Sınavlar açıklanınca hızlı bakma taktiği [ciddi]
-
-
ciddi konu açtık yüzyılın başı kimse takmıyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
mantıklı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Up
zıp
Up
up
-
Ya da nöbet tutun açıklandığı gibi bakın. İlk 1 saat çökmüyor.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
2014'te ösym sonuç sayfasında açıklanan son sınav sonucu sayfası url'sindeki sayıya bir ekleyip deneme yapardık. önce böyle bir sayfa aktif değildir uyarısı gelirdi, sonuç açıklanmasına yakın bembeyaz bir sayfa gelirdi oradan anlardık sonucun açıklanmak üzere olduğunu. bu şekilde hem ygs hem lys sonucumu erken öğrenebilmiştim, buraya bir uğrayayım dedim yeni taktiği görünce hatıralarım canlandı. zaman çabuk geçiyor.
umarım bekleyen herkes emeğinin karşılığını alır
-
hedef çukurova ingilizce öğretmenliği sizce gelir mi zamqiler. tyt bölümü ortalama geçti ama dil sınavında coşkuyu verdim.
-
up
İlk 1 saat çökme imkanı yok gibi pusuda bekleyin bakın sonra uyursunuz
denedim de o da ösym sayfasına yönlendiriyor,nerede yanlış yaptım
gelmez
why not?
-
Hmmm
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
sıralama söylemeden net söylemeden böyle bir soru soran girse girse
Hocam bu yöntemi kullandığınızda ÖSYM sayfasına giriş yapılmış şekilde yönlendiriyor, öteki türlü o siteye gireceksiniz, giriş yapacaksınız
-
1300 kişi okumuş vay be 100 ü geçmiyodu gönderiler
Ben daha iyi taktik veriyim. Bu zamanlarda bol bol uyuyun. Osym bilgilerini kardeşe vs verin siz uyurken takip etsin arada bir. Açıklanınca da kalk açıklandı der.
Ben zamanında uyuyordum. Annem kalktı açıklanmış dedi tv de görmüştü. Bende hemen iki dk da sonuçları gördüm pc den girip. Çünkü geç vakit uyanmıştım ve sistem hızlıydı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
2014'te ösym sonuç sayfasında açıklanan son sınav sonucu sayfası url'sindeki sayıya bir ekleyip deneme yapardık. önce böyle bir sayfa aktif değildir uyarısı gelirdi, sonuç açıklanmasına yakın bembeyaz bir sayfa gelirdi oradan anlardık sonucun açıklanmak üzere olduğunu. bu şekilde hem ygs hem lys sonucumu erken öğrenebilmiştim, buraya bir uğrayayım dedim yeni taktiği görünce hatıralarım canlandı. zaman çabuk geçiyor. umarım bekleyen herkes emeğinin karşılığını alır |
Ya da nöbet tutun açıklandığı gibi bakın. İlk 1 saat çökmüyor.
|
Benzer içerikler
- ıq paragraf zor mu
- koç çap
- repolarizasyonda atp harcanır mı
- görkem şahin hangi üniversite mezunu
- gemide çalışmak vasifsiz
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X