Şimdi Ara

Sinek siklet boksör ağır siklet body'ciyi döver mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
6.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 aydır body building'e başladığım için youtube üzerinden Türk body'cilerin videolarını izliyorum. Gerçekten vücutlar 10 numara. Bu yüzden hepsinde çok yüksek öz güven oluşmuş kendilerini kurşun geçirmez zannediyorlar. herkese zargana falan diyorlar

Sizce 70 kg boksör ya da mma dövüşçüsü mü döver 110 kg bodyci mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F31FE8CB4 -- 11 Temmuz 2020; 11:40:41 >

• Canım kardeşim zaten sen söylerken bile farklı şeylerden bahsediyorsun "vücut geliştiren" ve "boksör" bambaşka şeyler. Messi, en kötü basketbol oyuncusunu nasıl basketbolda yenemezse bu da aynı şey. Boksörün işi dövüşmek, vücut geliştirenin işi estetik. Boksörün sadece refleksleri yeter. Adam sana vuramadığı sürece istediği kadar kaslı olsun, boksör tek atar.
    Bir boksör(siklet fark etmez) yumruğunu oturtursa genelde tek yumrukta bayıltır. Hadi bu bodyciler bayılmasın ama dengeleri bozulur kendine gelemeyip kavganın devamında dayağı yer. Mesele o ilk yumruğu yememek. Bodycinin tek şansı işi güreşe çevirmek. Tabi bodycinin hiçbir dövüş sporu ile ilgilenmediğini varsayıyorum.
  • 70 kg mma dovuscusu bodycileri kesgul gibi titretir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir boksör(siklet fark etmez) yumruğunu oturtursa genelde tek yumrukta bayıltır. Hadi bu bodyciler bayılmasın ama dengeleri bozulur kendine gelemeyip kavganın devamında dayağı yer. Mesele o ilk yumruğu yememek. Bodycinin tek şansı işi güreşe çevirmek. Tabi bodycinin hiçbir dövüş sporu ile ilgilenmediğini varsayıyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu kabib mi habib mi denen eleman, bugün döğüş tekniği bilmeyen 100 kilo üzeri bodycinin hepsini yer.

ama bodyci bir yumruk denk getirirse, yerden de kalkamaz ya da o 70 kg eleman yanlışlıkla altına girerse, bodyci vücut ağırlınla üste çıkıp yumruk ya da dirseklerle bitirebilir.

• Canım kardeşim zaten sen söylerken bile farklı şeylerden bahsediyorsun "vücut geliştiren" ve "boksör" bambaşka şeyler. Messi, en kötü basketbol oyuncusunu nasıl basketbolda yenemezse bu da aynı şey. Boksörün işi dövüşmek, vücut geliştirenin işi estetik. Boksörün sadece refleksleri yeter. Adam sana vuramadığı sürece istediği kadar kaslı olsun, boksör tek atar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r.H -- 11 Temmuz 2020; 12:18:27 >
  • Yine gelmiş mmaciler boksörler, tek yumrukta bayıltır diyenler.

Mantığınız hiç yok mu? 70 kglik adam 120 kglik kas yığını bir adamı alabilseydi zaten dövüş sporlarında siklet diye bir kavram olmazdı. Ağır siklet bir boksör alabilir, ama tüy siklet boksörün ağır siklet bir bodyciyi alabilmesine imkan yok. Gerçek kavga ringdeki gibi olmuyor anlayın şunu, 120 kg adam üstüne çullandığı zaman öğrendiğin teknik yumrukların pek bir anlamı kalmıyor. O adamla fizik olarak yarışabilecek bir adam lazım ki, yumrukları ön plana çıksın.

• ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Boksör vs güreşçi
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zarganaların en büyük avuntusu , en değerli can simididir bu argüman

"Zayıf boksör vücutçuyu döver yeaaaaaaaa"

• Nasıl dövüşeceğini bilen bir adamın karşısında, vücut geliştirmiş olmanızın pek bir faydası olmaz. Ben 5 senedir amatör şekilde hem vücut geliştiriyorum hem dövüş sporları yapıyorum, gördüğüm tecrübelerden yola çıkarak fiziksel avantaj önemli fakat nasıl dövüşeceğini, nasıl kendini savunacağını bilmek çok daha önemli, hem fiziksel olarak iyi hem dövüşmesini bilen bir adam görürseniz bulaşmayın zaten :)

Burada sorulan mevzu, dövüşmeyi bile fakat fiziksel olarak çok zayıf birisi sağlam fiziğe sahip birini indirebilir mi ? :) Dövüşmeyi bilmek önemli, fakat ne kadar biliyor ? Yaz boyu boks kursuna gidip önüme gelene dalayım kafasına girmeyin :) Tamamen seviyesiyle alakalı bir durum...

• Dövüş sporu başka vucut geliştirme başka ...ha vucut grliştiren normal sokakta gezen adamdan üstündür ...öyle olsa kafese vucut geliştirenler girerdi ...vucut geliştren adam kavgada çabuk biter .

• Hey allahım ya

O onu döver mi, bu bunu dövermi? Kaç yaşındasınız siz çocukça muhabbetler....

İnsan insanı niye dövsün... İlla birini dövmek istiyorsanız içiniz de ki kötülüğü dövün maneviyatınızla...

He yok bu soru şu şekilde ise Sinek siklet Khabib nurmagomedov vs mc gregor maçı içinse sonucu zaten belli kim kazanmış kim nerden gelmiş...

8 Yaşında daha ilk okul çagın da çocuk okumasını yazmasını daha yeni öğrenmeden önce AYI ile bildiğimiz gerçek ayı ile güreşiyor o yaşta onlarca darbe almasını karşılamasını öğreniyor....

Bütün bunları görmezden gelip bu tarz soru sormak nasıl cahilliktir...

• Ne olacağını bilemezsin bakarsın dışından boş görünen adam bir yumrukta Allah'ına kavuşturur herkesi bide her boksör de mükemmel olmuyor kendimden küçük boyda cüssede birinin benden sert ve hızlı yumruğu vardı mesela ama başka birinide ben rahat dövüyordum kimseyi küçümsemek lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ZenciPriapus Z kullanıcısına yanıt
    Haklısın da biri zayıf diye kuvvetsiz olacak anlamına gelmiyor ama tabii belli olmaz doğru

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ya arkadaş bu kavgada cüsse tartışması bu forumda hiç bitmeyecek sanırım. iyi o zaman her thanos kılıklı herif sokakta terör estirsin o zaman ona dalarım bunu alırım onu gebertirim edasıyla. herkes gerçek kavga da zannediyo ki sadece yumruklar tekmeler havada uçuşur. cüsseli olan tipler ille adam dövmek mi istiyo? gitsin dövsünler bulaşsın her zayıf gördüğü birine ama zayıf gördüğü biri cebinden bıçağı çıkarıp bağırsaklarını dökerse o zaman görürüm o cüssesi olan arkadaşı

• Bazen benim oğlanin antrenoru ile konusiyorum ki kendisi 69 ve 75 kg da turkiye sampiyonu milli boksor dur. Genelde bu bodycilerin sekilden ibaret oldugunu soyluyor, bunlarda kas ve guc var ama dovue teknigi yok. Boksor çenene bir tane vurur şalterini kapatir, dunya ile bağin kesilir. Birde sokakta bazen bu vucutculari goruyorum, ust tarafa yuklenmis altta ciliz bacaklar, şaka gibi.

• Hocam boksör darbe yemediği sürece kazanır gibi. Ama olur da bir darbe yerse selasını okurlar Sinek siklet boksör ağır siklet body'ciyi döver mi 

• Teknik bilen adam karşısına dünya vücut geliştirme şampiyonunu çıkar her türlü yer. Kaslı bir vücudu olması o adamı dövüşte güçlü yapmıyor. Khabib örneği verilmiş mesela. Bu elemanın karşısına istediğin body builder çağır patates eder. Adam teknik biliyor çünkü. Dövüş zekası var. Diğer bassın proteini bassın iğneleri hormonları başka bir cacık yok.

• açtığın konudaki adam MMA dövüşçüsü boksör değil.

Bence konuda verilen bodyci, Khabib'i fena yamultur. Kilo, güç farkı çok fazla.

• Nereye nasıl vurucağını,vuruş yaparken gücü nerden alıcağını bilen birisi karşısında isterse tank olsun 1.5-2 Dakikada paket eder.

• 44 cm kol zarganaları yer bitirir

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.