Şimdi Ara

SINAVI BEKLEDIGINDEN KOTU GECENLER BURAYA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
1
Favori
1.035
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: rmurats

quote:

Orijinalden alıntı: lorient

141bininciyim tm1de 144binle kapatan yer gelir mi sizce

Ek yerlestirme ne kardes

ek yerlestırme unıversıtelerın kontejyanları dolmadıgı zaman ve ılk tercıhlerınde bır yere yerlesemeyen kısıler ıcın yapılan ıkıncı yerlestırme kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: zuhaha852

quote:

quote:

Ek yerlestirme ne kardes

ek yerlestırme unıversıtelerın kontejyanları dolmadıgı zaman ve ılk tercıhlerınde bır yere yerlesemeyen kısıler ıcın yapılan ıkıncı yerlestırme kardesım

anladım dostum eyvallah ama sıralamasını neye göre yapıyorki o zaman onu pek anlayamadım?
    Birde ek yerleştirmeyi de söylediğime göre 144binlik yere 141binlik sıralamam ile girme ihtimalim yüzde kaçtır hocam sıralamalar pek oynamaz diyorlar çünkü de

• Arkadaşlar mf4 ten 90 k ile nereyi yazabilirim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Ek yerlestirme ne kardes

anladım dostum eyvallah ama sıralamasını neye göre yapıyorki o zaman onu pek anlayamadım?
    Birde ek yerleştirmeyi de söylediğime göre 144binlik yere 141binlik sıralamam ile girme ihtimalim yüzde kaçtır hocam sıralamalar pek oynamaz diyorlar çünkü de

bana gırme gırme ıhtımalın cok yuksek kardesım sıralamalar pek oynamaz fakat bu sene yenı kontejyanlar acıldı unıversıtelerın en kotu 3 5 k arasında gerıler senın tercıh edecegın yer tahmınımce

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ek yerlestirme ne kardes

bana gırme gırme ıhtımalın cok yuksek kardesım sıralamalar pek oynamaz fakat bu sene yenı kontejyanlar acıldı unıversıtelerın en kotu 3 5 k arasında gerıler senın tercıh edecegın yer tahmınımce

ağzından bal damlıyor hocam bal çok sağolasın ya :D o zaman 135binlik yer için bile 141binken ğmit var diyorsun ve bu benim hayalim kardeşim umarım biraz gerilerler de ben de 135binlik yere yerleşirim o çok daha süper olur tabi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Legendaryy

19089 sıralama geldi tıp çok istiyordum. Malesef gelmiyor. Dişte nereler gelir? eskişehir antalya gelir mi?

gelme ıhtımalı dusuk kardesım cunku sıralama yukseldıce aradakı oynamalarda ona gore azalıyor umarım ıstedıgın yer olur eger sehrı problem etmıyorsa baska sehırlere gıdeebılırsın cunku saglık sektorunde hangı unıversıeden mezun oldugunun hıcbır onemı yok
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ek yerlestirme ne kardes

ağzından bal damlıyor hocam bal çok sağolasın ya :D o zaman 135binlik yer için bile 141binken ğmit var diyorsun ve bu benim hayalim kardeşim umarım biraz gerilerler de ben de 135binlik yere yerleşirim o çok daha süper olur tabi :D

umarım ıstedıgın yer olur kardesım gelecek hayatında basarılar sunu asla unutma unıversıtede kendını gelıstırme cok cok onemlı bır faktor dıl ogrenmek olur cesıtlı semınerlere katılmak olsun bunlara cok onem ver semıner sonucta ne olacak dıye asla dusunme :D

• mf3 16k ne yazayım? nereyi yazayım? Hem üniversitenin iyi bir eğitimi olsun istiyorum hem de iyi güzel bir şehirde okumak istiyorum ama karar veremiyorum kafamda tam olarak bir meslek de yok :(
  • osmangazi ünisinde karsilastirmali Edebiyat (IÖ) istiyorum. geçen yıl 255 puan ile kapatmış. 283 puan ve 25k sıralama (dil) ile buraya sizce girebilirmiyim acaba?
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ek yerlestirme ne kardes

umarım ıstedıgın yer olur kardesım gelecek hayatında basarılar sunu asla unutma unıversıtede kendını gelıstırme cok cok onemlı bır faktor dıl ogrenmek olur cesıtlı semınerlere katılmak olsun bunlara cok onem ver semıner sonucta ne olacak dıye asla dusunme :D

umarım dostum umarım ve bu yardımların içinde Allah razı olsun bu bilgilendirmelerin beni çok rahatlattı umarım sen de gelecek hayatında çok başarılı ve hayal ettiğin yerlerde olursun verdiğin tavsiyeleri de mutlaka dikkate alıcam iyi geceler hayatında başarılar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

mf3 16k ne yazayım? nereyi yazayım? Hem üniversitenin iyi bir eğitimi olsun istiyorum hem de iyi güzel bir şehirde okumak istiyorum ama karar veremiyorum kafamda tam olarak bir meslek de yok :(

saglık mı muhendıslık mı kardesım bunlarıda yazarsan sevınırım ona gore bırseyler soylemek cok dah amantıklı olacaktır
  • Ankara'da kalmak istiyorum bunun için geçen sene 80 k dan mezuna kaldım ve hacattepe elektrik çok ıstıyordum ama 32 olabildim hngi mühendislikleri önerirsiniz Ankara'da arkadaşlar
  • Mf3/4 16 bin sizce ne yazmak mantıklı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .Undomiel.

mf3 16k ne yazayım? nereyi yazayım? Hem üniversitenin iyi bir eğitimi olsun istiyorum hem de iyi güzel bir şehirde okumak istiyorum ama karar veremiyorum kafamda tam olarak bir meslek de yok :(

saglık mı muhendıslık mı kardesım bunlarıda yazarsan sevınırım ona gore bırseyler soylemek cok dah amantıklı olacaktır

mf3 sağlık oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kralnap

Ankara'da kalmak istiyorum bunun için geçen sene 80 k dan mezuna kaldım ve hacattepe elektrik çok ıstıyordum ama 32 olabildim hngi mühendislikleri önerirsiniz Ankara'da arkadaşlar

muhendıslık onerısı bıraz degısık olur kardesım senın ılgı alanlarına yonelık yerler tercıh etmen daha mantıklı olu ılgı alanlarınıda kendın cok cok ıyı bılırsın thk kurumu makına gazı makıne bılgısayarbunlar sıralamanın geldıgı yerler en basıtınden kafanda net bırsey olustur ılgı alanına gore tercıh yap ankara elektrık elektronıkde gelıyor fakat ankara daha cok sozel alanlarda kalıtelı bır unıversıtedır kampustekı olanaklarını felan arastırarak bır tercıh yapabılrısın
  • Bankacılık mı bankacılık ve finans mı?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Kralnap

Ankara'da kalmak istiyorum bunun için geçen sene 80 k dan mezuna kaldım ve hacattepe elektrik çok ıstıyordum ama 32 olabildim hngi mühendislikleri önerirsiniz Ankara'da arkadaşlar

muhendıslık onerısı bıraz degısık olur kardesım senın ılgı alanlarına yonelık yerler tercıh etmen daha mantıklı olu ılgı alanlarınıda kendın cok cok ıyı bılırsın thk kurumu makına gazı makıne bılgısayarbunlar sıralamanın geldıgı yerler en basıtınden kafanda net bırsey olustur ılgı alanına gore tercıh yap ankara elektrık elektronıkde gelıyor fakat ankara daha cok sozel alanlarda kalıtelı bır unıversıtedır kampustekı olanaklarını felan arastırarak bır tercıh yapabılrısın

Aslında kafam daha çok tm gıbı çalışır ama yapcak bir şey yok tmde 15k yım orda neler önerirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ygstercihyap

Bankacılık mı bankacılık ve finans mı?

buyuk ıhtımalle bancalık okusan bıle fınans alanında dersler goreceksın eger bankacılık sektorune yogunlasmak ıstıyorsan ılerıdekı hayatında bır alanda kendını gelıstırmek bana gore daha mantıklı.ama suanda kafanda net bırsey yoksa bankacılık ve fınanasa gıdıp 3 sınıfta hangı alana yonelebılecegıne karar verebılırsın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ygstercihyap

Bankacılık mı bankacılık ve finans mı?

buyuk ıhtımalle bancalık okusan bıle fınans alanında dersler goreceksın eger bankacılık sektorune yogunlasmak ıstıyorsan ılerıdekı hayatında bır alanda kendını gelıstırmek bana gore daha mantıklı.ama suanda kafanda net bırsey yoksa bankacılık ve fınanasa gıdıp 3 sınıfta hangı alana yonelebılecegıne karar verebılırsın

Hocam alan derken? Birde ygs6 sıralamam 394k Edirne bankacılık tutuyor ben edirneden 2. Sınıfta marmaraya geçmeyi planlıyorum ne dersiniz

• benim puanım 340,marmara kamu yönetimi 356.sizce gelirmi?
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.