Bildirim
indüksiyonlu ocak (elektrikli ocak) ile klasik doğalgazlı ocağı kıyaslarsak hangisi daha ekonomiktir
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Kimseden cevap gelmedi . Bari ben yazayım.
Araştırdım ve hesapladım
1 ay için bu tutarlar.
60 tl doğalgaz ocak
101 tl elektrikli ocak normal tarife
180 tl de devletin belirlediği kw aşılırsa
Tüp ve klasik elektrikli ocaklarda ise rakamlar çok daha fazla artmakta.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elektrikli ocak normal elektrikli sanırım. indüksiyonlular biraz daha doğalgaza yakın diye biliyorum hocam
-
Bende indüksiyonlu ocak aldım
aslında günlük normal kullanımda ne kadar farkeder çok merak ediyorum. Düzgün bir veri malesef yok
-
ben 5 marttaki tarifeye göre indüksiyonlu ocağı hesapladım. klasik elektrikli ocak ise elektriği sömürmekte. 1 çay demle 1 ayda diğer ocakların 5 katı gelir fatura. ama diğer ocaklarda kahvaltıda çay demlenir akşam yemeğinde demlenir yemek yapılır vs vs. kısaca indüksiyonlu ocakları güneş paneli vs gibi temiz bedava enerjiye geçene öneririm. diğer türlü doğalgaza devam. her ne kadar zam da zam gelse de elektrikten ucuza geliyor yine.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X