Şimdi Ara

Soslu Hatay dürüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
1
Favori
850
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • biliyorsunuz ki gıda enflasyonu sonucu bu enfes lezzetinde fiyatı aşırı arttı. 1 tanesi 10 TL ve ayransız, bundan dolayı evde yapmak istiyorum bir kaç sefer yaptım fena da olmadı ama sosunu yapamıyorum dışarıdaki gibi. arkadaş ne koyuyorlar anlamıyorum tarçın mı desem değişik bir tat. sosunun nasıl yapıldığını bilenleri tavsiyesi olanları bekliyorum.

Soslu Hatay dürüm

• Yaşıyorsun reis
  • NassinGözüm kullanıcısına yanıt

hocam eski fotoğraf ya

• Adnx12 kullanıcısına yanıt
    Olsun 😁
  • neredesiniz dh nin gurmeleri

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adnx12 -- 31 Ocak 2021; 13:30:43 >
  • Ben de özleyip geçen gün yedim de, yemez olaydım. Adamlar kupkuru yapmışlar, zaten asıl olayı sosunda hatay dürümünün.
  • adanavalısi kullanıcısına yanıt

evet harika oluyor

• Off canım çekti çok güzel oluyor harbiden. Bu arada sosu nasıl yapıyorlar bilemem hiç anlamam o işlerden.

• ben bu sektorde çalısıyorum 7 aydır. bizim sosta 40 çeşit baharat var.mayonez el yapımı, sarmısaklı.

dışardan ucuza hazır mayonez alıp sarımsak katmayı denedik ama hiç iyi olmadı. mayonezi kendin yap

sosu da buldugun tüm baharatlardan azar azar ekleyerek bulmaya çalıs.

• 10 TL mi? Bizde 11-12 TL arasında değişiyor. Nerede yaşıyorsunuz?
  • Ayranla 5 liraydı vay be.
  • Ben evde yaptığım tavuğa tuz+kekik+pul biber+salça+köri+sarımsak+mayonez koyuyorum oldukça benziyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Dovahkiin

Ben evde yaptığım tavuğa tuz+kekik+pul biber+salça+köri+sarımsak+mayonez koyuyorum oldukça benziyor.

Ağzınızın tadını biliyorsunuz hocam Soslu Hatay dürüm 

• Offf canım çekti

Bunun sosunu kimi yer beyaz böyle yoğurtlu gibi bir şey yapıyor

Kimisi kırmızı yapıyor domatesli galiba

İkisi de enfes ya tavuk dönere bayiliyorum valla baya canim çekti yarın sipariş wericem
  • 10 liraya tavuk dürüm yiyorsun hocam boşver dışardan ye.

İstanbulda zor o fiyatlara tavuk dürüm. Satan vardır da içine 30-40 gram tavuk anca koyuyor.
  • Burrito varken bu adam değil
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.