< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Sınava hazırlanan 02'li (2. sayfa)
-
-
anlamadım hocam 2 defa mezuna kalan 02 li 4 lülerle berbaer okur onlarda bu sene 3e geçti
-
1 yıl sınıfta kaldım. 1 yıl dondurdum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben de sizin yolunuzdan geliyorum hocam :D ,2 defa mezuna kaldım bu sene mecburen hemşirelik yazdım kırıkla bir şeyler deneyeceğim olursa olur olmazsa da hemşire oluruz artık
-
Hocam naparsanız yapın nefret ettiğiniz bir işi alışırım diye seçmeyin eninde sonunda pişman olup o yoldan dönülüyor çünkü. Herkes aşık olduğu mesleği yapsın demiyorum ama mutlaka nefret etmediği bir mesleği seçmeli.
Nasıl seçebiliriz uygun mesleği?hocam mesela mühendislik istiyormuşsun sana uygun olduğuna nasıl karar verdin.Ben hiçbir mesleği kendime uygun göremiyorum
-
varız buradayız
-
Bölümlerin müfredatını incele hocam hangi derste neler ögretiliyormuş onlari öğren. Gerekirse yutuptan aç dersin videosunu izle bi. mezunlarla iletişime geç.
Yeni fark ettim hocam mesajı gazi ie veya eee istiyorum sizin hedef neresi
üniyi bırakıp hazırlanıyom yaş 22
-
Gel sarılalım hocam kaderdaşız. Hedef neresi
Hocam 02liler zaten 22 yaşında değil mi ? Bu dönem 07lilerin olmayacak mı ? Ben mi yanlış biliyorum ?
-
yerimizi aldık bakalım . 4 aydır çalışıyorum bu son şarkı olacak
-
Bizim kütüphanede vardı geçen sene 02'liydi. 2020'den beri sınava hazırlanıyor. Aslında olmayınca bırakmak lazım da neyse. Ha öyle 1-3k istediği için ne biliyim 15-20den de bırakmıyor hep 150-200 falan yapmış.
Geçen hafta yine gördüm kütüphanede ne yaptın olmadı mı dedim artık pes ettiğini, bu sene 2 yıllık da olsa bir yere gitmediği için çok pişman olduğunu (185k yapmış) ve şuan ortaöğretim KPSS'ye hazırlandığını söyledi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 yksye giren 07’lilerde vardı 72 ay muhabbetinden. Bizde var birkaç 07’li
Ben 96liyim siz yine gençsiniz bence
Hocam özel değilse neden
Hocam psikolojik rahatsızlıklarım vardı okula devam edemedim şimdi yeniden sınava hazirlaniyorum
Anladim hocam geçmiş olsun, başarılar.
Sağolun hocam,sizede başarılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X