mezun olurken sürekli teşekkür taktin aldın mı? aldıysan 60 üzerindendir almadıysan 100 üzerindendir
coreturk4C
kullanıcısına yanıt
Ben aol den mezunum
breezyjyB
kullanıcısına yanıt
hocam okul puanınız sınava eklenmeden önce 10 a bölünüyor ardından 6 ile çarpılıyor yani örnek vermek gerekirse okul puanınız 100 olsun 10 a bölünce 10 oluyor 6 ile çarpınca 60 oluyor yani 10 a bölüp 6 ile çarpılmış hali 51 ise sizi pek geri atmaz fakat direk mezuniyetiniz 51,51 ise o zaman baya geri atar fakat matematiksel olarak yine de tıp kazanmanız mümkün. Burada matematik,fizik,kimya,biyoloji bilgilerinizin nasıl olduğu da önemli. Matematik temeliniz oldukça kötüyse çok fazla zorlanabilirsiniz. Benim matematiğim kötü ama ben çok çalışırım diyorsanız kendinize güveniyorsanız denenebilir. ÇOK Zor bir durum fakat mümkün.
coreturk4C
kullanıcısına yanıt
Dediğim gibi 2 sene sonra gireceğim hayalimde dış okumak var o zamana kadar matematik yada fen hayli hayli hallederim inşallah detaylı bilgi verdiğin için teşekkürler:)
breezyjyB
kullanıcısına yanıt
hayli hayli hallederim dememelisin bence. Eğer başlayacaksan yarından itibaren adım atmalısın seviyene uygun kitapları alıp başlamalısın. Çok zorlu bir yolculuk seni bekliyor :) kolay gelsin
coreturk4C
kullanıcısına yanıt
Saol teşekkürler başlayacağım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme