Şimdi Ara

Sınava girmiş/girmemiş kişilerden Kitap Önerileri İyi ki Çözdüm/Çözmedim Keşke Çözseydim/Çözmeseydim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
13
Favori
5.239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Acil geo
    Çap organik
    Kimya palme ve bilgi sarmal
    Fizik bilgi sarmal

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar konuya bakıp geçmeyin bir faydanız olsun iyi kötü önerilerinizi yazın

• Esş fizik ve supara fizik

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bilfen tyt ayt matematik soru bankası keske almasaydım. Soruları sınava oranla asırı zor yani sınavda öyle çıkma ihtimali yoktu zaten çözerken bile farkındaydım bosuna çözdüğümü.
    Çap fasiküllerini iyi ki iyi ki çözmüsüm. Özellikte trigo ve problemler mükemmel kitaplar çok yardımcı oldular bana konuyu bitirmem için.

• Pişman olduklarım: Hız ve renk ayt fen denemesi endemik ayt 8li deneme, palme tyt deneme, limit türkçe deneme, altın karma tyt ve ayt deneme
    İyi ki aldım dediklerim: krallar karması tyt ayt deneme, endemik branş fen ayt deneme

• İyi ki çözdüm: yayın denizi ayt fizik, palme b fizik, palme b biyoloji, 345 tyt matematik deneme, aydın ayt kimya deneme
    Keşke düzgün çözseydim: 345 tyt mat, çözüm 3d tyt matematik, birey b geometri, acil geometri(konulara hakim olmadan çözmeye çalıştım)
    Keşke çözmeseydim: BS ayt mat, turfoz fizik denemeleri, apotemi problemler, birey b fizik, okyanus ayt kimya deneme
    Keşke çözseydim: meb kitapları, aydın kimya, bilgi sarmal türkçe sb, bilgi sarmal tüm tyt-ayt branş denemeleri

• __Scrubs__ kullanıcısına yanıt
    Hocam bs ayt matı neden beğenmediniz

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.