Arkadaşlar bu lezzetli ürünü tüm tantunicilerde yiyebilirsiniz, tıpkı beytiye benzer, üstüne tereyağı ve yoğurt dökerler tavuklu olanı 100 TL civarında etli olanı 150 TL civarındadır < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
YOĞURTLU TAVUK TANTUNİ YEDİNİZ Mİ ?
-
-
Kütahyada yemiştim üniversitedeyken
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben hiç memleketim Kütahya'da yemedim, hep doğduğum ve doyduğum şehir olan İstanbul'da ara sıra yiyorum, Kütahya'nın hangi mekanında yediğinizi hatırlıyormusunuz ?
Yoğurtlu tantuniyi anavatanı mersin tarsusta yıllardır yiyorum. hatta bi ara tantunicide işe girmiştim her gün beleşe yiyordum. normal tantuniden çok daha lezzetlidir.
-
Tarsus'lumusun ?
görseldeki mekan kadıköyde değil mi
-
Ölüm var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yanlıs oldu
-
yok hocam bilerek çağırdım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sait 1kerede çocuğa ısmarla be abi hep kendin yiyon
Tantuni etten olur, çakma tavuk olmaz. (-1
Tantuniye bol limon sıkılır yoğurt koyulmaz (-2
Tantuni yanında cin biberle yenir (-3
Eski köye yeni adet çıkartacaksanız bari düzgün adetler bulun (-4
-
Evet.
-
Hayır Dudullu merkezdeki tek tantunici
Biz yok mu dedik ?
Bugün inşallah 9 günlük Antalya tatilinden sağ salim dönsünlerde, neden olmasın ?
Size kesinlikle katılmıyorum, isteyem orijinalini yer, isteyen yoğurtlusunu
ben mersinde yedim çok güzel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Tantuni dışarda yemeyi en sevdiğim şey olabilir ama Mersim dışında çok pahalı. Gerçi orda da et tantuni 75-80i buldu sanırsam ama porsiyonlar baya küçüldü. Lavaş tantuninin zaten ince uzun olması lazım, Ankarada baya kalın doldura doldura yapıyolar ondan pahalı oluyor ama yine en az 2 tane yemek gerekiyor doymak için. Çift lavaş da bence tantuniye baya aykırı ama malum ekonomi, insanlar öyle yemek zorunda kalıyor.
Mersindekiler o kadar lezzetli ki lavaşı 3 ısırıkta hallediyorum, Ankara genelde ekmek arası yerim f/p olarak. 2 tantuniye 250-300 gidiyor yoksa. Bu yoğurtlu tantuniyi de 5-6 yıldır türettiler ,tavuklusunu denemedim ama yine baya iyi kekik, sumak, yoğurdu kombolayıp kötü olması zor zaten. Bence beytiden tadı daha güzel ve hafif ama daha basit bir yemeğe benzediği için insanlar küçümsüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu yazdıklarımın gerçekler ve doğrular olduğunu değiştirmiyor.
-
Gerçekler ve doğrular herkese göre değişir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- lustral kilo aldırır mı
- esenyurt"un en tehlikeli mahallesi
- sağırlar konuşabilir mi
- taylot ne işe yarar
- sevgili yapma taktikleri
- exxen de neler var
- çay emojisi
- google çizim yap
- penis nakli
- suudi arabistan
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X