Şimdi Ara

Lisede telefonla kopya çekmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
6
Favori
12.957
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler Güvenlimidir sizce bu yöntem akllı telefonla kopya çekmek çekip yakalanan oldumu cezası fln nedir nasıl kamufulaj edebilirim hoca görmeden yeniyimde bu kopya isinde

Edit: Evet beyler bugüne kadar her gün 2 sınava girdim bugün sınıf öğretmenime yaklandım telden kopyayı çekerken telefonu sessizce aldı güzel yöntem dedi sonra sınav bitti dedim hocam ne olcak bana fln diye oda bidaha olmasın dedi telefonumu geri verdi

Not : Tavsiyem hocalarınızla hep iyi geçnin böle bi anda paket olmak istemessiniz :ASFA:SF

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusqq -- 19 Kasım 2014; 19:56:30 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Sınavda Telefonla Kopya Çekme Yolları Hakkında Bilgiler

Önemli Uyarı: Kopya çekmek, akademik dürüstlük kurallarını ihlal eden etik olmayan bir uygulamadır. Bu metin, yalnızca bilgi amaçlı olup kopya çekmeyi teşvik etmez veya tasvip etmez.

Telefonla Kopya Çekme Yöntemleri

Telefonlar, sınavlarda kopya çekmek için yaygın bir şekilde kullanılmaktadır. İşte en yaygın kullanılan yöntemlerden bazıları:

• Kelebek Sistemi Kopya: Bu yöntemde, öğrenciler sınav sorularına yanıtları yazdıkları bir "kelebek" (küçük bir kağıt parçası) kullanırlar. Daha sonra sınav sırasında telefonlarını kullanarak kelebekteki cevapları görüntüleyip kopya çekerler.
    • Uygulama Kullanımı: Bazı öğrenciler, sınav sorularının fotoğraflarını çekmek veya notları telefonlarında saklamak için çeşitli uygulamalar kullanırlar. Sınav sırasında, bu uygulamaları kullanarak cevaplara erişebilirler.
    • Mesajlaşma Uygulamaları: WhatsApp veya Telegram gibi mesajlaşma uygulamaları, öğrencilerin sınav sırasında birbirleriyle iletişim kurmalarına ve cevap alışverişinde bulunmalarına olanak tanır.
    • Bluetooth Cihazları: Öğrenciler, cevapları birbirlerine göndermek için Bluetooth kulaklık veya saat gibi Bluetooth cihazları kullanabilirler.

Kopya Çekmenin Riskleri

Telefon kullanarak kopya çekmenin ciddi sonuçları olabilir:

• Yakalanma durumunda okuldan uzaklaştırma veya ihraç gibi disiplin cezası alabilirler.
    • Akademik sicillerine olumsuz etki edebilir, bu da gelecekteki eğitim veya iş fırsatlarını etkileyebilir.
    • Dürüstlük ve güvenilirliğe zarar verir, bu da kişisel ilişkileri ve mesleki itibarı olumsuz etkileyebilir.

Kopya Çekmeye Alternatifler

Kopya çekmekten kaçınmak için çeşitli alternatifler mevcuttur:

• Önceden Hazırlanma: Sınavlara önceden ve kapsamlı bir şekilde hazırlanmak, kopya çekme ihtiyacını azaltır.
    • Çalışma Grupları: Diğer öğrencilerle çalışma grupları oluşturmak, kavramları tartışmanıza, birbirinize yardımcı olmanıza ve güveninizi artırmanıza yardımcı olabilir.
    • Öğretmen Desteği: Öğretmenlerden ek yardım almak, anlayışınızı geliştirmenize ve kopya çekme dürtüsünü azaltmanıza yardımcı olabilir.

Sonuç

Telefonla kopya çekmek, ciddi sonuçlar doğurabilecek etik olmayan bir uygulamadır. Bunun yerine, önceden hazırlanma, çalışma gruplarına katılma ve öğretmen desteği almak gibi alternatif yollar izleyerek akademik dürüstlüğü koruyabilir ve başarıya ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Telefonla yakalanırsan içinde kopya olsun olmasın kopya muamelesi görürsün çünkü telefon sınavda yasak ayrıca hocaların en çabuk yakaladığı kopyadır onun yerine sıraya yaz daha az bulunma ihtimalin var lisede çok daha zekice kopya taktiklerine ihtiyacın var ben buldum bir tane 4 senedir rahatım
  • Sıraya yaz geç.
  • Iki bacak arana koy yakalanmazsin asagidan bak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • belki komik gelecek ama biz tahtaya yazıyoruz şifreli şekilde. ss geldi. dinde kopya çektik
    http://i.hizliresim.com/Vyd2DP.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1E8C38219 -- 15 Kasım 2014; 19:35:15 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • PM alabilirmiyim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sırayı biraz karala.daha sonra parmağında dağıt.kopyayı yaz oralara.kamufile olmuş olacak.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sınav toplu ama sınıflar fln değiştiriliyor oyüzden hangi sınıfta sınav olcagım belli değil tecrubeliler aranıyorr
  • idam.

• quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

PM alabilirmiyim

PM'e gerek yok herkes duysun herkese yaranalım şişenin bandajına yazıyordum sınavına göre 2 şiş hatta 3 olarak götürdüğüm oluyordu. Su seviyeleri önceden bandajın altına gelmiş biçimde birbirinin tıpa tıp aynısı 3 şişe sıra altında örn;
    Şairler SOL
    Eserler ORTA
    önemli&ilk bilgiler SAĞ
    şeklinde ayarladıktan sonra hoca anlamadan birbirinin arkasına çekiyordum hocaya göz teması yok, kaygı yok duraksama yok, sadece su iç ve sınavda sorlanmış canı sıkılmış bir şekilde şişeyle oyna hiç kopya yemem diyen hocanın dersinde bile çektim, kelebek sınav sisteminide counterlıyor nerede girdiğinin önemi yok kopyan portatif hoca yanına yaklaştığı zaman (ses kas) su içmeye başla su içerken elini bandajın yukardna bakıldığında içinde yazı olduğu anlaşılcak yerine tutarak kamufule et. Ayrıca içine ince yazabilirsin karışmayı önlemek ve hızlı ve pratik olmak için kopyaya öncedne çalış ve fosforlu kalemlerle başlıkları yada önemli yerlerin altını çiz veya üstünü

Sınavlara çalışmaktan ziyade kopyaya çalışıyordum ben ama hiçbir kopyanın garantisini vermem bizim okulda yiyen hoca yoktu sizde çıkar mı bilmem ama inanılmaz nadir yakalanırsın çok sıradan bir kopya taktiği değildir öğrenci genelde kağıt veya sıraya çalışır kopya yazarken yada sağ sola bakar öğretmenlerde bunları dikkate alır gözlerinin önünü görmezler ayrıca en güvenli yer en ön sıradır çückü en az dikkat çeken yerlerdne biridir veya hut öğretmenin oturduğu yerdne veya kalktığında onun zıt köşesinde kalmak

Şu şekilde;

ÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ
    ÖÖ ÖÖ ÖÖ ÖÖ
    SÖ ÖÖ ÖÖ ÖS
    SÖ ÖÖ ÖÖ ÖS

S'ler ön güvenli yerlerden biridir benim kanımca kolay gelsin

• Hocam nasil yaziyosunuz bi ara videosunu gordum bunun yazicidan felan mi cikartiyosunuz bide ss varsa alabilirmiyim ve belli olmuyomu yani okumadiktan sonra yazi buyuk olur kalin olur felan ?

• quote:

Hocam nasil yaziyosunuz bi ara videosunu gordum bunun yazicidan felan mi cikartiyosunuz bide ss varsa alabilirmiyim ve belli olmuyomu yani okumadiktan sonra yazi buyuk olur kalin olur felan ?

Hocam pazartesi sınav var okulda hazırlayacağım pazartesi akşamı size atarım ss'i şuanda yok malum yaz tatili girdi ama çok basit oluyor eğer yazıcı çıktısı kullanırsan içine her şeyi sığdırırsın ben normal kalemle yazıyorum ama ince
  • suyun pH değeri yazab tablo felan oralara mi yazyonuz hocam direk ustune yoksa şişenin icine mi ben tam anlamadim da k.b

• Dun telefonu yere düşürdüm. Hic bozuntuya vermedim millete felan baktım kim düşürdü ayağına. Hoca yedi hoca gelirken de telefonun üstüne bastim

• Su büyüteç görevi görüyor. En iyisi minicik minicik yazıp küçücük kağıda kitabi doldurmak

• Duvarlara yaz, telefon ile kopya çekmek problemli olabilir. Yakalandığında hem telefon gider hem yazılın.
  • ben smartwatch'dan çekiyorum pek anlaşılmıyor.
  • kopyaları ingilizce yaz sıranın altında dursun hoca evladım bu ne derse hocam ingilizce dersinde defterim yoktu buraya yazmıştım sıranın altında unutmuşum dersin.
    sözel derslerde gayet güzel işliyor yada sıraya ingilizce olarakta yazılabilir hoca sorduğunda ben yazmadım dersin ama hocanın inglilizcesi varsa sıkıntı bizim dincinin ingilizcesi iyi onun dersinde sınav olurken arkadaşı yakaladı güzel yöntem beğendim dedi aldı kağıdını
    o yüzden önce bi hocaları denetleyin.
  • aslinda su akilli sattler falan var alacaksin onlarda off. Neyse en iyi elinin büyüklugunde bir kagida kopya yaz sonra keyfine göre sol veya saga kagidi yapistir eline devam...

• quote:

suyun pH değeri yazab tablo felan oralara mi yazyonuz hocam direk ustune yoksa şişenin icine mi ben tam anlamadim da k.b

bandajı çıkar hocam şişeden bandajın ölçülerinde kağıt kes sonra içini doldur daha sonra yapıştır şişeye üstüne de bandajı yapıştır ve suyu iç önemli bir konu her şişede çalışmıyor misal; sırma tavsiyem erikli veya pınar öncede eski saka bandajları vardı destan yazılıyordu içine ama artık yok onlar
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.