Şimdi Ara

Sinema hayranı ergenlerin mutlaka izlemesi gereken kült filmler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda film hayranı olan binlerce gencimiz var.
    Şu zamanda yapılan filmleri film sanıyor. Eskileri bilmiyorlar. Gelin onlara bu hatırlatarak. Film neymiş görsünler.

Howard duck
    Tanrılar çıldırmış olmalı
    Terminator 1-2
    Çılgın görev 1-2-3
    Face off

Devamına siz yardımcı olun benim biraz isim var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wakara -- 16 Şubat 2017; 17:54:9 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel dedik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yardımımız dokunsun ergen kardeşlerimize
  • Yıllardır forumdayım , "yok mu şöyle eskilerden kaliteli bişeyler " diye soranların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kendileri sorarsa yazarım , pm e can kurban. Gerisi ile uğraşmaya değmez , yorulmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

Yıllardır forumdayım , "yok mu şöyle eskilerden kaliteli bişeyler " diye soranların sayısı bir elin parmaklarını geçmez. Kendileri sorarsa yazarım , pm e can kurban. Gerisi ile uğraşmaya değmez , yorulmayın.

ama ne varsa eskılerde var. sımdıkı fılmlerın eskılerın tadını veremıyor hep taklıt.
    yok mu dıyorsun oyle deloıkanlı fılm hayranı orjınal ergen
  • Dedim ya bro , bir elin parmaklarını geçmez. Bu konu üzerinden (daha önce de film konusunda istişaremiz olan ) bir arkadaş pm ile tavsiye isteğinde bulundu. Yaşını bilmem ama O da senin benim gibi eskilerin kıymetini bilenlerden. Acizane birkaç film yazdık. Yani üzülme , senin konu en azından birinin işine yaradı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.