Bildirim
SINAVA HAZIRLANDIĞINIZ KALEM SSLERLE DESTEKLEYELİM
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
sene boyunca kalemim yoktu hep otlandım sonuc nick
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
faber castel 1347 -
Her yeri dişlenmiş bir rotring 500
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
www.hepsiburada.com
Faber-Castell Econ 1343 Versatil 0.7 mm - Karışık Renkli Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/faber-castell-econ-1343-versatil-0-7-mm-karisik-renkli-pm-ofisfab134310
Siz koduna kadar biliyorsunuz maşallah.ben gidip abi 2tl lik uçlu kalem ver diyorum genelde :) bu kalemden kullanıyorum.Ben aldığımda 1,25 kuruştu geçenlerde sordum 5-6 lira olmuş.
-
Bi tane uclu kalemim vardı işte not tutma 0 dershanede 1 seneyle o kalemi geçirdim 1 ay kala kırıldı mezun senemdeki sevgilim gibiydi be
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
En çok faber vario lux, rotring rapid ve platinum pro use 500 kullandım. O üçgen faberi nasıl kullanıyonuz hala düşünüyorum -
-
-
-
Hocam ya çok ucuza almışsın ya çok uzun süredir kullanıyorsun. Ben 5-6. Sınıftayken 1,25'ti o kalemler burada.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
bayağı oldu hocam alalı
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X