gideyim de alışveriş yapayım Çamlıktan çınara doğru inerken Sağ tarafta da var,sol tarafta da..Hangisinden alışveriş yaptın?Bu arada Casio saatten de bahsetmişsiniz valla tam askerlik bir saat de denizlide 25'den aşağısı yok orjinal..Saat kullanmam normalde fakat askerlikte gerekli diyorlar,napcaz biz de ayak uyduralım :))

• Arkadaşa bugün aldık casio 15 e 10 a da vardı bu çakma dedi 15 liği aldı arkadaş ne derece orjin bilemem.Aldığı yer çatalçeşmeden liseye doğru çıkarken kıbrıs şehitler sapağındaki ışıkların biraz önünde...Malzemeleri aldm bugün ordan ama fiyat konusunda emin değilim mesela arko krem 1.25 verdi markette 0.75 kuruştu.Ama mach3 turbolar marketten daha uygundu yani karar sizin ben aldığım malzemeleri daha sonra yazacağım...
  • quote:

Arkadaşa bugün aldık casio 15 e 10 a da vardı bu çakma dedi 15 liği aldı arkadaş ne derece orjin bilemem.Aldığı yer çatalçeşmeden liseye doğru çıkarken kıbrıs şehitler sapağındaki ışıkların biraz önünde...Malzemeleri aldm bugün ordan ama fiyat konusunda emin değilim mesela arko krem 1.25 verdi markette 0.75 kuruştu.Ama mach3 turbolar marketten daha uygundu yani karar sizin ben aldığım malzemeleri daha sonra yazacağım...

Bir çok dükkan var ben daha araştıramadım hangisi ucuz hangisi pahalı..Sağolasın bilgiler için,aldığın malzemeleri ve fiyatlarını yazdığında görürüz artık..
  • Aldıklarım:

1 Adet Arko Klasik (yeşil tüp) Krem
    1 Adet Gilette Traş Jeli
    1 Adet Bot için silikon gibi bi taban
    1 Adet Küçük tırnak makası
    1 Adet Traş Çantası
    1 Adet Kirli,Temiz, Çamaşır Filesi
    1 Adet Yıkama Çamaşır filesi
    1 Adet Büyük Stil marka bot boyası
    1 Adet bot kilidi
    1 Adet Pudra
    1 Adet Colgate Diş macunu
    1 Adet dikiş seti (bi iğne bi düğme üç renk iplik)
    1 Adet not defteri
    12 Adet Çengelli iğne
    1 Adet boyundan askılı cüzdan
    1 Adet Sabunluk
    ----------------------------------
    TOPLAM : 40 LİRA ÖDEDİM.

Eksikler var daha alacağım ama kara-hava-deniz olayını bekliyorum...
  • Slm arkadaşlar, ben de sınav için denizliden gideceğim izmir/gaziemir e. Sizler izmir e nasıl ulaşmayı düşünüyorsunuz? Geceden mi çıksak yola...
  • selamlar. Ben de kısmetse Gaziemirde gireceğim sınava. Herkes ilk gün girmeyi düşünüyor. Sadece Gaziemir değil bütün Türkiye öyle. Bu sene başvuruların geçen senelere oranla en az 2 kat arttığını hesaba katarsak çok kalabalık olcak. Hatta arkadaşım gece 2de sıraya girerim dedi. O yüzden ben 2. gün girmeyi düşünüyorum. Sizin düşünceniz ne bu konuda? Bildiğiniz bişey var mı terceh konusunda falan? İlk gün girenlerin ilk tercihlerinin olma olasılığı yüksek olabilir mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: chmstsvs

Slm arkadaşlar, ben de sınav için denizliden gideceğim izmir/gaziemir e. Sizler izmir e nasıl ulaşmayı düşünüyorsunuz? Geceden mi çıksak yola...

kardeş ben 2. gün girmeyi düşünüyorum. geceden gidip sıra alabilirsek sabah erkenden girip işimizi bittirirriz inşallah kurtuluruz şu dertten. kısmetse kendi arabamla gideceğim honazdan.
  • Valla ben 30 gece 1 otobüsü ile gideceğim sabah 4 gibi orda olurum heralde artık ne zaman biter kısmet
  • DİKKAT DİKKAT

DENİZLİ,MUĞLA,ANTALYA VE DİĞER BAZI İLLERDEN İZMİR/GAZİEMİR İSTİKAMETİNE GİTMEK ÜZERE OLAN SEVGİLİ DEVRELERİM KENDİ ARACINIZLA GİDECEKSENİZ AYDIN'DAN İZMİR OTOBANINA GİRERKEN 2 KERE DÜŞÜNÜNÜZ! GİŞELERDEN NAKİT GEÇİŞ OLAYI BU YAZ KALDIRILMIŞTIR! ARACINIZDA KGS YA DA OGS YOKSA VE KGS ALMAYI DA DÜŞÜNMÜYORSANIZ AYDIN'DAN DİREK DEVAM EDİNİZ VE MAĞDUR OLMAYINIZ!

HE BU UYARIYA RAĞMEN YANLIŞLIKLA GİREN DEVRELERİM PANİK YAPMADAN GİŞELERDE YARDIM SEVER Bİ KGS Lİ KESMEYE BAŞLAMAK SİZE YARDIMCI OLACAKTIR
  • Gaziemirdeki sınav yerinde geceden sıra alma gibi bir şey oluyor mu?Herkes geceden numara alırım diyor,böyle bir uygulama var mı?
  • Devrem sıra alma denen şey daha önceden giden bir arkadaşımdan dinlediğim kadarı ile.Orda bulunan bizim gibi devreler kendileri bir kağıda isimlerini yazıyorlarmış ve oraya bırakıp bekliyorlarmış oralardaki kahvelerde vs.Sıra olayı bu ha sonradan sistem değiştimi bilmem.Ama bankalardaki gibi sıramatik filan olacağını sanmam olsa da mesai saati harici hele hele sabahın 3-4 ünde sıra vereceklerini hiç sanmam bi kaç güne göreceğiz gidip
  • Denizli'den bir kişi daha gidiyor :) hatta ben 16:30 aracıyla yola çıkıp akşam İzmirli arkadaşımın yanına gideceğim, sabah 5 gibi de orada olurum herhalde. Denizli'den gidenler irtibat kuralım orada ne dersiniz, nasıl yapalım?
  • gece gaziemire 23 otobüsü ile gidiyorum ıspartadan varmı yarışmacı:D
  • 2. gün Aydın' dan araçla gitmeyi düşünüyorum lakin daha evvel hiç Gaziemir tarafına işim düşmedi. Aydın otobanından Gaziemir Ulaştırma Komutanlığı' na nasıl giderim ? (Bu havalimanı sapağından döndükten sonra havayolu istikametinde ilerleyip havalimanını geçiyoruz biraz sanırım)
    Aydın' dan gidecek arkadaşlar olursa haberleşiriz, gece 3 gibi falan Aydın' dan yola çıkmayı düşünüyorum ama garantisi yok. 1. gün İzmir' e gidip orada da kalabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.