Şimdi Ara

sinekkaydı tıraş olmak çok saçma. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
1
Favori
5.383
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şekilcilikten kurtulamayan 3.dünya ülkelerin de çalışanların yaşadığı trajikomik bir olay bence.Bizim ülkemiz de ayrı bir komedi bu.Bakanı, Belediye başkanı bir çuval sakalla gezerken, devletin memuruna traş olmasıyla alakalı yönetmeliği dayayıveriyorsun. İnsanların dış görünüşünden ziyade yaptığı işe ve o işten aldığı verime bakılmalı.
  • Hiç bir jiletle (ustura dahil) makinenin kestiği kısalıkta (cilde yakınlıkta dipten) kesim yapamazsınız. 20/30 liralık makinaları örnek göstermeyin. braun 7 veya 9 serisi ürünleri inceleyin, ya da muadil olarak philips ürünlerine, panasonic ürünlerine bakın.
  • Ben avrupada ozel sektorde calisiyorum zorunluluk yok ama haftada en az 1-2 kere tras olurum. Seviyorum ben sinek kaydini hatunda oyle seviyo ztn. bi rahatlik geliyor sacimida cok uzatmam ben. Bazen turk berberime gidip usturayla oluyorum buyuk keyif yaw.

Yemin ediyorum mutlu olmayi birakin tras olunca istahim fln bile aciliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: wolkan60

quote:

Orijinalden alıntı: BRO EAGLE

quote:

Orijinalden alıntı: kuzgun_

jilet > makine.. makina ile 2 saat uğraşıyorsun jilet ile 5 dk bitiyor işiniz ben 2 haftada 1 oluyorum(işyeri soru etmiyor sakalı) makine ile bir kere denedim zulüm geldi ilet daha pratik

Hocam nasıl 5 dakika ben mi yanlış yapıyorum anlamadım. Jileti yüzüme değdirip 2 cm oynatıyorum jiletin ağzı fulll doluyor suya tutup temizleyip tekrar 2 cm ilerletiyorum tekrar ağzı dolup taşıyor. 3 bıçaklı bir de. Ona rağmen kesene kadar canım çıkıyor. Siz direk kesiyor musunuz bıçakların içi kılla dolmuyor mu

Senin traş olma sıklığın ne kadar ?

Tıraş olmuyorum genelde. Uzatıyorum birkaç hafta sonra makineyle kısaltıyorum. Ama lise zamanlarımda mecburen keserdim ve çok uzamadan kesmeme rağmen çok uğraştırırdı. Yıllardır jilet kullanmadım kısa kesmediğim için ama o uğraştırması ve tahriş etmesi, kestikten sonra yüzümün sivilce dolması yüzünden baya bi soğumuştum

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.