Şimdi Ara

Lisede telefonla kopya çekmek (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
59
Cevap
6
Favori
12.958
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: jesusqq

Beyler Güvenlimidir sizce bu yöntem akllı telefonla kopya çekmek çekip yakalanan oldumu cezası fln nedir nasıl kamufulaj edebilirim hoca görmeden yeniyimde bu kopya isinde

Genellikle İngilizce sınavında işe yarar çevirilerde ama sonuç 30
  • Bu sefer anladim hocam cidden dusununce bayagi yazilir kopya 20 cm desek uzunluk ohooo :D teşekkurler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yorozuya Gin-chan

Bu sefer anladim hocam cidden dusununce bayagi yazilir kopya 20 cm desek uzunluk ohooo :D teşekkurler

Rica Yakalanma sakın dikkatli ol yinede
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheLight28

Iki bacak arana koy yakalanmazsin asagidan bak

En basitinden bunun gibi saklama yöntemleri sınavda oturma planı B olan ben olcam ona göre telefonu kamufulaj edicek teknik lazım /ıphone 4 beyaz bu tel boyutuna göre ne yapabilriim fln yanlıs anlamayın sakın

H

YY YY

YY YY

YY YY

YY YY

BY YY

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jesusqq -- 15 Kasım 2014; 22:37:02 >
  • ben çekerken yakalandım,allahtan telefonda şifre vardı da bişey yapamadı
  • nasl oldu biraz anlatsna nasıl patladın
  • Kağıda yaz
    Duruma göre bacak arana / sıra altına / kalemkutunun içine sakla
    Eğer az şey yazacaksan silik ve bastırmadan sıraya yaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kelebek sistemi oldugundan her 3 sinavdan birinde en arkada yada arkaya yakin orta kisimlarda oturuyorum. Telefonu cikartip dizime koyuyorum ve internetden cevaplara bakiyorum. Hoca geldiginde popomun altina sakliyorum telefonu elimide bacagimi kasiyomus gibi yaparak hocanin yanlis anlamasini sagliyorum. Gozu firildak gibi donen hocalarda siralara yaziyorum kagit cok riskli hele hele benim gibi goz tembelligi %80 olupta gozluk takan biri icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yıl boyunca hep en önde oturdum kopyaları hep beyaz tahtanın alt kısmındaki gri yere yazdım. sıraları ileri çekince cuppa diye kopya çekiyodum
  • Uç kutusunun içindeki kağıda yazıyordum ben
  • quote:

Orijinalden alıntı: jesusqq

nasl oldu biraz anlatsna nasıl patladın

Kopya çekmek disiplin suçudur (Bize böyle anlatıldı ama hiç gidene denk gelmedik). Bizim bir arkadaş yakalanmıştı hoca sözlüsüne 0 verdi telefonu arkadaşa verdi başka bişey yapmadı.
    Hocadan hocaya değişir bizde bir ingilizce hocası vardı sınavda başka sınıfın sınav kağıdını okurdu biz de modülden geçirirdik modülü görür bişey demezdi
    Bir inkılapçı vardı kamu hukuku dersine giren öğretmene ayar olurdu onun dersinde o sınavı olacaksak yakalanmadan kopya çekebilirsiniz der yakalamazdı

İşin özü kopya çekerken her şeyden önce öğretmenin vereceği tepkiye dikkat et. Çoğu hoca kopya çektiğini görür görmezden gelir. Fazla abartma cep telefonunu kullanma. Oturduğun sıraya bacağının altına yaz, pencere kenarında oturuyorsan pencereye yaz duvara yaz dağınık dağınık yaz mümkünse kağıtlar dağıtılırken üstünü uç silgi kalem vs. ile doldur

• Ben de denemistim zamaninda ama hayatımın en buyuk dalginligini yaptim megerse siranin alti yokmus hoca lak diye goruyormus kalkti sakince geldi telefonu aldi gitti
    5 puanlik soru icin sinavdan ve sozluden 70 puan gitti. 20 tane de agac diktim okula sonra

• Hepiniz çoğunuz kücüklükten anneleriniz camiye gönderdiğiyi için arap alfabesi biliyorsunuz.
    Arap alfabesiyle yazin.Sonra rahat rahat çekin kopyanizi.
    Denendi %100
    Riskler din hocasının dersinde yapmayin.

Not:Konuyu açan arkadaşa bizde arkadaş telden kopya çekiyordu elektrikler kesildi çocuğun yüzü pasparlak oldu hoca direk kağdını aldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B15AE3FD1 -- 16 Kasım 2014; 7:43:55 >
  • Ben de lisede tahtaya hiragana yazardım kopya için hey gidi

• nokia c5 en kötü iphone olmalı samsung falan büyük eline yaz benim önerim
  • quote:

Orijinalden alıntı: My Little Russian

Telefonla yakalanırsan içinde kopya olsun olmasın kopya muamelesi görürsün çünkü telefon sınavda yasak ayrıca hocaların en çabuk yakaladığı kopyadır onun yerine sıraya yaz daha az bulunma ihtimalin var lisede çok daha zekice kopya taktiklerine ihtiyacın var ben buldum bir tane 4 senedir rahatım

hangisi knk burada söylesene
  • Yanacaksın

• Muahahah yarın fizikle fransızcaa sınavı var bana şans dileyin ıphone la kopya çekcem ::ASFASF sonucu yazarım
  • Önündeki sıranın sırt yaslama yerine yazıcaksın. Sınav başlamadan önce kendi sıranı öndekide dayayacaksın ki kopya görünmesin. Hoca arkasını dönünce de sıranı kendine çekip kopyaya bakıp geri kapatacaksın. Bu sistem baya iş görür ama fazla yazı yazma.
  • Sakın yapma çok ciddi bir suçtur ilerde başın çok ağrır.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.