Öncelikle merhaba herkese arkadaşlar bende bir yardımınıza baş vuracaktım. wd playerıma ve xbox360ıma bağlaya bileceğim güzel bir sistem arıyorum benim için önemli olan sesleri cok iyi bir şekilde ayıra bilmesi surround deniliyor sanırsam yani sesin oda içinde iyi dolaşması şu an yaklasık 7 sene once kendı toplamıs olduğum sony sıstem kullanıyorum ve seslerin ayrışmamasından şıkayetçı olduğum ıcın sıstemı değiştirme kararı aldım bütçem 1000 tl logitech z5500 sıcak bakıyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekküer ederim.
1000 lira bütçe ile avr+speaker şekline hiç girmeden HT paket sistemlere veya Z5500 e yönelmeniz en doğru olanı.Anladığım kadarı ile forumu okumadan mesaj atmışsınız.Bu türde bir çok mesaj başlığı bulunmakta. Dilerseniz o başlıkları ve forumu biraz okursanız tam sizin sorunuza muhatap cevaplar bulmanız zor olmayacak aksine fazlasıyla yanıtlar bulacaksınızdır
Öncelikle cevabınız için çok teşekkür ederim. Haklısınız bu konuda forumda yazılmış olan 1000 lerce yardım var inan 1 haftadır sadece bu siteye ait olan butun cevapları fikirleri okudum fakat cok fazla ve çok karışık tam bir sisteme yöneliyorum bir başka kullanıcı onun kotu yönlerinden bahsediyor. kafam tekrar karışıyor bende bir baslık acarak sorayım ıstedım. benım derdım sinema ve dts sesin yuksek olmasından ziyade temız olmasını ıstıyorum.
hocam git m.markete dinle birini al :P
ben yaklasık 3 hafta tırmaladım. sonu gittim m.markete aldım hop. kulagına hoşgeleni al :D
Rica ederim.Temiz sesi alabilmeniz için avr den ziyade kullanacağınız speakerlarda büyük önem taşıyor.Zaten aklınız karışmamış olsa idi ozaman bir sorun olurdu bu işte.Çünkü bu iş için ortak bir nokta yok.Çünkü tamamen keyif ve zevke dayalı bir iş.Herkesin beğenisi farklı.Tabi burada alım gücüde etken ülkemizde.
1000 tl bütçe ile avr +speaker şeklinde bir sistem kurmanız oldukça güç.Bu yüzden paket sistemlerin üzerine gidin eğer bütçe genişletme ihtimali yok ise.Açıkcası benim keyfime z5500 hitap edebilir.Ama sizin beğeniniz en önemlisi.Paket sistem dinlemişliğim yok öyle.O yüzden onlar hakkında bir fikir veremeyeceğim.Ama aralarında aman aman farklar olduğunu düşünmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: homeless
Öncelikle merhaba herkese arkadaşlar bende bir yardımınıza baş vuracaktım. wd playerıma ve xbox360ıma bağlaya bileceğim güzel bir sistem arıyorum benim için önemli olan sesleri cok iyi bir şekilde ayıra bilmesi surround deniliyor sanırsam yani sesin oda içinde iyi dolaşması şu an yaklasık 7 sene once kendı toplamıs olduğum sony sıstem kullanıyorum ve seslerin ayrışmamasından şıkayetçı olduğum ıcın sıstemı değiştirme kararı aldım bütçem 1000 tl logitech z5500 sıcak bakıyorum yardımınızı bekliyorum şimdiden herkese teşekküer ederim.
Benimde kafam karışmıştı. Analog 5.1 sistemim ve Divx playerım vardı. Güzel güzel idare ediyordum. Sonrasında Egreat media oynatıcı aldım. İşte ne olduysa bundan sonra oldu. Buna uyumlu DTS çözücülü bir ses sistemi almam gerekiyordu. Bende 3 hafta aradım. Mağazaları dolaştım. Aslında ilk bu forumda ikinci el Lg HT serisi bir sistem buldum. Arkadaş aynı şehirde olmasına ramen alışveriş gerçekleşmedi. Sonra mağazaları dolaştım, dinledim vs ama aklımdaki marka ve özelliklere yine ulaşamadım. 3 haftanın sonunda yine internet satış sitesinden Sonv DAV DZ260 buldum. Olmasını istediğim fakat sıfırı olmayan, sitelerde var görünsede sorduğumda stokta olmayan bir sistemdi. 400 TL ye sipariş ettim, 2 gün sonra Antalya dan elime ulaştı.
Böyle yazmamın amacı karışan kafanı biraz dağıtman içindir. Sonuçta ayırdığın miktar böyle bir sistem için çok iyi. Çok iyi bir paket sistem alabilirsin. Bunun yanında alacağın sistem de muhakkak, HDMI çıkış, Optik giriş olsun. Bu fiyata birden fazla HDMI olan modellerde var.
Ondan sonra bak gör, film izlerken, oyun oynarken içinin titrediğini hissedeceksin. yine bu forumda DTS test dvd leri olan bir başlık var. Ordan herhangi birni indir, yaz dvd ye, ve mağazaya git, tak çalıştır ve test et. Sesi açmayı ihmal etme tabi.
birden fazla HDMI çıkışı olan komple paketler hangi markalar da acaba?