ben de 20 olacağım başlayınca ama. eğer gerçekten inanıyorsan kendine ve hedefin varsa girmelisin bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
sınava tekrar girme kararı aldım... (2. sayfa)
-
-
hocam sözel kavramlarıda çok ancak bir o kadar da sayısal konusu var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam ekonomiyi nerede okuyorsun iyi bir uer miquote:
Orijinalden alıntı: Adnx12ben de 20 olacağım başlayınca ama. eğer gerçekten inanıyorsan kendine ve hedefin varsa girmelisin bence
Şimdiki hedefin ne bir de
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
Ben sadece ekonomiye giriş dersi aldım
Sözel değil sayısala daha yakın olduğunu düşünüyorum konu sahibi bilgilendirir bizi ama
Ekonomiyi millet çok basit görüyor kahvehane muhabbeti gibi saniyor ama aslinda derin bir bilim dalı
Alıntıları Göstersözel-sayısal her ikiside diyebiliriz aslında.
ve kesinlikle basit değil, çok geniş hayatın her alanıyle ilgili esasında, o yüzden diğer anlanlara da hakim olmak gerek. başta politika,sosyoloji vs gider.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-CD88C7FAD
Hocam ekonomiyi nerede okuyorsun iyi bir uer mi
Şimdiki hedefin ne bir de
Alıntıları Gösterneye göre iyi dediğimize bağlı aslında... ha bana sorarsan orta derecede daha iyi olabilirdi belki.
hocam hedef olarak aslında yine benzer, ekonomi,finans, finans bankacılık,siyasal bilgiler..
ve çok uçuk gelebilir gastronomi
3.5 ay bir şey kalmış sınava. Bugünlerde karar verip başladıysan çalışmaya pek de yüksek bir başarı sağlayamazsın açıkçası. Ama umarım bu 3 aylık emeğine değer en azından
-
Ben de girecem.Ama büyük ihtimalle daha kötü yapcam hiç çalışmadım bide obp kırılıyor
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için, daha önceden de çalışıyordum sık sık olmasa da. bakalım en azından içimde hep bir pişmanlık olurdu girmesem.
quote:
Orijinalden alıntı: Tugrulgm456
Ben de girecem.Ama büyük ihtimalle daha kötü yapcam hiç çalışmadım bide obp kırılıyorbenim normalde obp berbat olduğu için pek etkilemez diye sanıyorum. kalan süre zarfında çalışıp sonuç alabilirsin, içinde kalacağına dene derim.
quote:
Orijinalden alıntı: Demi Lovato is Bipolar
Bu mesaj silindi.niye knk
-
Aynen öyle millet sanıyor ki iyi üniye gitsem orada beynime sokacaklar bilgileri Bütün okullar aynı bu ülkede kimse kimseye bir şey öğretmez sen öğreneceksin. Hocalar dersi anlaman için anlatmıyor bile zaten soru sorarsan azar yiyorsun. İstediğin bölümde okuyorsan zaman kaybetmeye gerek yok üni konu başlıklarını göstermekten başka bir halta yaramıyor müfredatın çıktısını al o derslere çalış aynı şey hem de okula git gel dersi dinle vs zaman kaybetmezsin ama diploma lazım olduğu için bunu yapmıyor tabi kimse mecbur okuyoruz işte.
-
Sonunda sistemi anlamış biri dahaquote:
Orijinalden alıntı: HkikomoriAynen öyle millet sanıyor ki iyi üniye gitsem orada beynime sokacaklar bilgileri Bütün okullar aynı bu ülkede kimse kimseye bir şey öğretmez sen öğreneceksin. Hocalar dersi anlaman için anlatmıyor bile zaten soru sorarsan azar yiyorsun. İstediğin bölümde okuyorsan zaman kaybetmeye gerek yok üni konu başlıklarını göstermekten başka bir halta yaramıyor müfredatın çıktısını al o derslere çalış aynı şey hem de okula git gel dersi dinle vs zaman kaybetmezsin ama diploma lazım olduğu için bunu yapmıyor tabi kimse mecbur okuyoruz işte.
Üniversite sadece diploma dağıtım merkezi özellikle sözel bölümlerde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Göster96lıydın dimi hocam ne okumayı düşünüyon
-
quote:
Bu mesaj silindi.
Alıntıları Gösterben bilirim hocam
o iğrenç derslere tekrar bakmak o strese girmek çok zor hocam kolay gelsin size
eğer başlayacaksanız solgar vm 2000 almanızı tavsiye ederim çok yardımcı olacaktır
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X