bugün iftarda pederle şiddetli bir tartışma yaşadık hakaret edip duruyordu ben de 19 yaşında bi birey olduğumu böyle muamele görmek istemediğimi vs söyledim, bunun üstüne o zaman bireysen ekmeğimi yeme gibisinden konuştu git markete iş bul dedi. haklı bi bakıma 2 senedir evdeyim üniversite birinci sınıfım şu an okula da gidemiyorum fazlalığım resmen... ama bu zamanda iş kolay bulunmuyor hele ki pandemi ve küçük bir şehir sayılır yaşadığım yer. ne yapacağımı bilemedim bir daha nasıl yüzsüz gibi oturup o masaya ekmek yiyecek, sahur yapacağım aklıma bu geldi yaşıtlarım okumayanlar bir bir askere gidiyor haziranda 20 oluyorum ben de 2001 doğumluyum okulumu dondursam gitme şansım var mı acaba ve şu an dondurma yapılıyor mu aydınlatacak olan tavsiyesi olann herkesi bekliyorum. |
okulu dondurup askerlik
-
-
UP -
Askere gidince de birşey değişmeyecek, sadece 6 ay uzak kalacaksın, geri dönünce yine aynı evde olacaksın.
Geri dönünce para kazanmış olmayacaksın sonuçta.
-
Hocam bulundugun yerde bim a101 şok market yokmu
Buralara ise girebilirsin -
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerAskere gidince de birşey değişmeyecek, sadece 6 ay uzak kalacaksın, geri dönünce yine aynı evde olacaksın.
Geri dönünce para kazanmış olmayacaksın sonuçta.
belki askerde kalmaya çabalarım bilmiyorum yani sadece utanıyorum yemek yerken bile
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Hocam bulundugun yerde bim a101 şok market yokmu
Buralara ise girebilirsinvar,ama askerlik yapmamış öğrenci birini bu pandemi ortamında alırlar mı bilmiyorum ve o şartları kaldırabilecek miyim o da ayrı...
-
Diyecek birşey bulamadım hocam, kendi evinde böyle yabancı hissetmen çok kötü.
-
quote:
Orijinalden alıntı: InspiredTigerDiyecek birşey bulamadım hocam, kendi evinde böyle yabancı hissetmen çok kötü.
ölümden beter
-
hocam okulu dondurup gidip askeri elden cikar, askerlik bitince pandemi de bitebilir buyuk olcude, okuluna devam edersin sonra
-
quote:
Orijinalden alıntı: Dr. Alfred Blalockhocam okulu dondurup gidip askeri elden cikar, askerlik bitince pandemi de bitebilir buyuk olcude, okuluna devam edersin sonra
evet hocam öyle düşünüyorum, zaten bu sene ilk senemdi verim almadığım için haziranda tekrar girecektim, acaba şu an dondurabilir miyim? dondursam ne zaman giderim askere
-
Aylik 500 e oda kirala gec -
quote:
Orijinalden alıntı: Adnx12evet hocam öyle düşünüyorum, zaten bu sene ilk senemdi verim almadığım için haziranda tekrar girecektim, acaba şu an dondurabilir miyim? dondursam ne zaman giderim askere
Alıntıları Gösterogrenci isleriyla gorusebilirsin bu konuda, bunu bilemiyorum ben
-
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-FEE63FF01
Aylik 500 e oda kirala gecher gün 1 simit yesem bile yetmiyor o halde...
-
Abi evladiysan dünyaya gelmene vesile olduysa mecbur bakması lazım. İş bulabiliyorsan çabala.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X