Şimdi Ara

Sınavı kötü geçenler psikolojiniz nasıl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
1.167
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ders çalışırken falan sürekli sınavım aklıma geliyo birden bunu kendime nasıl yaptım nasıl çekicem şimdi diye ağlamaya başlıyorum pek verim alamıyorum bunla nasıl başa çıkıyosunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Durmadan ÖSYM ye bela okuyorum. Emeğimin karsiliği asla bu değildi.

• mal gibi matematige 1 saatten fazla ayırdım türkçe yapsam ilk 5kdaydım kafamı duvarlara vuruyorum

• Dr. eneox kullanıcısına yanıt
    Matematik yüzünden sosyal yapamadım sene başında bile matematik yapamayınca sosyal yapıyordum sınavda nasıl böyle bir aptallık yaptım kendime çok kızıyorum çok ama kitlendim resmen

• 939598 9 kullanıcısına yanıt
    Ben ösym den çok kendime kızıyorum

• Ne yapim arkadaş emeğimin karşılığı bu drğil di abi ya vallahi aklıma geldikçe beynimi s*kesim geliyo.

• aynen ya aldıgın netler 140 cıvarı olsun 20-30k arası sonuc bekle sınavdan sorulara bır tane daha baktım bu sınavdan mı ben dusuk aldım dıyorum nasıl yaptım hataları bu sene ıyı calısmayla lysyı bıtırıp 10kya cektıkten sonra mezuna kalırım dıyorum en azından bu seneden kotu yapmam dusuncesındeyım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aklıma geldikçe uykum kaçıyor ,emeğimin karşılığı kesinlikle bu değildi.2 gündür hayatım karardı

• Bilirim bu duyguyu dostum,insanın içini yer,insan durmadan kendine lanet eder,ne kadar becerikdiz olduğunu düşünür yaptığı her hata aklına geldikçe başından aşağı kaynar sular dökülür adeta,insanın boğazı düğümlenir konuşamaz yer yarilsada yerin içine girsem diye düşünür hayata küser ancak küsmeyiniz çalışin müsterih olun

• siz yapamamıssınız ben yaptm matematikte 3 işlem hatası var ben napıyım? Dikkatsizlikten 5bin kişi önüme geçti???

• Sınıfta 140 138 150 netler var belki de ben 100 u zor gececem siz düşünün bide kötü yaptım diyip duyuyorlar sinir bozucu

• gençler sınav hakikaten kol gibiydi. Üzülmeyin. Geneli bu şekilde. sıralamalarda o doğrultuda şekillenecek. Kaldı ki lys daha önemli kendinizi oraya hazırlayın. Ygs cok büyük etki etmiyor.
  • hayalleradına H kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayız hocam seni çok iyi anlıyorum aynı netleri yaptığım insanlar 130 140 yapmışlar çok kötü geçti diyen arkadaşlarımın hepsi 120 üstü yapmış benimse yüzlerde bir şey

• hsynner kullanıcısına yanıt
    ancak bu kadar net anlatılabilirdi
  • başa çıkmaya çalışıyorum , ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum keşke buharlaşıp gitsem diye düşünüyorum,aynı şekilde çalışırken aniden gözlerim doluyor elimden geleni fazlasıyla yaptım o yönden vicdanım rahat , zaten sorunda bu yapabileceğim en iyi şekilde çalıştım iyi geçmesi gerekiyordu.demek ki bir şeyleri eksik yapmışım diye düşününce daha da üzülüyorum.Yinede Allahtan ümit kesilmez,benim emeklerim sadece rabbime emanet.
  • Geçmiş olan sınava daha yapacak bir şey yok.
    Önümüzdeki lys ye çalışmaktan başka çaremiz yok.
    Ygs psikolojik olarak eleme sınavı. Psikolojisi sağlam olmaya eleniyor.
    Asıl eleme lysde. O yüzden asıl şimdi ipin ucundan tutmak gerekiyor.
  • Hem osym ye hem kendime sovuyom ama yapacak bi sey olmadigi icin duzelmeye bakiyom

• 939598 9 kullanıcısına yanıt
    birader ösym ne alaka ? yapamayan sensin
  • quote:

Orijinalden alıntı: King57

Aklıma geldikçe uykum kaçıyor ,emeğimin karşılığı kesinlikle bu değildi.2 gündür hayatım karardı

Ne kadar düşürdünüz

• quote:

Orijinalden alıntı: leyls1

başa çıkmaya çalışıyorum , ailemin yüzüne bakmaya utanıyorum keşke buharlaşıp gitsem diye düşünüyorum,aynı şekilde çalışırken aniden gözlerim doluyor elimden geleni fazlasıyla yaptım o yönden vicdanım rahat , zaten sorunda bu yapabileceğim en iyi şekilde çalıştım iyi geçmesi gerekiyordu.demek ki bir şeyleri eksik yapmışım diye düşününce daha da üzülüyorum.Yinede Allahtan ümit kesilmez,benim emeklerim sadece rabbime emanet.

Ne kadar düşürdünüz hocam

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.