Şimdi Ara

Sınavda Covid li Birisi olursa ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
979
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Diyelim ki girdiğimiz sınıfta çocuk covidli veya belirtilerini gösteriyor her halinden belli ve öksürüyor belli aralıklarla o zaman ne yapılir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bir şey yapılmaz

test yaptırıp pozitif çıkmadığı sürece hiçbir şey yapılmaz. İşin acı kısmı msüdeki kocaeli'de yaşanan olayı birçok kişi fark etti , belirtiler olmasına rağmen sınav var diye test yaptırmıyorlar (bu kişilere de kızamıyorum açıkçası çoğu kişi de bunu göze alamaz hele dh .d )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mbayediagne10 -- 23 Haziran 2020; 19:29:40 >
  • Hocam cikista burnunuza camasir suyu cekin cigerleri temizler :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ne yapılabilir sence kardeş? Ters kelepcelenip ekip otosuna yollanır, sınav sonunda da tüm okul imha edilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Hastalanmak umrumda değil ama oksururup dikkatimi dağıtmasından korkuyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mbayediagne10

bir şey yapılmaz

test yaptırıp pozitif çıkmadığı sürece hiçbir şey yapılmaz. İşin acı kısmı msüdeki kocaeli'de yaşanan olayı birçok kişi fark etti , belirtiler olmasına rağmen sınav var diye test yaptırmıyorlar (bu kişilere de kızamıyorum açıkçası çoğu kişi de bunu göze alamaz hele dh .d )
    Hocam kendi suçları evden dışarı çıkma zorunluluğu yoksa çıkmamalı.Ben 4 aydır evde 2 3 kere çıktım.İnsan hayatı bu kadar kolay değil.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.