EVDEN KOVULDUM...
sabah kahvaltıda tartıştık babamla, sık sık oluyordu zaten, en son bu sabah oldu. okullar açılınca gideceğim az daha sabredin dedim o da sinirle madem eyvallahın yok şimdiden defol vs tarzı çok ağır konuştu küfürler eşliğinde..
sizce ne yapmalıyım
Üniversite kaydımı yeni tercihi yapmadan önce mı sildirmem gerek?
iyi forumlar arkadaşlar şu an üniversite birinci sınıfım ama sınava tekrar giriyorum. aklıma takılan şey sınava girdik sonuçlar da açıklandı diyelim tercih de yaptık onun da sonuçları açıklanır açıklanmaz mı mevcut okulumdan kaydımı sildirmem lazım yoksa önce mi çünkü kayıt silme işlemi uzun sürer de yeni okulun kayıt tarihi geçer diye korkuyorum deneyimi, bilgisi olan varsa lütfen yardım etsin
Üniversite de kaydım varken yeni üniversiteye kayıt?
Merhaba ben şu an üniversite birinci sınıfım ancak bazı nedenlerden dolayı yeniden sınava giriyorum 10 gün sonra. aklıma takılan bi mesele var sınavdan sonra tercih yapıp tercihler açıklandıktan hemen sonra mı mevcut okulumdan kaydımı sildirmem lazım yoksa önce yeni okula kayıt yaptırıp sildirmem mi gerek bu süreç nasıl işliyor ne gibi belgeler götürmem lazım silinmesi için bilen varsa aydınlatırsa sevinirim
Üniversite okurken sınava tekrar girmek
şu an üniversite birinci sınıfım, 10 gün sonra yks sınavına tekrar giriyorum kafama takılan mesele tercih yaptıktan ve açıklandıktan sonra mı eski okulumdan kaydımı sildirmem lazım yoksa tercih yapmadan evvel mi bilgisi olan bilgilendirebilir mi
okulu dondurup askerlik
bugün iftarda pederle şiddetli bir tartışma yaşadık hakaret edip duruyordu ben de 19 yaşında bi birey olduğumu böyle muamele görmek istemediğimi vs söyledim, bunun üstüne o zaman bireysen ekmeğimi yeme gibisinden konuştu git markete iş bul dedi.
haklı bi bakıma 2 senedir evdeyim üniversite birinci sınıfım şu an okula da gidemiyorum fazlalığım resmen... ama bu zamanda iş kolay bulunmuyor hele ki pandemi ve küçük bir şehir sayılır yaşadığım yer. ne yapacağımı bilemedim bir daha nasıl yüzsüz gibi oturup o masaya ekmek yiyecek, sahur yapacağım aklıma bu geldi yaşıtlarım okumayanlar bir bir askere gidiyor haziranda 20 oluyorum ben de 2001 doğumluyum okulumu dondursam gitme şansım var mı acaba ve şu an dondurma yapılıyor mu aydınlatacak olan tavsiyesi olann herkesi bekliyorum.
sınava tekrar girme kararı aldım...
şu an üniversite birinci sınıfım ama online olmuyor, yürümüyor bundan dolayı yks ye tekrar girme kararı aldım hayırlısı....
Soslu Hatay dürüm
biliyorsunuz ki gıda enflasyonu sonucu bu enfes lezzetinde fiyatı aşırı arttı. 1 tanesi 10 TL ve ayransız, bundan dolayı evde yapmak istiyorum bir kaç sefer yaptım fena da olmadı ama sosunu yapamıyorum dışarıdaki gibi. arkadaş ne koyuyorlar anlamıyorum tarçın mı desem değişik bir tat. sosunun nasıl yapıldığını bilenleri tavsiyesi olanları bekliyorum.
Bank kart harçlık avans hakkında
sabah böyle bir mesaj aldım. hesabımda halen para olmasına rağmen neden böyle oldu,acaba bank kartın kredi kartı tarafından mı harcama yapıp bitirdim, yoksa sadece bakiye bittiğinde harçlık avans kullanabileceğimin mi bilgisi bilenler aydınlatırsa sevinirim.
Üniversite okurken sınava tekrar girersem kredim kesilir mi?
merhabalar bugün kredi burs sonuçları açıklandı kredi çıkmış maalesef. birinci sınıfım online sistemden ötürü memnun değilim haziranda tekrar gireyim diyorum sınava ancak şimdi krediyi alırsam ve haziranda sınava girip buradaki kaydımı sildirip yeni okula geçersem kredim kesilir mi? kesilirse ne gibi bir yol izlemem gerek teşekkürler şimdiden.
KONUŞMAKTAN KORKMAYIN ARTIK!
merhabalar bu konunun artık problemimiz olduğunu düşünüyorum. olumsuz ne olursa olsun susuyoruz alışıyoruz tepki veremiyoruz konuşmaktan kastım insanlara büyüklere hakaret etmek aşağılamak değil saygı çerçevesinde görüşümüzü bildirmek.
her geçen gün alım gücümüz daha da zayıflıyor her şey ulaşılmaza doğru gidiyor hayal oluyor... en basiti dışarı çıkıp bir yemek yemek bile lüks oldu gezmek tatil yapmak hiç söylemiyorum bile...
eğitim sistemi başlı başına bi konu zaten hiç girmiyorum.
ben susmak istemiyorum geleceğimizi aydınlık görmüyorum artık instagramda bile yaşıtlarım(19) absürt şeyler paylaşırken ben bunları dile getirmeye çalışıyorum. elimden gelen şu an bu sizle de paylaşmak istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 182
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.040 (Bu ay: 226)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı