Şimdi Ara

Sınavlarda kopya teknikleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: everyzonequerR123

quote:

Orijinalden alıntı: creepi

Benim seçtiğim 4 kaliteli şık
    1.Arkadaş silgi ister ve silginin üstüne kopya yazıp verirsin (Örneğin 7-A veya 3-C gibi).
    2.Yan yana isen sıra altına kitap açılır ve diz üstünde kaydırılarak ve sayfa değiştirilerek kopya çekilir.
    3.Uzaktan sorunun numarası işaret edilir (Mesela 5. soru için beş parmak ta yüzün sağına veya soluna dayanır). Uzaktaki kopya vermek için yüzünü veya elini felan kaşır (Mesela burun C şıkkı, alın A şıkkı gibi).
    4.Sınavı bitiren arkadaş yanından geçerken elindeki kağıda çaktırmadan bakılır.

Aklıma geldikçe edit'larım.

Atarsan iyi olur

Editladım hocam bakınız

• sınavda çıkabilecek sorular çıkartılır , ve cevapları bulunup küçük kağıtlara yazılır , soruları ve cevapları hazırlarken ve kağıtlara yazarken 3-4 defa tekrarlanacağı için büyük bölümü akılda kalır ve sınavda takır takır yapılır , aklında kalmazsa avuç içinde kağıttan bakarak sorular cevaplanır...
  • ben bir defter yaprağını ince uzun şekilde keser, onuda ikiye katlardım böylece arkalı önlü 4 küçük sayfa kopya yazabileceğim bir küçük defter oluşturmuş olurdum ve o dersle ilgili formülleri teoremleri o kağıda geçirirdim. Sayfayı cebinize para gibi koyarsınız kolay çıkarabileceğiniz cebinize. Herkesin oturacağı yerler belli olur ve kağıtlar dağıtılırken hemen çıkarıp bacak arasına kağıt konu. O apışarası sayesinde okulu bitirdim :) .

Sevgiler.
  • telefona yazıorum kopyaları. telefonda kolumda gömleğin içinde duruyor [bilek kısmında] hoca ilerleyince hemen okuyup yazıyorum sonra hop ileri atıyorum telefonu
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliberko

telefona yazıorum kopyaları. telefonda kolumda gömleğin içinde duruyor [bilek kısmında] hoca ilerleyince hemen okuyup yazıyorum sonra hop ileri atıyorum telefonu

Riskli iş bro

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • everyzonequerR123 kullanıcısına yanıt
    işe yaradı hep ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: apışarası

ben bir defter yaprağını ince uzun şekilde keser, onuda ikiye katlardım böylece arkalı önlü 4 küçük sayfa kopya yazabileceğim bir küçük defter oluşturmuş olurdum ve o dersle ilgili formülleri teoremleri o kağıda geçirirdim. Sayfayı cebinize para gibi koyarsınız kolay çıkarabileceğiniz cebinize. Herkesin oturacağı yerler belli olur ve kağıtlar dağıtılırken hemen çıkarıp bacak arasına kağıt konu. O apışarası sayesinde okulu bitirdim :) .

Sevgiler.

• Benden bu kadar Daha bu teknikler de yetmezse ...
  • Siranin altina fon kartonu gibi bir seyle cekmece yapilir oraya kagidinizi koyarsiniz hoca gittiginde cek bak :) kagidi cek

• bu konu biraz geç açılmış sanki :D

telefona kopyaları yaz baçak arana koy kağıda bakarmış gibi yapıp telefona bak bide şeffaf kapağı olan bir defterin ilk sayfasına kopya yaz ordan bak bizim hocalar masanın üzerindeki deftere birşey demezlerdi :D bunlar çok işimi görmüştür
  • 1-Telefonla defterin fotolarını çekerim. Ordan takılıyorum.
    2-Ya da direkt sıraya yazarım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Biraz teknolojik lutfen
    Üstümüze giydigimiz mont hırkanın cebinde telefon vardır (en fazla4.7 inc lik olmalı) not defterinde kopya olmalı + internet paketi.
    Mont sınav esnası çıkarılır sıranın altına sıkıştırılır.
    Hoca gelince telefon sıranın altına koyulur hoca sıranın altına bakar ama emin olamaz enjoy it!

• 100 MB cepten internet

• Mikronun uç kutularıvar arkası beyaz arkasına güzelce yazarsın kopyay.kaleme uç takar gibi çekersin kopyayı

• Küçük bir kağıda kopya hazırlanır küçük küçük ardından bacagina koyup kıyafet inle kaparsn direk bakabilirsin hoca kagitlari arkaya dogru dagitirken cikar kagit alntna koy.

• quote:

Orijinalden alıntı: gamblerr

100 MB cepten internet

• Önce senenin başında sıramı seçerim sıramın bulunduğu konum gün boyu güneş ışığı altında parlamalıdır eğer bu konuyu çözersen üstü baya bi kirli sıra seçerim kopyamı kodlayarak yazarım örneğin başıyla sonunun yeri aynı yerde olmaz bikere yakalndım hocam başkası yazmış ama saten hepsini yazmamış salak diyerek hocayı kandırdıydım :D
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.