Şimdi Ara

SINAVA HAZIRLIK GUNLUGUM-MF3-MEZUN-HEDEF 8 BIN (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
9
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • al işte bu sınava zeka sınavı diyenlere en iyi örnek

arkadasımınz gecen sene 67k olmuş bu sene 4 k olmuş 1 sene de IQ su mu arttı? hayır sadece calıstı,heyecan yapmadı vs.

bu arada tebrikler.
  • Aslina bakilirsa sinav bir zeka sinavi degil. Zeka tabiki bir faktor fakat isin icinde acil durum planlama kriz yonetimi kontrolu kaybetmeme gibi faktorler daha buyuk etkenler.

Bir takim ozel sebeplerden dolayi olmamisti, yapamamistim. Gecen seneyi kafamda tahlil edip hatalarimin uzerine gittim. Sinavda yaptigim taktigi gecen seneki gibi tum baskilara rağmen degistirmemis tum " matta patlarsin" yorumlarina ragmen 40 getirmistim.

Ders disinda hayatimda degistirdigin cok seyler oldu, yeme icme, aliskanliklar , dusunce tarzi.Bir yil olgunlasmak da pastanin cilegi.

Tabiki suan bir sey kazanmis degilim lisans sinavi pastanin %80 ine tekabul ediyor. Insanlar dip dibe ve cok buyuk yer degisimleri olacak.Bu sadece guzel baslangicti ve eksik odakli ne yapmam gerektigini dusunere -buraya dikkat- ne yapmam gerektigini planlayip oraya buraya savrulmadan calisacagim. Henuz birseyler icin cok erken, lys de basarili sonuclar alirsam genis bir rehber hazirlamayi dusunuyorum.

Belki siralamam besbin den kotu olacak, belki besbinin biraz onunde olacak ama ne olursa olsun elimden geleni sonuna kadar yapacagim.

"Her şey hayalle başlar, bunun temelinde inanç yatar. Inanırsanız, başarırsınız." Prof. Dr. Necmettin Erbakan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Jean-Marie kullanıcısına yanıt
    hangi dershane hocam
  • sportmen_ kullanıcısına yanıt
    Bu konuda yazim bir rehber hazirlamayi dusunuyorum. Belli basli rutinlerim vardi. Calisma stili oturttum .

• Hedefin hangi bolum

• ygs kaç bin geldi
  • Hocam fizik için ne önerirsiniz?

• Hedef tip. Fizik icin dedigim gibi. Not ala ala sora sora video izleye izleye.Ugrasicaz baska yolu yok.

Hedef tip

Ygs2 5bin.

• Hocam durumlar nasıl ?

• lys netlerini yazar mısın?
  • Rehberligi bekliyorum

• Lys netleri fizik ve geometri haric idare eder gözüküyor. Sonuclar aciklandigi gibi guncelleyecegim.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.