Şimdi Ara

SINAV YERİ> 337. DÖNEM İZMİR GAZİEMİR ULAŞTIRMA . PER. OKL. VE EĞT. MRK. KOMUTANLIĞI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
78
Cevap
0
Favori
9.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: balduk

Tüküreyim ben bunların yapacağı işe...

Saat 7.de oradaydım, gittik komedi gibi adımızı yazdırdık kahvede bir amcaya, sonra bir eleman geldi, elinde adımızın yazıldığı kağıt ( bizim gibi yedek subay adayı) neyse üçbuçuk saat falan dolandık oralarda sonra 11 gibi içeri girebildik, dışarda onca saat ayakta bekle, içerde de aynı durum, sonra kumanyalar geldi, diğer bizden önceki iki gruba verildi, bize kalmadığı söylendi verilmedi, onlar yedi hatta komedi gibi bize bir kasa ekmek verildi yiyin dediler, sonra içeri gittik, günümüz beklemekle geçti, oraya git bekle buraya git bekle aktif olarak yaptığımız iş belki 2 saati (sınavda dahil) almamıştır.
    Akşam 19.00 gibi çıktık işlemlerimiz bitmişti.

Ne oldu saçma sapan ayakta beklemekten yorulduk, rahatsızlananlar falan oldu.

İçerdeki bir Ast. Bş. Çvş. 'un hakaretlerini aşağılamasını saymıyorum bile...

Hocam geçmiş olsun öncelikle.. Buradan ben deneyimlerimi yazdım 1. paket olarak. Keşke okuyup gitseydiniz.ORada KAHVEHANELERDE OLUŞTURULAN listeler İŞE YARAMIYOR

Birde içerideki personel Hem subay hemde Astsubaylar cok kibar davrandılar ancak çoğu aday üniversite mezunu olmasına rağmen sabır zorlayıcı hareketlerde bulunuyordu.. orada sınava girecek 7500 kişiden 7000 kişisinin üniversite mezunu olduğunu söylemek zor. Daha arkadaşların bir çoğu AD SOYAD ve EV ADRESLERİNİ yazmaktan acizdi..Onu bırakın Kendilerini havalarda görenler, işi makaraya vuranlar ciddiye almayanlar çoğunluktaydı.. Bu arkadaşlar sanırım acemi birliğinde çok sürtecek.

Birde personel'e de hak vermek gerekir zira oradaki görevliler 05:30 da göreve geldiler ve bizim gibi birçok adam ile uğraşıyorlar.Onlarında sabrı tükenmesi normaldir.

Çünkü sabah 06:50 de bizi izin formlarını doldururken ilk görevli Astsubaylarımız anlatımlarına rağmen bu kadar basit şeyleri anlamayan, yanında kalem bile getirmeyen açıkçası sallanıp gelen adam çoktu

Sağolasın hocam, dün akşam baya sinirliydim şimdi biraz daha sakinim.

Yazılanları okudum hocam öyle gittim oraya, ama öyle bir kalabalık kaos vardı ki, mecbur kalabalığın yaptıklarına (sıra-kahvehane-kağıdaisim yazdırma vs.) uyarak bende yaptırdım.

Üniversite mezunuyum diye gelip o söylediğin hataları yapanları gördüm, diyecek laf bulamıyorum, ama bir Ast. BÇvş.'un sözleri biraz ağırdı.

Ama bakalım şükür atlattık dünü, şimdi nereye gideceğiz onu merak ediyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: coaxem

quote:

Orijinalden alıntı: balduk

Tüküreyim ben bunların yapacağı işe...

Saat 7.de oradaydım, gittik komedi gibi adımızı yazdırdık kahvede bir amcaya, sonra bir eleman geldi, elinde adımızın yazıldığı kağıt ( bizim gibi yedek subay adayı) neyse üçbuçuk saat falan dolandık oralarda sonra 11 gibi içeri girebildik, dışarda onca saat ayakta bekle, içerde de aynı durum, sonra kumanyalar geldi, diğer bizden önceki iki gruba verildi, bize kalmadığı söylendi verilmedi, onlar yedi hatta komedi gibi bize bir kasa ekmek verildi yiyin dediler, sonra içeri gittik, günümüz beklemekle geçti, oraya git bekle buraya git bekle aktif olarak yaptığımız iş belki 2 saati (sınavda dahil) almamıştır.
    Akşam 19.00 gibi çıktık işlemlerimiz bitmişti.

Ne oldu saçma sapan ayakta beklemekten yorulduk, rahatsızlananlar falan oldu.

İçerdeki bir Ast. Bş. Çvş. 'un hakaretlerini aşağılamasını saymıyorum bile...

Hocam geçmiş olsun öncelikle.. Buradan ben deneyimlerimi yazdım 1. paket olarak. Keşke okuyup gitseydiniz.ORada KAHVEHANELERDE OLUŞTURULAN listeler İŞE YARAMIYOR

Birde içerideki personel Hem subay hemde Astsubaylar cok kibar davrandılar ancak çoğu aday üniversite mezunu olmasına rağmen sabır zorlayıcı hareketlerde bulunuyordu.. orada sınava girecek 7500 kişiden 7000 kişisinin üniversite mezunu olduğunu söylemek zor. Daha arkadaşların bir çoğu AD SOYAD ve EV ADRESLERİNİ yazmaktan acizdi..Onu bırakın Kendilerini havalarda görenler, işi makaraya vuranlar ciddiye almayanlar çoğunluktaydı.. Bu arkadaşlar sanırım acemi birliğinde çok sürtecek.

Birde personel'e de hak vermek gerekir zira oradaki görevliler 05:30 da göreve geldiler ve bizim gibi birçok adam ile uğraşıyorlar.Onlarında sabrı tükenmesi normaldir.

Çünkü sabah 06:50 de bizi izin formlarını doldururken ilk görevli Astsubaylarımız anlatımlarına rağmen bu kadar basit şeyleri anlamayan, yanında kalem bile getirmeyen açıkçası sallanıp gelen adam çoktu

Devrem kahvehanelerde olışturulan liste işe yaramıyor demişsin evet liste ve liste işini yapan insanlar gayet komik ve alakasız ama nasıl işe yaramıyor? O saçma listeye göre aldılar içeri ana kapıdan.Tek ihtimal araya kaynayarak gitmek ama herkese söyleyeyim orada binlerce insan ayakta beklemekten bıkmış sinirli bir durumda araya kaynarken yakalanırsanız ya da ana kapıda 51. adam olarak farkedilirseniz uğrayacağınız muameleyi düşünemiyorum Şahsen bizim grup gayet uyanıktık bu durumlara ve bir kaç kişi hakkaten dayak yemek üzereydi kaynama mevzusundan ona göre dikkatli olun ben risk almayın derim.Gidin adam gibi listeye adınızı yazdırın akıllılık etmeye gerek yok herkes yorgun hak yemeyin orda.

• Saat 15.00 de nizamiye kapısına geldim ve sıra beklemeden direk içeri girdim benim grup 50 ye bile tamamlanmamıştı 27. kişilik bi grup oluştu.
    Gerisi zaten yukarıda da yazılanlar gibi fakat sayımızın az olması nedeniyle 18:15'te nispeten kısa bi sürede işimiz bitti. Yarın gidicek arkadaşlara tavsiyem sabahın köründe sıraya girip oraya çakılı kalmaktansa öğleden sonra sınava gitmek daha avantajlı gibi duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mko

Selamlar. İlk gün sınava girecek arkadaşlar, akşam bizi buradan bilgilendirir misiniz? Numara olayı falan kafalar karıştı iyice Yanımızda kalem falan götürmeye gerek yok sanırım, ordaki kantinden alınıyormuş

tertipler dün öğleyin izmire doğru yola çıktım denizliden gaziemire... benim düşüncem sınav yerini ortamı öğrenip gezip tozup sonra geceleyin 2.gün sıra almaktı...vartık sınav yerine dediler 45inci grup içeri girdi. 52inci grubun sıralaması yapııyordu. adımı yazdırdım beklerken saat 15.00 civarı gibi içeri alındık.. içeride ayrı sıra numuarası verdiler. bi salona aldılar iyi niyetli dedemiz geldi bi tane çavuşmuş benim şafak 40 dedi. neyse ordan bizi aldılar izin belgesi doldurttular o siyah pilot kalem olayı da o sırada ortaya çıktı. komutan, kalemi olmayanlara kantine kalem almaya izin verdi. ordan 3 tane izin belgesi dıoldurduk. sonra yine 50 kişilik grup halinde başımızda bi çavuş başka bir yere götürüldük. orda doldurduğumuz 3 tane iizn kağıdından 1ini aldılar. sonra yakamızdaki sıra numaraları atın dediler. nereye düştüğünüzü öğrenmek için kullanacağımız aday numarasını verdiler sakın kaybetmeyin unutmayın dediler yeni numaramızı yine taktık yakamıza. sonra başka bi odada kimlik kontrolü gibi bişey yaptılar sonra tabip yüzbaşı gruptaki herkesin optik sınav kağıdına imza attı. sonra ordan aldılar yine bizi sınav salonuna girdik niyahet. sınav 50 soru biraz kazık olmak üzere 60 dakika süre verdiler. sınav bitti yine grup halinde zarf kapatmaya götürdüler. herşey grup halinde yakamızdaki numara sırasına göre yapılıyor. çıktık zarf kapama salonuna ordaki komutan yeni sarı zarflara çaktı imzayı askerler bantlayıp zarfı kapattılar işlem bititti. tekrar grup halinde rap rap rap nizamiye kapısına koşar adım bütün grup bir an önce kendini dışarı attı ve bitti saat 21.30 herkese kolay gelsin çok zor iş

• Sabah 7.30 girdim Gaziemir' de öğlen 3' te çıktım, cılkım da çıktı.. Bir de üniversiteli ve üniversite kompleksi olan komutanlardan topluca laf işittik, o da cabası.. Bildiğin işkence..
    Benim bulunduğum 50 kişilik grupta yaklaşık 30 kişide "Askerliğe Arızalı" yazıyordu sevk kağıtlarında, 20 kişi olarak bizde de "Askerliğe Elverişli".. O adamların çoğunda herhangi bir sağlık problemi, gözlük olayı falan da yokmuş. Niye böyle yazıldı anlamadım, boyları bizimkinden biraz kısaydı acaba bu yüzden mi böyle. Nedir bu olay, bilgisi olan var mı ?

Gaziemri' de sakın sıra mıra yazdırma olaylarına kapılmayın, evet gidin o kahvedeki kağıda ne olur ne olmaz diye isminizi yazdırın ama komutan gelince sıra mıra bakmadan kafasına göre kapı önündeki gruptan içeri almaya başlayacak(ilk 750 falan sırayla aldı, gerisini kafasına göre aldı). Demedi demeyin, kapı önünden ayrılmayın sakın, sıra olaylarına güvenip.

Telefon götürmeyin, elektronik cihaz götürmeyin, kendinize yazık etmeyin, sıranızdan olmayın. Siyah pilot kalem kesin alın. En kötü emanete bırakın oradaki yerlere.. Emanet falan almıyor askeriye, orda bakkallar falan var onlar emanet alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MRCFT -- 2 Aralık 2010; 22:35:21 >

• Slm arkadaşlar. Seneye İzmir/Gaziemirde sınava girecek olup bu başlığa denk gelenler olur diye yazıyorum. Kahvehanenin birinde kağıda isim yazdırılıyor. Saat 6:30 da o isimler sırayla okunumaya başlanıyor ve ismini duyan içeri giriyor. Herşey normal görünüyor, fakat değil. İsimler okunurken kendi isminiz okunmuş gibi içeri girebilirsiniz, çünkü içeride o isimler birdaha kontrol edilmiyor. Ayrıca oluşturulan isim listesi askerler tarafından dikkate alınsa dahi kesin olarak bir geçerliliği yok. Listede 700 lü sıralara gelindiğinde bir komutan listenin devamının kahvehaneden henüz gelmemiş olması nedeniyle listeden bağımsız olarak girişte ön sıralarda bulunanları içeri aldı. Listeye isminizi yazın, fakat girişten ayrılmayın.
    Cep telefonları ile kesinlikle içeri giremezsiniz. X-ray cihazı var. Duşarıda bulunan dükkanlara emanet bırakabilirsiniz.
    Saat 5:30 da ulaştırma komutanlığının önüne geldim. 8:15 de içeri girdim, 14:00 da tüm işlemler btti ve otobüs ile çıkışa kadar bırakıldık. Biz çıktığımızda dışarıdaki kalabalıktan eser yoktu. Saat 14:00 dan sonra gelenler direk içeri alındı. Onların işlemlerinin kaçta bittiği hakkında bir bilgim yok. İçeride geçen yaklaşık 4 saatte neler yaptığımız hakkında bilgi vermek gerekirse: Zamanın çoğunu sırada geçirdik. 1 saatimiz 50 sorudan oluşan sınavda geçti. Kalan zaman da form doldurma ve zarfın içine koyduğumuz belgelerin kontrolü ile geçti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chmstsvs -- 3 Aralık 2010; 13:03:31 >

• gaziemire varış 4:30
    nizamiye giriş kahvaneye kayıt 5:30 922. sıra
    içeri giriş 8:45
    nizamiyeden çıkış 16:25
    öldüm deverelerim ayakta beklemekten ama çok şükür onuda atlattık
    darısı bugün gireceklerin başına şimdiden herkese hayırlı teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dark_blue32

gaziemire varış 4:30
    nizamiye giriş kahvaneye kayıt 5:30 922. sıra
    içeri giriş 8:45
    nizamiyeden çıkış 16:25
    öldüm deverelerim ayakta beklemekten ama çok şükür onuda atlattık
    darısı bugün gireceklerin başına şimdiden herkese hayırlı teskereler

2. gün de değişen bir şey olmamış demekki verdiğin saatler benimkilerle aynı 1. gün gazisiyim

• Bekleyiş:12 ARALIK 2010
  • bende muğladan 2 gibi otobüse bindim izmir otogarda indim sonra servisle gaziemire geldiğimde saat 6 yı biraz geçiyordu nizamiyeye 6.30 gibi geldim .. saçma sapan bir sıra yazma mevzuu vardı hiç isim bile yazdırmadım 4. grupdu sanırım onlarla beraber girdim. 10.50 civarı işlerimi bitirerek nizamiyeden çıktım sıra falan kalmamıştı.. biraz gaziemiri dolaştım sonra otogara gittim hemen bilet bularak geri döndüm saat 4 gibi birşeydi.

Tavsiyem geceden falan uykusuz olarak gitmeyin.. mesela muğladan gelen birisi paşa paşa saat 8 de otobüse binip öğlen nizamiyede olabilir ve hiç sıra beklemeden içeri girip saat 4 civarı çıkarak akşam 9 gibide evinde olabilir..
  • Herkes yaşadıklarını anlatmış bende anlatayım bari:))

30 kasım saat 5 de alanyadan antalya havalimanına özel aracımızla 6 arkadaş hareket ettik. saat 19 50 uçagıyla izmire uçtuk. izmir havalanına indikten sonra 6 kişi taksicilerden fiyat araştırması yaptık. toplam 12 lira civarına anlaştık. taksi bizi sınav yerinin önünde indirdi. her adayın oldugu gibi önümüze gelen ilk kalabalık görünen kahveye( meşhur kahve) girdik.saat 30 kasım akşam 9.30 . kahvede liste yapan arkadaşı bulduk okey oynuyorlardı. listeye ismimizi yazdırdık. 77. sıradaydım ben. oturduk tost fln yedik kahvede okey oynadık bzde gırgır sohbet şamata gzeldi. her dakika aday arkadaşlar geliyorlardı listeyi buluyorlardı. yani biranda 100 leri buldu liste. sonra içerden başka bir arkadaş geldi komutandan imzalı boş a4 kagıt almış buna insanların isimlerini yazmalarını istedi. tabi 300 500 kişi hali hazırda ismi yazılı bir liste olunca ortalık karıştı sonra mutabakat saglandı aynen eski liste eklendi komutan imzalı kagıda. listeyi yapan arkadaşlar gözdağları yüzünden yok gece 12 de yoklama yapcam gece 3 de yoklama yapcam listede ismi olup burda beklemeyen varsa silecegiz ismini diyerekten herkes tüm gece orda bekledi sırasını kaptırmamak için. bizde kahvenin içerisinde mavi koltugu gözümüze kestirdikten sonra boşalır boşalmaz 3 arkadaş 1.30 gibi orada sızdık. tabi bu sırada kahve masalarında kafasını koyup uyuyan çok arkadaş vardı. biz şanslı sayılırdık. 3 bucuk gibi uyanıp çorba içtik. kahveye dogru dönerken birde baktık giriş kısmında bir kalabalık duydukki listedekilerin ismi okunuyomuş içeri alınacaklarmış. telefonlarmızı eşyalarımız orda aracı olan arkadaşlarımıza teslim ettikten sonra sıraya grdik ikin 50 lik paket olarak:) saat 3 bucuk 6 bucuk arası ayakta bekledik. 6 bucuk gibi içeri alındık. içeride gayet kibar davranıldı kimseden azar fln işitmedik. tabi form doldurma aşamasında üniversite mezunu oldugu halde doydugu yerle dogdugu yeri karıştırıp askerlik şubesini yanlış yazan arkadaşlar yüzünden komutan biraz sinirlendi. çogu arkadaş içerde olanları farklı anlatmış gayet normaldi herşey tabi herkes ztn uykusuz ve yorgun oldugu için belki kızmış olabilir. bu arada bizim 50 lik pakete 3 kişi kaynadı birisini dışarı attık.sanırım attıgımız 3. 50 lik pakete girdi. öbür 2 kişiyi kovamadık herkes attı arkaya ama ismi listede olmadıgı halde içeri girdiler. kendi adıma çocuga tek cümle söyledim bizim gibi akşam 9 bucuktan beri bekliyen ver dışarda buluna binlerce insanın hakkını gasp ettigini yaptgının çok ayıp oldugunu söyledim. hala pişkin pişkin kendisininde 2.grupta oldugunu söylemesine ragmen hala sıra numarasını söyleyemedi. bir iki itekledim ama sonra askerlerin oldugunu hatırlayınca ilk günden ceza alma korkusuyla ugraşmadım. fazla uzatmayayım maceramız saat 11 gibi bitti. yorgun argın akşama kadar izmir turumuzdan sonra gece 11 20 ucagıyla antalyaya uçtuk alanyaya evime ulaştıgımda gece 4 dü. arada yaşadıklarımızı anlatmıyorum ( uykuslukta sinemaya para verip sinemada uyuduk, gordon denen yerde bankta uyuduk ).

son olarak tavsiyem bundan sonra sınava giren arkadaşlara. 1 gün önceden kahvede yapılan listeye ismini yazdırıp geceyi biyerde uyuyarak geçirdikten sonra en gec 5 bucuk gibi sınav yerine gelerek listeye göre yapılan sıraya girip içeri girmesidir. biz listeden ismimiz silinir korkusuyla geceyi meşhur kahvede geçirdik. güzel ve yorucu bir maceraydı.

tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakalım:d

• ...................................

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Napolit@n -- 4 Aralık 2010; 1:31:44 >
  • nisan döneminde sınava gelecek adaylar için yazıyorum. en azından bilginiz olsun işinize yarayacak:
    kesinlikle ilk gun sınava girecekseniz gece yarısı 4-5.00 gibi gaziemir de kahvehanelerin orda olun. araştırın liste tutuluyor mu napılıor die. mutlaka birileri olacaktır. ve listeye isminizi yazdırın. hatta yetişemicek arkadaslarınızı da yazabilirsiniz.
    ben saat 8 de ordaki listeye ismimi yazdırmak gibi bir hata yapıp 8 den akşam 21:35 e kadar ayakta beklemek , sıra beklemek, vb.. işkence durumlarına maruz kaldım.
    yanınızda telefonunuzu kesinlikle orda 1 Tl ye emanet verebileceginiz esnaflara teslim edin varsa yanınızda mp3 player filan onları da emanetciye verebilirsiniz.. çıkınca alırsınız. sakın tam girişin ordaki emanetçiye vermeyin. elemanlar parça başı emanete 5 Tl alıolar. yukarıdaki bakkal 1 Tl karşılığında mis gibi hallediyor işinizi. içeri siyah pilot kalem kursun kalem silgi goturmeyi unutmayın.
    bir de içeri de grup grup girdiğiniz için herşeyi grup halinde yapıyorsunuz . ilk girince bir sıra numarası veriolar. benim 1958 di. basınızda da bir cavus yada baska rutbeli asker sizi nizamiyede ordan oraya götürecek grubunuzla. bizde bir tegmen vardı. sakın grubunuzu kaybetmeyin. önünüzdeki adama ii takip edin. yoksa bir işin ucu kopunca karışıo sonra azar yemeyin.
    hadi kolay gelsin....

• Bundan sonra gideceklere en büyük tavsiyem şudur: 3. gün gidin bizim gibi ilk gün sürünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: H0nest

Bundan sonra gideceklere en büyük tavsiyem şudur: 3. gün gidin bizim gibi ilk gün sürünmeyin.

aynen tertip ya 2. gün öğleden sonra gidin yada 3. gün gidin bi kaç saat içinde işinizi halledersiniz uykusuzda kalmazsınız.. ben 2. gün geceden gittim pişman oldum çıktığımda saat 11 civarıydı ve sıra falan kalmamıştı geleni direkt alıyorlardı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: The OmeN

Saat 15.00 de nizamiye kapısına geldim ve sıra beklemeden direk içeri girdim benim grup 50 ye bile tamamlanmamıştı 27. kişilik bi grup oluştu.
    Gerisi zaten yukarıda da yazılanlar gibi fakat sayımızın az olması nedeniyle 18:15'te nispeten kısa bi sürede işimiz bitti. Yarın gidicek arkadaşlara tavsiyem sabahın köründe sıraya girip oraya çakılı kalmaktansa öğleden sonra sınava gitmek daha avantajlı gibi duruyor.

Geçen yıldan bir deneyim.
  • Gelecek dönemler için Gaziemir'in 2 Aralık günü durumunu aktarıyorum;

13:00 'a doğru hiçbir sorun yaşamadan nizamiyeden içeri girdim. Yoğunluk oldukça azdı. Telefonu içeri teslim ediyoruz. Çantayla gelenler hiç bir sorun yaşamadan içeri giriyor. Saça,sakala ve küpeye karışan yok. Bizi görüşme salonu gibi bir yere aldılar. Tam öğle arası olduğu için evrak doldurma işi 14:00 gibi başladı.Tek tük gelenlerle birlikte 50 kişi ancak tamamlandı. (Bu arada kumanya dağıttılar.) Evrak kontrolü ve sınav yapıldı.(Sınav sonuna kadar içeride tutulduk, yani 1 saat) 16:30 da da nizamiyeden telefonumu alıp ayrıldım. Yani çok bekleme olmadan iki buçuk saatte işlemler tamamlandı. Gece yarıları gidip oralarda perişan olmayın.
  • 3. gün sabah 6 da sıradaydım. Sıra listesi falan görmedim. Önümde 60 kişi kadar vardı. 7 gibi içeri aldılar. İzin kağıtlarını doldurduğumuz odaya bi tane komutan geldi. Şöyle bi konuşma geçti.

Komutan: Günaydın çocuklar. Geceden gelenler var mı?
    Birisi: Evet komutanım 2 de geldik biz.
    Komutan: Liste falan yaptınız mı?
    Birisi: Yaptık da komutanım yalan oldu o, ne oldu bilmiyoruz o listeye.
    Komutan: O liste bende şu an. Saklıyorum onu hatıra olarak. İlkokul mezunu, cahil, çaycı bi adamın, onlarca üniversite mezunu sözde eğitimli adamı çay satmak için sıra mıra ayağına kahvesine toplayıp kumpasa getirdiğinin belgesi olarak tutuyorum onu.
    Oda: (sessiz)

İzin belgelerini doldurduk, zarfı açtık, optikleri kontrol ettik vs derken ordan bizi başka bi yere aldılar. Sivil memurlar bişeyler kontrol etti falan. Sonra havalı bi tabip üsteğmen imza çaktı. Ordan aranan meslekleri olanları ayıkladıktan sonra sınav salonuna geçtik. Sınav harbi keyifliydi. 50'sini de çözdüm ama 30 tanesini doğru işaretledim. 1 saat falan beklemedi komutan. Direk hadi bitti sınav dedi 50 dakikada saldı. Sonra zarfları banlattık ve saldılar. Çıktığımda 10'du. Toplamda 4 saat harcadım orda. Ne yoruldum, ne ayakta bıktıracak kadar bekledim, ne de azar yedim.

Aklı olan 3. gün gider. Bana öyle tavsiye ettiler, dinledim.. Hatta öğleden sonra git daha boş oluyo dediler. Nasıl olsa mike mike alıcaklar seni o sınava..

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.