Şimdi Ara

Sınav Yüzünden Psikolojisi Bozulan Var Mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
3.728
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Özellikle mezunlara soruyorum her gece ışığı kapatıp yatağınıza yattığınızda saçma sapan (intihara yönelim) vs. düşünceniz oldu mu ? Bu zorlu ve genellikle yalnız olduğunuz dönemde hayatın önemsiz olduğu düşüncesine kapıldınız mı ? Daha önce bu sorun yüzünden ilaç kullananız oldu mu ? Süreç nasıl gidiyor şu anda ? Insallah istediğiniz yer bu sene olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Spinazola -- 15 Ocak 2017; 23:59:17 >

• lan ne güzel süt çocuklarsınız aileniz evde tıkınıp çalışmanıza izin vermiş ya biz ne yapalım? 12yim herhangi bir aksilik durumunda mezuna kalma ihtimalim yok. ailem izin vermeyecek ve bir işte çalışmak zorunda kalacağım. bence intiharı boşverin de sizi hoşgörüyle karşılayan ailenize şükredin
  • ZeljkoO kullanıcısına yanıt
    Ben mezun değilim genelde mezunlar uzun ve yalnız bir dönem geçirdiği için merak edip konuyu açtım
  • 12yim ne kadar çalışsam da yapamayacakmisim gibi hissediyorum, psikiyatriye gittim antidepresan verdi 4 gun kullandım uykudan öldüm, unutkanlık başladı. beni toplamasi gereken antidepresan sadece beynimi kapatıp hissetmememi sağladı. kardesim sana tavsiyem nefes egzersizleri ve Yürüyüş yapmak. her şey düzelecek.
  • mentoslukolaa M kullanıcısına yanıt
    Hocam bende hap almak icin doktordan randevu almistim gozumu korkuttun
  • hocam eğer gercekten cok kotu değilsen tavsiye etmiyorum. hissetmiyorsun haplar sayesinde, beynini gerçekten kapatıyor ve bırakması da zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mentoslukolaa M kullanıcısına yanıt
    Gittim hocam bugün psikiyatriste odaklanma sorunum, bir şeyi algılamakta zorlandığımı söyledim. Annemi çağırmamı söyledi, öğretmenlerimle konuşacakmış falan filan. Bende annemden gizli geldim zaten dedim. İlle de gelecekmiş bende uğraşmayacağım daha, iyice saçmalık. Hele öğretmenlerime kadar ulaşmasını hiç istemiyorum umarım bir yerden arayıpta ulaşmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • O evreleri geçeli çok oldu :D

• Arada çok sıkıldığım doğrudur ama fazlası yok
  • intihara yönelim mi ulan ne yaşadınız yaşınız kaç sanki bana daha hayatta neler göreceksiniz bi sınav sizi böyle yıpratıyorsa
  • Sınav yüzünden intihar düşünceleri geçiriyorsa hayatında hiçbir sorunla karşılaşmamışsın demektir. Psikolojik açıdan zayıfsın. Kendine çeki düzen ver.

Edit: Antidepresan denilen uyuşturucuları kullananlar varmış. Ders çalışın ama bu kadar kasmayın kendinizi be kardeşim, sınavda başarısızlık dünyanın sonu değil ki. Yalnız mısınız, maddi imkansızlık mı yaşıyorsunuz, yakınınızı mı kaybettiniz, hastalığınız veya çevrenizde sinir bozucu bir durum mu var? Bunlara benzer bir durum yoksa tek başına sınavdan dolayı akla intihar gelir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Isengardlı -- 16 Ocak 2017; 20:21:38 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bacağımı zıplatma tikim başladı
  • Valla mezun değilim onların halini anlamak da zor ama ilk senemde mahvoldugumu hissediyorum 7 8 aylık kivircik uzun saçlarım vardı stresten dokulmesin diye 3 numara yaptım bide sakal seri katile döndük zaten gözlerin altı çöktü her türlü sosyal hesabı kapattik sokakta gezerken eski okuldan çocuk gördü taniyamadi yola devam etti benden bi yas buyuk sevgilim vardi uniye gecince sinac senesinde beni cekemedi heralde onla da ayrildik herkes yoluna bakti 1.5 yillik iliskiydi psikolojikmen garip bi durumdayım herkes bi savaş gibi davranıyor herkes birbirini koparma derdinde artık uniye gecsemde az rahatlasam diyorum bittim tükendim be hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Agila` -- 16 Ocak 2017; 21:11:24 >
  • Psikoloji falan kalmadı, duman oldum sen ne diyon.

Yere batsın YGS'niz, yere batsın sınavlarınız. Hayatımı kararttınız şu kadar kısa sürede. Zevklerimden mahrum bıraktınız. Emek veriyorum o kadar hala olmam gereken noktada değilim. Lanet olsun, ne olacaksa olsun. Şu sınav geçsede iyi kötü hayatımıza devam etsek. Sürekli düşüne düşüne kafayı yedim artık.

Edit: Bu yazıyı yazdıktan sonra kalktım ders çalıştım birkaç saat

Öyle ya da böyle bu sınava gireceğimiz için negatif düşüncelerden arınmak gerek. Arada sırada bakın bana da geliyor ama nereye kadar. Aylar boyu isyan edeceğinize sisteme karşı galip gelmek için çabalayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lord.Hazretleri -- 17 Ocak 2017; 8:31:36 >
  • Sınav Yüzünden Psikolojisi Bozulan Var Mı

İntihar falan abartmayın bu kadar bunları.

• Mezunum, artık daha çabuk sinirleniyorum ve sürekli deprem oluyormuş gibi hissediyorum......

• quote:

Orijinalden alıntı: ZeljkoO

lan ne güzel süt çocuklarsınız aileniz evde tıkınıp çalışmanıza izin vermiş ya biz ne yapalım? 12yim herhangi bir aksilik durumunda mezuna kalma ihtimalim yok. ailem izin vermeyecek ve bir işte çalışmak zorunda kalacağım. bence intiharı boşverin de sizi hoşgörüyle karşılayan ailenize şükredin

neyin süt çocuğundan bahsediyorsun. 12 sınıfta para bulamadığım için kitap almadım. mezun oldum çalışmaya başladım. 2015 mezunuyum ilk kez sınava giricem bu sene. eylülde işten ayrıldım biriktirdiğim parayı harcıyorum kitaplara falan. olmadı yazın tekrar çalışıp seneye tekrar denicem.
  • Valla hiç bişey olmuyor sabah 10 akşam 6 arası çalışıyorum 7de dışarı çıkıp 12ye kadar arkadaşlarla takılıp eve geliyorum.Öyle psikolojim bozulur,intihar ederim düşüncesini kafana yerleştirirsen 1 adım yol alamazsın.Pozitif olucaksın.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.