Şimdi Ara

Sınava Kolay Diyenler ve Ümitsizlik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavın yüzde 50sinde şıklar birbirine çok yakındı yani doğru sıkkın yanında çeldirici şıklar hem de baya çeldirici şıklar vardı hepimiz için iyi olur umarım Lys önemli özellikle tmler ümitsizliğe kapılmasın Hayırlısı neyse o olsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BüyükEvAblukada -- 23 Mart 2014; 23:55:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bence kolaydı diyenleri kale almayın. Sınavdan kolaydı diyerek çıktım soruların açıklanan kısmında bile birsürü yanlışım var. Sınav kolaymış hissiyatı yaratan fakat içinde kazıkların bulunduğu bi sınavdı.

• quote:

Orijinalden alıntı: aynuraygun23

Bence kolaydı diyenleri kale almayın. Sınavdan kolaydı diyerek çıktım soruların açıklanan kısmında bile birsürü yanlışım var. Sınav kolaymış hissiyatı yaratan fakat içinde kazıkların bulunduğu bi sınavdı.

Aynen öyle bu soruyu kesin doğru yaptım diyip baya bir yanlışınız çıkabilecek bir sınavdı

• şahsi fikrim geçen seneden kolaydı genel olarak. hele türkçe fen gerçekten çok kolaydı. moral bozmak için söylemiyorum sadece böyle düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

şahsi fikrim geçen seneden kolaydı genel olarak. hele türkçe fen gerçekten çok kolaydı. moral bozmak için söylemiyorum sadece böyle düşünüyorum.

Mezunum Fen kolaydı eyv ama Türkçe daha zordu emin ol

• quote:

Orijinalden alıntı: Rostaicer

şahsi fikrim geçen seneden kolaydı genel olarak. hele türkçe fen gerçekten çok kolaydı. moral bozmak için söylemiyorum sadece böyle düşünüyorum.

Türkçe geçen seneye göre çok ama çok daha zordu. Belki paragraflar ve soru kalıpları kolay gelmiş olabilir fakat şıklar hiçte öyle değildi.
  • 130-140 net yapan tanidiklarim var cok kotu gecmis benim zaten kotu gecti sinav zordu fen lisesine gidip de yetistiremedim diyenler var ya zordu yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu sınav gerçekten zordu. Geçen senenin Türkçe sorularını çözdüm geçen hafta. 1 yanlışım çıktı. Bu mu lan YGS dedim. Müthiş bir moralle girdim ve sonuç hüsran. Paragraflar kısa ama yoğundu. 2 şık arasında çok kaldım ve hiç emin olmadan, aklım diğer şıkta kalarak cevapları işaretledim. 43 dk'da Türkçe bölümünü bitirdim ve daha 8 boşum vardı. Sosyalde tarih oldukça kolaydı. Coğrafyadan da elimden geleni yapabildim ama felsefe. Türkçede yediğim darbe yetmemiş gibi felsefeden de bir darbe yedim. Önemli olan matematik ve fen diye düşündüm. Matematik soruları kısa gözüküyordu. Dedim tamam moral bozmaya, strese gerek yok. İlk 15 soruyu çözdükten sonra birden tıkandım. Her soru için iki kez çözüm yapmaya başladım. O kadar zaman kaybettim ki 20-25 soru anca yapabildim. Fene geçtiğimde 20 dakikam vardı. O sürede de ancak biyoloji ve kimyaya bakıp Türkçedeki boşları tamamlayabildim.

Tam bir hüsrandı benim için.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.