sabah böyle bir mesaj aldım. hesabımda halen para olmasına rağmen neden böyle oldu,acaba bank kartın kredi kartı tarafından mı harcama yapıp bitirdim, yoksa sadece bakiye bittiğinde harçlık avans kullanabileceğimin mi bilgisi bilenler aydınlatırsa sevinirim. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bank kart harçlık avans hakkında
-
-
Kredi mi burs mu? bankkart ta para bittiği zaman atm ye kredi den harçlık avans alıyorsun ve belli bir limite kadar alıyorsun. Bir sonraki ay maaş yattığı zaman ise asgari tutar da ödemen gerekiyor. İster atm den isterse mobil den öde. İnternet ten alışveriş yapayım dersen kredi den harcamış oluyorsun. Ve belli bir limite kadar. Bunu da asgari tutarda ödemen gerekiyor.
-
nakit çekemiyon alışverişte kullanıyon
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kredi çıktı. benim anlamadığım şey halen para var zaten kartımda neden harçlık avans tanımlandı diye mesaj geldi ki?
onu biliyorum da halen para var hesapta bu mesaj bilgilendirme mesajı mı oluyor para biterse harcama yapabilme için?
quote:
Orijinalden alıntı: Adnx12kredi çıktı. benim anlamadığım şey halen para var zaten kartımda neden harçlık avans tanımlandı diye mesaj geldi ki?
650 TL biterse avans tan harcayabileceğinizi belirtmişler. Nakit olarak harcayabiliyorsun avansı. 650'i ister internet'ten ister nakit olarak bitir. Avansı harcamayabilirsin. Harcarsan borç işler, harcamazsan durur öyle.
-
Harçlık avans denen şey kredi kartı limitiniz bittiğinde üstüne kredi çekiyormuşçasına kullanabileceğiniz para miktarı yani nakit avans anlamına geliyor. Hesabınıza yatan veya çekilen bir para yok. Sadece hak tanımlaması yapılmış. -
teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X