< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 19 Mart 2019; 21:38:39 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sarper2452 -- 19 Mart 2019; 21:38:39 > |
KEŞKE ÇÖZMESEYDİM:
Kaf1 Ve Kaf2 |
kaf 1 2 pişmanım yazın aydın ın 40 derece sıcağında behzatla baş başa çok güzel zaman geçirdim gerçekten.
palme biyoloji sb, apotemi tüm fasikülleri, acil mat, mf kazanım tyt fizik, limit kronometre paragraf, 345 ayt mat, birey b geo ve kaf3 kaf4 den oldukça memnunum. denemeleri başka bi konuda yazmıştım burada değinmeyeceğim. |
matematik: 345 ve çözüm3d gayet iyiydi birey b mat kadar kalitesiz bir kitap olamaz
geometri: matematikte dediklerimi burda geri alıyorum birey b geo çok güzel acil geo sadece a+ testleri kimya:tyt için fdd yayınları pişmanlıktır ayt için aydın mükemmel biyoloji:tyt için çözüm 3d yeterliydi ama limit tyt ayt mükemmel diyebilirim fizik:yayın denizi , çözüm 3d güzel türkçe: karekök paragraf kötüydü zaten paragraf olarak kitap çözmek mantıksız limit paragraf denemeleri iyi ayrıca dil bilgisi konu anlatım sb çap |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|