Şimdi Ara

Sınavda Gözlük

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
3.612
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yassah mı kardeşim? gece gece aklıma takıldı

• Güneş gözlüğü yasak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasak tabii kardeşim, hipermetroplar ölsün ösymden selamlar
  • Numarali ise yasak diye sorman ilginç. Elbette değil.
    Güneş gözluğuyse yasak.

• geçen sene girdim hiç kasmadan sorun da olmadı giren de çok oldu. fakat sorayım dedim yine. olmadı yarın ösym yi ararız ne yapalım.
  • Hayır tabiki de :D
  • legolsm L kullanıcısına yanıt
    quote:

Sınav binalarında hiçbir eşya emanete alınmayacağından adayların sınav binalarına,

• çanta, cüzdan, cep telefonu, saat, kablosuz iletişim sağlayan bluetooth vb. cihazlarla; kulaklık, kolye, küpe, yüzük (alyans hariç), bilezik, broş, anahtar, metal para gibi metal içerikli eşyalarla (basit başörtü iğnesi ve ince metal tokalı kemer hariç); her türlü elektronik/mekanik cihazla ve çağrı cihazı, telsiz, fotoğraf makinesi vb. araçlarla, her türlü plastik ve güneş gözlüğü dâhil cam eşyayla (şeffaf/numaralı gözlük hariç), banka/kredi kartı, ulaşım kartı vb. kartlarla,

• cep bilgisayarı, saat, sözlük işlevi olan elektronik aygıt, hesap makinesi vb. her türlü bilgisayar özelliği bulunan cihazlarla,

• her türlü kesici ve delici alet, ateşli silah ve benzeri teçhizatla,

• kalem, silgi, kalemtıraş, müsvedde kâğıdı, defter, kitap, ders notu, sözlük, dergi, gazete, vb. yayınlar, pergel, açıölçer, cetvel vb. araçlarla gelmeleri kesinlikle yasaktır.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3d tyt matematik
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Saatte mi yasak yani

• Lan gözlük yasak olur mu

sınav yaklaşınca her sene millet incik cıncık saçma sapan şeylere takmaya başlıyor.geçen sene de böyleydi.

• Gerizekalının birine denk gelebilirsiniz, KPSS sınavına giriyordum geçen yıl üstelik kemerle ilgili hiç bir uyarı yoktu kılavuzda , bu yıl " ince metal tokalı kemer hariç" bu ifade konmuş, neyse kapıda kontrol var, dangalak tutturdu giremezsin, arada geçen diyalog aynen şöyle

-giremezsin kemerle
    +ne demek giremem nerede yazıyor kemer
    -metal var o kemerde
    +ne yapayım kemer takmıyayım mı yani
    -metal kısmını çıkarırsan(tokasından bahsediyor)girebilirsin, böyle yassah
    -salon/okul görevlisi nerede

*neyse buna da söyledim kılavuzda böyle bir şey yok vs...
    -ya yakma sınavını bir kemer için hadi çıkar kemeri (emanet de almıyorlar -komik bir şekilde kemerler ağaca asılmış dilek ağacı gibi)
    +yok dedim ben tutanak istiyorum böyle saçmalık olmaz

*neyse ondan sonra çalıştıgım kurumdan biri vardı sınava eşini getiren çıkardım ona verdim kemeri

Ulan diyorum soruları servis edip milyonlarca insanın hakkını yediler haramzedeler böyle sınav günü biz de stres yaşıyoruz kemer, saat, küpe, piercing vs...

• bundan bahsediyorum ben de girdim sonuçta geçen sene gözlükle. girenler de çok. fakat her türlü metal araç gereç diyor. gözlük de metal. bir bilen vardır dedim ve yukarıda göstermiş arkadaş. sağolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolsm -- 14 Mart 2015; 13:49:45 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.