Şimdi Ara

Sinema filmi tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
122
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, sinemada film izlemek istiyorum fakat kararsızım, vizyonda ki filmlerden ne önerirsiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Florida Project ve Loving Vincent’i öneririm ancak ikisi de herkese hitap etmeyebilecek yapımlar. Biraz daha bilgi verseydin sevdiğin türe yönelik senin için daha iyi filmler önerilebilir. Yarın Tomb Raider gösterime giriyor eğer bulunduğun yere geliyorsa -bilmiyorum her yerde aynı anda mı gösteriyor- ona da gidilebilir

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

Florida Project ve Loving Vincent’i öneririm ancak ikisi de herkese hitap etmeyebilecek yapımlar. Biraz daha bilgi verseydin sevdiğin türe yönelik senin için daha iyi filmler önerilebilir. Yarın Tomb Raider gösterime giriyor eğer bulunduğun yere geliyorsa -bilmiyorum her yerde aynı anda mı gösteriyor- ona da gidilebilir

Evet hocam fazla bilgi vermemişim kusura bakmayın, Tomb Raider'ı da düşünüyordum zaten ama başka beğenirim diye henüz karar vermedim, Tomb Raider ve Black Panther tarzı bir şeyler önerebilir misiniz?
  • Moving On kullanıcısına yanıt
    İkisi dışında o türe has başka bir önerim yok, ben olsam önceliği tomb raider’a verirdim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazmayı_Severim

İkisi dışında o türe has başka bir önerim yok, ben olsam önceliği tomb raider’a verirdim

Aynı fikirdeyiz o zaman hocam, Black Panther'ı da düşünüyordum ama yorumlardan sonra pek beğenmedim, Tomb Raider çok daha güzel olacak gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.