Şimdi Ara

Sınavlarda kopya teknikleriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
2
Favori
1.819
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar bu konuda birbirimize kopya taktiklerimizi verip destek olalım katılırsanız sevinirim

Evet ben başliyım bir not defteri vb. Gibi kucuk kagit alınır kucuk ama okunur şekilde kopyalar yazılır sinava girmeden once kopyayi sinavda kolayca cigaracgmz yere koyalm orta sıralara oturmaya özen gosterelm kopyayi sinav kagidinin altina koyup cekelm

Ancak unutulmck bir şey var sinavin ilk 10 dk hocalarin kontrol dksdr sinav basladiktan 20 dk sonra feln crkmeye baslyn

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hipnoz yöntemiyle bilinçaltına

• Oyle bi yetenek olsa sinavla ugraslmz zaten

• Ban is Coming.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar köşede bermuda üçgeni oluşturmuş mübarek hocalarda hic gormuyo kopya ya kopya demiolar ,

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy boy 32

Arkadaşlar köşede bermuda üçgeni oluşturmuş mübarek hocalarda hic gormuyo kopya ya kopya demiolar ,

Arkadaşn yernde olmak isterdm

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: everyzonequerR123

quote:

Orijinalden alıntı: crazy boy 32

Arkadaşlar köşede bermuda üçgeni oluşturmuş mübarek hocalarda hic gormuyo kopya ya kopya demiolar ,

Arkadaşn yernde olmak isterdm

Alıntıları Göster
    sıranın gözüne çalışma notları ( kopya ) konur.

yazılıdan 20 dk sonra ( kağıtlar verilmeye başlanırken ) çalışma notlarına bakılır ve koya çekilir

DENENMİŞTİR.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    matematik sınavında sallama
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1907sefa1907

sıranın gözüne çalışma notları ( kopya ) konur.

yazılıdan 20 dk sonra ( kağıtlar verilmeye başlanırken ) çalışma notlarına bakılır ve koya çekilir

DENENMİŞTİR.

Alıntıları Göster
    Biz sıraya kitabı geçirirdik yada bantla yazıların üstüne yapıştırıp bantıda sıraya yapıştırırdık onun dışında pencerelere duvarlara kalemlik içlerine ve de büyükçe ayağımın altına yazardım iyi kopya çekerdim bazı hocalar tahtayı silmezdi tahta arasına ortak sınavlarda formülleri yerleştirirdik anlamazlardı

• quote:

Orijinalden alıntı: Sude33

Biz sıraya kitabı geçirirdik yada bantla yazıların üstüne yapıştırıp bantıda sıraya yapıştırırdık onun dışında pencerelere duvarlara kalemlik içlerine ve de büyükçe ayağımın altına yazardım iyi kopya çekerdim bazı hocalar tahtayı silmezdi tahta arasına ortak sınavlarda formülleri yerleştirirdik anlamazlardı

Bant işini denicem

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sude33

Bant işini denicem

Alıntıları Göster
    Benden sana tavsiye önden 2. sıraya otur defteri sıraya geçir.Önde olduğun için hocalar kolay kolay bakmaz,arkadakiler daha çok dikkat çeker.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bison

Benden sana tavsiye önden 2. sıraya otur defteri sıraya geçir.Önde olduğun için hocalar kolay kolay bakmaz,arkadakiler daha çok dikkat çeker.

Bunu yaparken yakalnmstm ama arkalardydm bi de onde denerm

• En sağlamı saçma yazılarla dolu sıraya kopya yazmak bazen kendi yazdığın kopyanın yerini unutuyosun o derece

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • everyzonequerR123 kullanıcısına yanıt
    en iyi yöntem çekmemek..sonrasında insan çok pişman oluyor..
    Örn: ben tüm lise kopya ile geçtim kopya çektiklerimin çoğu iyi yada kötü üni ye yerleştiler ben ise bir sene hazırlandım...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzunefe18

en iyi yöntem çekmemek..sonrasında insan çok pişman oluyor..
    Örn: ben tüm lise kopya ile geçtim kopya çektiklerimin çoğu iyi yada kötü üni ye yerleştiler ben ise bir sene hazırlandım...

Kardeşim orasi oyle haklsn da her ogrencinin 1 kerede olsa kopyaya ihtiyaz duydugu anlar oluyor

• Zamanında Lise sonda bir sınıfta hoca çocuklarla başa çıkamadığından sınıfı 2 ye bölmüştü ve ilk ders yarısını 2.ders ise sınıfın diğer yarısını sınava sokuyordu. Ayrıca itiraz etmesinler diye herkese aynı soru soruyorlardı.

Bizimde ders boştu bahçede geziniyorduk.

Baktım bil millet toplanmış yukarıya doğru bakıyor. Merak ettim bende bekleyim bakalım ne olacak demiştim. Birde baktım ki sınıftan birisi sınav kağıdını aşağıya attı. Millette açtı defteri kitabı çözmeye başladı ikinci grup. Tabii çözdüler ve cevapları ezberlediler. Ders fizikdi ;)

O zaman gerçekten bu azmi taktir etmiştim

• quote:

Orijinalden alıntı: Ahmet©

Zamanında Lise sonda bir sınıfta hoca çocuklarla başa çıkamadığından sınıfı 2 ye bölmüştü ve ilk ders yarısını 2.ders ise sınıfın diğer yarısını sınava sokuyordu. Ayrıca itiraz etmesinler diye herkese aynı soru soruyorlardı.

Baktım bil millet toplanmış yukarıya doğru bakıyor. Merak ettim bende bekleyim bakalım ne olacak demiştim. Birde baktım ki sınıftan birisi sınav kağıdını aşağıya attı. Millette açtı defteri kitabı çözmeye başladı ikinci grup. Tabii çözdüler ve cevapları ezberlediler. Ders fizikdi ;)

Kağıdı atan arkadaş harbi kralmş nerde bizde

• quote:

quote:

Zamanında Lise sonda bir sınıfta hoca çocuklarla başa çıkamadığından sınıfı 2 ye bölmüştü ve ilk ders yarısını 2.ders ise sınıfın diğer yarısını sınava sokuyordu. Ayrıca itiraz etmesinler diye herkese aynı soru soruyorlardı.

Kağıdı atan arkadaş harbi kralmş nerde bizde

Alıntıları Göster
    2001 de yaşadığım bir olaydı, şimdi ileri teknikleri kullanıyor olmalısınız

• quote:

2001 de yaşadığım bir olaydı, şimdi ileri teknikleri kullanıyor olmalısınız

Alıntıları Göster
    her öğrenci gibi ben de çooookkk kopya çektim ve 1 defa yakalandım , hababam sınıfındaki külyutmaz gibi bir tarih hocamız vardı , sıraların üzerinde gezerdi , kimse onun dersinde kopya çekemezdi , ben kopyayı çektim yanımdaki arkadaşa kopya kağıtlarını verdim o da alırken yere düşürdü , o arada yakaladı bizi , yılın ilk sınavı idi ve gelip sınav kağıtlarımıza EYLÜL yazdı ve dedi ki , artık çalışmanıza gerek yok eylül de bütünleme sınavında görüşürüz,,,

• Benim seçtiğim 4 kaliteli şık
    1.Arkadaş silgi ister ve silginin üstüne kopya yazıp verirsin (Örneğin 7-A veya 3-C gibi).
    2.Yan yana isen sıra altına kitap açılır ve diz üstünde kaydırılarak ve sayfa değiştirilerek kopya çekilir.
    3.Uzaktan sorunun numarası işaret edilir (Mesela 5. soru için beş parmak ta yüzün sağına veya soluna dayanır). Uzaktaki kopya vermek için yüzünü veya elini felan kaşır (Mesela burun C şıkkı, alın A şıkkı gibi).
    4.Sınavı bitiren arkadaş yanından geçerken elindeki kağıda çaktırmadan bakılır.

Yeni şıklar fırından taze çıktı (edit 1)

5.Ayakkabının içine kopya kağıdı yerleştirilir (sınavın konusu hakkında bilgiler bulunduran kağıt) ve sınav esnasında çaktırmadan bakılır.
    6.Sıraya el ile silinebilecek şekilde kopya yazılır (bunu dikkatsiz hocaların sınavlarında kullanabilirsiniz) ve oradan yardım alınır.
    7.Eğer bir önceki dersten tahtada kalan bilgiler varsa silinmez ve hocaya unutturulur, böylece tahtadan kopya çekilir.
    8.(Favorim) Okula telefon getirilir, sınav esnasında sıranın altında en az 100 sms hakkı olan telefonumuz yerleştirlir ve evde elinde telefon ve ders kitabı olan arkadaşımız bize bilgi verir (Örneğin: +İstanbul ne zaman feth edildi ? -1453 gibi)
    9.Sınavdan önceki en yakın tarihte hocanın hazırladığı sınav kağıdı bulunur ve başka bir kağıda sorular kopyalanır. Gidilir inek öğrenciye (veya alırız ders kitabını elimize) soruları cevaplarız/yaptırırız.

Daha yeni şıklar yeni pişti (edit 2)

10.Kopyayı eline yazmak (klasik zaten niye yazdım ki ? )
    11.Kopyayı bileğine yazmak (klasik +1)
    12.Kopyayı ayak bileğinin üstü ile dizinin altındaki kısma yazmak (klasik +2)
    13.Kopyayı kıyafetin iç yüzüne yazmak (klasik + oha o ne uçtun)
    14.Kopyayı çorabına yazmak (klasik + What the ... )
    15.Kopyayı eğer bere veya şapka vs. ile gelinmişse onun içine yazmak (klasik + nötüne de yazsaydın)
    16.Kopyayı üstüne oturacağımız kağıdın üstüne yazıp, sınav kağıdının altına koymak.
    17.Kopya kağıdını hocanın sırtına yapıştırmak (Dikkat! Risk içerir, hem de büyük oranda )
    18.Kopyayı önündeki çocuğun sırtına yazmak (klasikten çıkmış + çocuğa yazık olum )
    19.Kopyayı kalemin üstüne yazmak.
    20.Kopyayı beyaz kalemle sıraya veya boş kağıda yazıp mor ışık tutarak okumak.

Aklıma geldikçe edit'larım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi creepi -- 22 Mayıs 2014; 20:01:16 >

• quote:

Orijinalden alıntı: creepi

Benim seçtiğim 4 kaliteli şık
    1.Arkadaş silgi ister ve silginin üstüne kopya yazıp verirsin (Örneğin 7-A veya 3-C gibi).
    2.Yan yana isen sıra altına kitap açılır ve diz üstünde kaydırılarak ve sayfa değiştirilerek kopya çekilir.
    3.Uzaktan sorunun numarası işaret edilir (Mesela 5. soru için beş parmak ta yüzün sağına veya soluna dayanır). Uzaktaki kopya vermek için yüzünü veya elini felan kaşır (Mesela burun C şıkkı, alın A şıkkı gibi).
    4.Sınavı bitiren arkadaş yanından geçerken elindeki kağıda çaktırmadan bakılır.

Aklıma geldikçe edit'larım.

Atarsan iyi olur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.