Şimdi Ara

SINBO İndüksiyonlu Ocak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
5.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.sinbo.com.tr/urun.asp?TypeId=3&SCatId=49&ProdId=330

Merhaba, yukarıdaki linkte yer alan ürün hakkında bilgi sahibi olan var mı acaba ? Bundan aldım geçenlerde ama üzerinde metal tas, çanak haricinde hiçbir şeyi kabul etmiyor. Kullanma klavuzunda çelik çaydanlık, tencere vs. olur diyor ama nafile. Cihaz bunlar konulduğu zaman faaliyete geçmiyor. Aynı şekilde kaliteli Tefal teflon tavayı da beğenmiyor

İlginç biçimde çelik çaydanlık setinin üst demliğini beğenirken asıl konulması gereken alt çaydanlığı beğenmiyor hata mesajı veriyor.

Benim anladığım bu alet sadece tabanı ayna gibi düz ve pürüzsüz pişirme kabı istiyor kullanma klavuzunda böyle bir şey söylenilmediği halde !

Bu indüksiyonlu teknolojiye sahip ocaklar hakkında bilgisi ve tecrübesi olanların yazmasını rica ediyorum.

• kullanacagın tum tencere vs seyler ınduksıyonlu olmak zorunda ornegın cezve ıle sut ısıtmak ıstıyorsun cezven İndüksiyonlu degil ısıtamazsın anlıyacagın tum mutfak gereclerını bır ocak için yenileyeceksin
  • Bildiğim kadarıyla mıknatısın yapıştığı mutfak gereçleri indüksiyonlu ocak ile uyumludur.Keşke almadan evvel forumda sorsaydınız.
  • Cevaplar için teşekkür ederim. Aleti geriye verdim bu arada.

Aslında bahsettiğiniz durumu fark etmiştim. Bunun için indüksiyonlu kap-kacak almayı da düşündüm ama baktığım marketlerde pek çeşit göremedim bu konuda. Uyumlu kap varsa ürün müthiş verimli ve ekonomik aslında ama kendimi de ömür boyu buna mahkum etmek istemedim.

İşin garibi bu indüksiyonlu ocağı satanların da ne sattıklarından haberleri yok. Onun için "bozuk !" deyip geri verdim teflon tavayla çalışmadığını uygulamayla göstererek. Diğer taraftan kullanma klavuzunda bu durumdan tek kelime bahsetmeyerek müşteriyi kandırmaya çalışan SINBo'yu da kınıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 6 Mart 2008; 23:21:29 >

• Konuyu hortlatayım dedim yaklaşık bir yıldır Sinbo marka indiksiyonlu ocak kullanıyorum. Hızından, gücünden, tencerenin dibi tutunca veya taşınca hatta mesela kızartma yağı fazla ısınınca kendini kapatmasından çok memnunum ama ocağın kasası pek kaliteli yapılmamış. Sadece bir kere kızartma yağını taşırdık, düğmelerinin ve numerik ekranın olduğu ön bölümdeki dandik plastik tamamen kalktı. Isıya dayanıklı yapılmaması çok saçma. Düğmeleri de bozuldu. Artık sadece orta ayarda pişirme yapabiliyoruz. Eğer bildiğiniz tekli veya ikili indiksiyonlu ocak varsa duymak isterim. Bu performansı başka bir şeye değişmem. Otel mutfaklarındaki o koca ocaklar kadar hızlı. Bizzat karşılaştırdım hatta bu konuda videolar bile var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.