Şimdi Ara

Şıklı sınavda atma teknikleri acil yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
14.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ciddi ciddi sınava giricez ancak uzun paragraflarda vakıt yetmeyecek o yuzden atmamız gerekecek nasıl bır yol ızleyelım ? sınav ingilizce sınavı bu arada...

please help

• D A B B E B A C A D A şeklinde işaretle C A D D E, B A B A, D E D E falan da olur.
  • Bence hepsini c işaretle. 20 soru varsa temizinden 4-5 tutar.
  • Okul sınavı filan değilse yani normal kodalamalı sınav filansa 4 şık arka arkaya gelmez. 3 şıkkın gelmesi de nadirdir ama gelebilir yine de.
  • Hocana git,kardeşimin ingilizce dönem ödevi için yardım edermisiniz de

Ödev : 10 soruluk ingilizce testi hazırlanacak,her soru 4 şıklı olacak (tabi seni seviyorsa bu zahmete katlanır,ortalama yarım saat sürüyor)

Hocan soruları hazırlayıp doğru şıkları yuvarlak içine alarak sana gösterdiğinde iyi bak,muhakkak bir şık baskın olur,psiokolojikmen hocan o şıkkı daha sağlam görür,sınavdada o şıkka aban

benim bir einstein arkadaş vardı lise yıllarında bu onun fikriydi,25 soruluk biyoloji testinde bunu yapıp ''C'' şıkına abanmıştık,13 tane ''C'' varmış,52 almıştık,kendi bigimizle girsek maksimum 25 falan alırdık,bol şans
  • bir öğretmen olarak şıkları eşit dağıtıyorum,sana mantıklı çözüm olarak bildiğin kısa soruları yap emin olduklarını yani daha sonra hangi şıktan kaç tane işaretlemişsin bak,eşit olanlara dokunma ama sayısı diğerlerinden eksik olan şıkları tercih edebilirsin,kolay gelsin.
  • satır atlayarak oku biyerde duymuştum buna benzer bişey
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Paragraf için taktik var mı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Canales

Hocana git,kardeşimin ingilizce dönem ödevi için yardım edermisiniz de

Ödev : 10 soruluk ingilizce testi hazırlanacak,her soru 4 şıklı olacak (tabi seni seviyorsa bu zahmete katlanır,ortalama yarım saat sürüyor)

Hocan soruları hazırlayıp doğru şıkları yuvarlak içine alarak sana gösterdiğinde iyi bak,muhakkak bir şık baskın olur,psiokolojikmen hocan o şıkkı daha sağlam görür,sınavdada o şıkka aban

benim bir einstein arkadaş vardı lise yıllarında bu onun fikriydi,25 soruluk biyoloji testinde bunu yapıp ''C'' şıkına abanmıştık,13 tane ''C'' varmış,52 almıştık,kendi bigimizle girsek maksimum 25 falan alırdık,bol şans

onu bnu brak mhmet yarn okul vrmı knk 9-c dki kıza yazlcm knk çk sevyrm knk dynmyrm knk

• quote:

Orijinalden alıntı: SoulJa L

quote:

onu bnu brak mhmet yarn okul vrmı knk 9-c dki kıza yazlcm knk çk sevyrm knk dynmyrm knk

Polis okulunda okuyorum,ben o yılları geçeli çok oluyor,yaş oldu 20
    seviyesiz liseli esprilerini ''tipim nasıl eheh'' konularında yap,ergen

• Şıkları okumaya sondan başlayın, E den sonra A, A dan sonra E çok gelir, yorum sorusuysa %80 cevap E, lisede ne taktiklerim vardı neler neler, unuttum gitti.
  • başlığı şıklı şınav diye okudum şıklı şınav dediğini havadayken elleri birbirine vurup tekrar normale inip yapılan şınav zannettim, ilk yoruma bakıyorum diyorum ne diyo bu liseli
  • quote:

quote:

quote:

quote:

X-ART Art of Something ..
    beautiful eroti*****||
    İnci hayattır hayat güzel doğal su
    27 yaşında içici BE MY COMPANY !!

bişeyler dikkatini çekti umarım ?
    bu arada 50 yaşında olsan bile liselisin. unutma unutturma !

Heyecanlanma,sakin ol,tamam hadi yıllar öncesine dönüp liseli oluyum,sende tatmin olursun belki
    ayrıca yazılarına imzalarına bakarak liseli olduğunu düşündüm hala düşünüyorum,be compannyyy eroti--- beautiful incii hayatt suu falan,neyse

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

X-ART Art of Something ..
    beautiful eroti*****||
    İnci hayattır hayat güzel doğal su
    27 yaşında içici BE MY COMPANY !!

bişeyler dikkatini çekti umarım ?
    bu arada 50 yaşında olsan bile liselisin. unutma unutturma !

Heyecanlanma,sakin ol,tamam hadi yıllar öncesine dönüp liseli oluyum,sende tatmin olursun belki
    ayrıca yazılarına imzalarına bakarak liseli olduğunu düşündüm hala düşünüyorum,be compannyyy eroti--- beautiful incii hayatt suu falan,neyse

tamam

• paragraf sorularında en uzun cevap hangisiyse onu işaretle
  • bu olay lise son da başıma geldi gerçektir yalanım varsa ................... siz koyun

biyerden duymuştum ogünden sonra çok dikkat ederim. Ortak sınav vardı hocalar kendi aralarında soruları hazırlayıp mailleşiyorlarmış daha sonra sorular toparlanıp hazırlandığında tekrar mailleşip işte sınav soruları bunlar hazır gibisinden gönderiliyormuş doğru şıklarıda Kırmızıyla üzerine çarpımı yuvarlakmı ne koyuyolarmış artık bilemicem sınav için çıktı alındığında doğru şık üstlerinde ve altlarında çizikler oluyo cok hafif böyle ciddi bakmak lazım( siyah printten cıktıgı için kırmızı olan silik gibi ama hafif ) şıklara o ara denk geldi şıklar 1-2 tane doğrusunu buldum baktım harbi harbi gidiyo ve yemin ederimki o sınavdan 100 aldım sınavda en yüksek 55 olan notta (sosyoloji) ben 100 alarak bi ilke imza atmıştım soranlara sonradan anlattım ama çok küfür yedim niye söylemiyon dediklerinde yapcak bişey yok beyin bedava

dikkat edin sizede çıkabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eren1s -- 23 Eylül 2011; 19:03:30 >

•  Şıklı sınavda atma teknikleri acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mX-L4S3R

Okul sınavı filan değilse yani normal kodalamalı sınav filansa 4 şık arka arkaya gelmez. 3 şıkkın gelmesi de nadirdir ama gelebilir yine de.

işyeri sınavı ama universite yapıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: witco

bir öğretmen olarak şıkları eşit dağıtıyorum,sana mantıklı çözüm olarak bildiğin kısa soruları yap emin olduklarını yani daha sonra hangi şıktan kaç tane işaretlemişsin bak,eşit olanlara dokunma ama sayısı diğerlerinden eksik olan şıkları tercih edebilirsin,kolay gelsin.

sagolun hocam ekmek parası sınavı alacağızda maaş a 100 tl net eklenecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozgur106 -- 26 Eylül 2011; 8:31:05 >
  • random şansına artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wardomsfight

başlığı şıklı şınav diye okudum şıklı şınav dediğini havadayken elleri birbirine vurup tekrar normale inip yapılan şınav zannettim, ilk yoruma bakıyorum diyorum ne diyo bu liseli

ne liselisi yahu...iş yeri yabancı dıl sınavı 35 yasındayız para lazım
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.