Şimdi Ara

SINAVA HAZIRLIK GUNLUGUM-MF3-MEZUN-HEDEF 8 BIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
9
Favori
1.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gelecek icin verilen bir ,sene kayip degil kazançtır.

Adapazarinin en iyi, ezeli rakip anadolu lisesinden birine girmistim.

Derslerim ortalamaydi.

11 de hedefimi belirlemistim,
    Olmadi yapamadim kimseyi suclamiyorum , ozel sebeplerimden dolayi lys mat da patlamistim, 18 Net.
    Fenler iyiydi biyo 3 yanlis digerleri 23 net gibi.67 binden 48 bine cekmistim siralamayi ama kesinlikle yetersizdi.

Tereddute düşmeden ailemin de destegiyle mezuna kaldim.Hedef 8 bin.

Ekim yazilarimin devamsiz ve faydasiz olacagini dusundum.Lys basarili gelirse yazin genis kapsamli bir rehber yapacagim.
    To be continued...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jean-Marie -- 27 Nisan 2016; 15:58:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takip sevdim seni
  • inşallah başarırırsın başarırız
  • Takip..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jean-Marie kullanıcısına yanıt
    ''Gelecek icin verilen bir ,sene kayip degil kazançtır.'' bazı insanlar anlayamasa da kesinikle çok doğru
  • 8 bin mi
  • Desteginiz icin tesekkurler arkadaslar.Bu baslik altinda kaynak onerileri uygun teknik onerileri de paylasacagim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şu ilk sınıfa geçmemeni merak ettim doğrusu..

• quote:

Orijinalden alıntı: Burjuva9

Şu ilk sınıfa geçmemeni merak ettim doğrusu..

Bundan iki seneden beri hep derece sinifindaydim.

Bu sinif hep biliyorum havasindadir.

Dogru duzgun ders dinlemez hocayi pek sallamaz kimi acar sb cozer kimi arkada biz fenliyiz hallederiz havasina atesli bir sekilde memleket meseleleri tartisir.

Biri bisey anlamadiginda sinif baskisina imaj sebebiyle soramaz sormak istemez.

Herkes birbirini ezeli rakip gorur.Yipratir.

Bastan ikinci sinif olmak daha mantiklidir.Cemberin en disindakiler en cok zarar gorur. bir adim beride olmakta sizi korur

• Sal mi fsal da misin tanıdığım bir arkadaşım vardi birde çalışmaya başladın mi ben de mezunum daha başlamadım 26 binle kaldim bende hedef 20 bin

• quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Marie

quote:

Dogru duzgun ders dinlemez hocayi pek sallamaz kimi acar sb cozer kimi arkada biz fenliyiz hallederiz havasina atesli bir sekilde memleket meseleleri tartisir.

Bastan ikinci sinif olmak daha mantiklidir.Cemberin en disindakiler en cok zarar gorur. bir adim beride olmakta sizi korur

İkinci sınıf ile birinci sınıf arasında ne kadar fark var bilmem ama birinci sınıflarında iyi yanı hocayı oyalayan, hocanın aklını karıştıran, saçma sorular sorun ( alınmasın abi ama 1 bilinmeyenli denklemi de çözün yani ) birileri pek olmaz. Hoca seri bir şekilde dersleri işler. Tabi sende o kafa olduğunu düşünerek sende anlarsın konuları hemen. Bu sayede hem konular çok rahat yetişir hatta arta zamanda hocaya istediğini konuyu da anlattırırsınız.

• quote:

Orijinalden alıntı: karavahset

quote:

Orijinalden alıntı: Jean-Marie

quote:

İkinci sınıf ile birinci sınıf arasında ne kadar fark var bilmem ama birinci sınıflarında iyi yanı hocayı oyalayan, hocanın aklını karıştıran, saçma sorular sorun ( alınmasın abi ama 1 bilinmeyenli denklemi de çözün yani ) birileri pek olmaz. Hoca seri bir şekilde dersleri işler. Tabi sende o kafa olduğunu düşünerek sende anlarsın konuları hemen. Bu sayede hem konular çok rahat yetişir hatta arta zamanda hocaya istediğini konuyu da anlattırırsınız.

Evet hocam arti yonlerini guzelce aciklamissin suanki sinifimda bir soruyu 3 kere anlattirdiklari da oluyor fakat ortamlar dershanelerden dershanelere degisiyor.Fakat bizim burda inanilmaz bir ortam var gecen sene bu ortama kutban gittim denebilir.Insanlar rakip eleme pesindeler.Diger siniflarda bir zaman sonra herkes kendi haline daliyor hoca da sana kalabiliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: pain99

Sal mi fsal da misin tanıdığım bir arkadaşım vardi birde çalışmaya başladın mi ben de mezunum daha başlamadım 26 binle kaldim bende hedef 20 bin

FSAL hocam
    Sal ogrencilerinin ekmegini yiyor en iyi mat hocasini bize kaptirmisti gecen sene cok müthiş bir insan.

• Sonuç?

• Ygs1 4.300
    Ygs2 5.000

• Hangi dershane ?

• Jean-Marie kullanıcısına yanıt
    Tebrik ederim

• Tebrikler
    Tüm Lys bitirdiniz mi şimdiden
  • krdşsnne kullanıcısına yanıt
    Hayir oyle bir genelleme yapamam. Tum konulari zamaninda oyle ya da boyle gormustum. Sikintili oldugunu dusunduklerime kaynaklarimdan calisiyorum.Fizik fena degil kimya eksikler var sirada biyoloji var.

Bitirdim deseniz bile, illa ki unutuyorsunuz, misal en guzel ornek sistemler.Kompleks konular, unutmaya meyilli. Ne var ki zamaninda derste dinlemis, kendim de calismistim. Ustunden gecerken pek zorlanacagimi sanmiyorum.

Hepimizin hakettigiyle donmesi dileğiyle.

• çok iyi çekmişsin geçen seneye göre tebrik ederim. bu kadar iyi çekmendeki kilit nokta ne oldu dershanemi yoksa kendi çalışma stilinmi?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.