Şimdi Ara

Sınava hazırlıkta,başlangıç netleri/son durum (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
5
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Vay aw killing road la aramda 6 net var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • cheers darlin kullanıcısına yanıt
    Meraktan soruyorum da Türkçe 5 sosyal 3 yanlış sizin nasıl ham sırada kim önce olur diye :D
  • Tyt eylülde 85 90 arası sınava kadar en yüksek 112.5 sınavda 96.25
    Ayt kasımda 40 45 arası sınava kadar en yüksek 70.25 sınavda 73.75
    12yim obp 97.4 bu arada kaç gelir tahminde de bulunursanız sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İlk TYT mi 11. sınıfta olmuştum 43 net gelmişti. Galiba 3 tane olmuştuk öbürleri de bu civarlardaydı
    12. sınıftaki ilk TYT denemem 55 di. İlk AYT ise 18 di.
    12. sınıfın sonlarında TYT 75 AYT 45 i görmüştüm.
    2019 YKS de TYT 63.25 AYT 37.5 yaptım
    Mezuna kaldım.
    Sonra yavaş yavaş yükselmeye başladı 70 80 90 100 oldu sonra 100-95 arasında gidip geldi TYT netleri
    AYT de düzenli bir şekilde arttı 40 50 60 70 diye
    2020 YKS de TYT 95.75 AYT 72.5 yaptım

• raaitben10 kullanıcısına yanıt
    4 tr 1 sos 1 mat 2 fen

• The Killing Road kullanıcısına yanıt
    Arada bir denge kurmak lâzım bence. Bu yıl beni sürekli zora sokan şeylerden biri kendimi sizin gibilerle kıyaslayıp hep çok kötü bir durumda olduğuma inanmaktı.

Tabiî olimpiyat bana da fazla bir şey katmadı açıkçası, sâdece Aydın ya da Karaağaç'ın bâzı sorularında falan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Halseny -- 29 Haziran 2020; 20:53:42 >
  • Halseny kullanıcısına yanıt
    keşke öyle olsaydı sınav, çok kötü oldu böyle gelmesi.
    Reis sen palme 6 lı tyt cozdun mü?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 6lı mı bilmiyorum da o 96.25 palmeydi. Başka çözmedim

Onlar gibi gelmesini beklemek fazla hayâlcilik, AIME'den aşırma sorular var Aydın'da. :)

Ama tabiî, en azından şöyle birkaç tâne sâhici zor soru alıp atsalar hârika olurdu bence de, fizikte de Apotemi'den falan.

• yksyi bıraktığım netler :

38.5 tyt
    14.5 ayt

2020 yılı

2018 tyt 89
    2018 msü 75
    2020 msü 55lerde ( çok aşırı tik falan yaptım birde pek sallamadım sınavı. türkçe netim deli gibi düşük gelmişti )
    ..

2020 TYT : 65.5 gibi duruyor inşallah belki daha yüksek gelebilir. [[bu arada tytde aşırı kötü yapmamın nedeni ne yazık ki sosyal bilimler. Sırf sosyale sinirimden ağlayasım geliyor şuan. Sene içinde en düşük gördüğüm net 10 tyt sosyaldi ; 2019 tytde zaten 12 sosyal neti yapmıştım artı olarak 2020 msüde 13-14 netim vardı sosyalde geldi 2020 yks sosyal 8 net. Felsefeyi 5-0 5-0 5-0 yapıyordum bilgi gelse bile bu sınav geldi 1-4.... tüm moralimi bozdu belkide. aynı şekil tarih 4-1 yapardım en kötü geldi bana 2-3 .. sağlık olsun demek lazım bazen... tyt sosyal normal netim gibi gelseydi 73 bandını aşmıştım :( )

2020 AYT : 36 gibi duruyor inşallah daha yüksek gelebilir ama Allah korusun 2 net falan düşükte gelebilir

Bu arada beyler bu netler 100 k bandına girdirir mi la ? 2018 de 90k 2019da 110k gelmiş . hiç emin değilim ne olacağından ..

Aynı şekilde sınavı kötü yapmamın birazcıkta gözüme bağlı etkeni var. Normalde çok güzel sabitlemiştim tyt+80 ayt+40 fakat gel gör ki sınavdan 3 gün önce aşırı göz ağrısı çekmemin sebebi ile doktora gittiğimde sağ gözümün sadece %20 gördüğünü öğrendim(stres,yorgunluk,üzüntü gibi sebeplerden dolayı gözüm ödem toplamış )...Bu bana özellikle tytde aşırı bir sıkıntı yaşattı. Aytdede dönüp dönüp baktım çok yavaş okudum metinleri netim gitmesin diye. şaka maka süreyi yetiştiremedim :( :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbaris -- 29 Haziran 2020; 22:31:6 >

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.