Şimdi Ara

Sinek siklet boksör ağır siklet body'ciyi döver mi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

• çok kas çabuk yorulur ağır siklet mma cilere bile bakarsan hepsinin full kas olmadıgını görürsün örn: daniel cormier,stipe miocic,derrick lewis, fedor gibi.

onun dısında ben sağlam dogal ağırlıklı vucut yapmıs 100 kg birine 60 kg boksorun yumruklarının işleyeceğini düşünmüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: ZenciPriapus

Yine gelmiş mmaciler boksörler, tek yumrukta bayıltır diyenler.

Mantığınız hiç yok mu? 70 kglik adam 120 kglik kas yığını bir adamı alabilseydi zaten dövüş sporlarında siklet diye bir kavram olmazdı. Ağır siklet bir boksör alabilir, ama tüy siklet boksörün ağır siklet bir bodyciyi alabilmesine imkan yok. Gerçek kavga ringdeki gibi olmuyor anlayın şunu, 120 kg adam üstüne çullandığı zaman öğrendiğin teknik yumrukların pek bir anlamı kalmıyor. O adamla fizik olarak yarışabilecek bir adam lazım ki, yumrukları ön plana çıksın.
    Uzun uzadiya yazardim burayada video kapak olmustur heralde

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Agir siklet body ciyi az cok tecrübesi olan kavgacı biri de döver. Ki Ufc boksörü yumruk atsa yarısı boşa gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar 60 küsür kilolarda lisanslı bir kickbox cu ile kavga etmiştim halısahada evet dayak yedim sayılabilir ama inanın sandıgınız gibi tek atamıyorlar yumrukları yiyeceğinizi biliyorsanız yumrugun gelen yönüne dogru kafanızı eğiyorsanız ve biraz genetik olarakta kemikleriniz güclüyse boks mma dünyasında çene diyorlar buna çeneniz güclüyse yere kolay kolay düşmezsiniz

• Sinek siklet olanın profesyonellik seviyesine bağlı bir şey bence bu.

• Kanka sinek sikleti 70-75 kg kaslı ve prof kabul edelim. Vücutçu da 95-100kg arası olsun. Eğer iğne filan değilse hantal değilse birazcık kum torbasıyla haşır neşir olmuşsa 95-100kg adam silker atar 70kg prof boksörü. Adamlar 200-300kg squatlar benchler deadliftler yapıyor 75kg yi overheas press yapar fırlatır :) şansın var ve uzun boyluysan hacim kas eğer boyun kısaysa hacim kasma fıçı gibi durur (180 altı)

• Body building dediğimiz olay savunma sporu değil vücut gösterisi, sinek tüy vs fark adı önemli değil eğer konumunun hakkını veriyorsa ezer geçer hiç affetmez.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi adam boksör olabilirde sokaklarda da kural yok yani, adam boksör diye cüsseli tekme tokat girmeyecek mi sanıyorsunuz  

Cüsseli eleman yakalarsa anırtır, boksör çeneye sağlam bir geçirirse boksör anırtamaz çünkü cüsseli bayılır :) Yani cüsselinin yumruk yemeden herifin üstüne çullanması lazım, boksörde kaçamak hareketlerle sersemletici bir iki vuruş yapıp indirmesi lazım. Tamamen kavganın gidişatına bağlı bir şey.

• Tony Ferguson kullanıcısına yanıt
    Herkes tek atacak diye birşey yok zaten benim bi arkadaşım 70 kiloydu o kadar kası falanda yoktu ama çok kuvvetliydi kickboks yapıyordu 4 yıldır bi tane body yapan iri birini dövmüştü gözümün önünde tam dövme sayılmaz ama boğuşma diyelim hani ayı gibi kolun olmadanda güçlü olunuyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bodyci cok agir. Kondisyin yok. O 110 kg vucudu en fazla 2 dk tasirsin kavgada.

Joshua ruiz macinda ilk macta cok kasli cikti. Yenildi.
    Ikinci mac kilo verdi eridi adam. Bu sefer yendi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi notguest -- 17 Temmuz 2020; 16:27:23 >
  • Khabib gibi biri 110 kg bodyciyi döver ama 205 kg strongmani dövemez. En bariz örneği Conor vs Hafthor olsa gerek.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • nasıl yumruk atılacağını bilmek çok önemli. nerede nasıl vuracağını bilmek.. aynı zamanda yumruktan nasıl kaçacağını bilmek de cok onemli. türk kavgalarını izleyin genelde 15 yumruktan 2 3 ü tutar. gerisi havaya 

boksör dediğin adam bu işi yapıyor. profosyonel yani. bodyci isterse 200 kg olsun boş.

• Selam,Kollar kırıldı mı?

• bateren kullanıcısına yanıt
    Hort

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.