kaliteli ve bol sinema kanali bulunan bir uydu ismi verir misiniz ?
UYDU'NUN ADINI BİLMİYORUM AMA ZEE CİNEMA İYİ.
gercekten yaa Bende 2 canak var birini Hotbird e ayarladim hepp gaydiri gubbak seyler dolu yok ara beni boya beni yok fransızca macarca kanallarla dolu ingilizce yayın yapan kanal sayısı bile cok az aslında bende soyle ingilizce yayın yapan ve kaliteli sinema kanali ariyorum hem yabanci dilimizde gelişir diye ama bulmadim henüz.. Zannedersem Astra da varmiş guzel kannnalar ama oda 150 cm canak istiyo benim ki 105 :(
Multivisionları dene ve ses ayarını ing yap...İi keyifler ayrıca multivisionları kırdırmayı unutma..Ben geçen akşam Dreamcatcherın sonuna yetiştim hergün yeni bi film var..baya güzel yani..Bide ComingSoon TV
iyide kardeş yabancı dil inglizce bile değil ne yapacan rüya avcısını yeni flim bile verseler?
multivision derim surround ses altyazı ve dil secenekleri
Yaw Astra için 300 cm lik çanak lazım değilmi ???
astradan 150 cm antenle 400 civarı kanal alabiliyorum bulunduğunuz bölgeye göre çanak çapı ve kanal sayısı değişebilir ama astranın tamamını izlemek için daha büyük çaplı antenlere gerek vardır bölgeye göre 4/5 metreye çıkabilir astra 1 de ingilizce yayın yapan sinema kanalı yoktur kanallar genellikle fransızca ve almanca ağırlıklıdır ingilizce kanalların çoğunluğu sky dijital paketi adı altında astra 2 de 28.2 derece doğuda yayın yapmaktadırlar çok iyi kanallar var fakat videoguard şifreleme sistemini kullandıkları için seyredilemiyorlar
quote:
Orjinalden alıntı: SpLeNDouR - 2
Multivisionları dene ve ses ayarını ing yap...İi keyifler ayrıca multivisionları kırdırmayı unutma..Ben geçen akşam Dreamcatcherın sonuna yetiştim hergün yeni bi film var..baya güzel yani..Bide ComingSoon TV
ses ayarlarını ing. mi yapayımo nasıl olacakkk ki... Way anasını yaa demek ing yayın da yapıyorlar hee duurr hecan yaptim simdiii bi anlatsana dostum bende Next 8000 var biliyorsan tabi...
arkadaşlar hotbirdde multivision'u deneyim gelişmiş dil özellikleride var.. başkada yok zaten doru dürüst kanal bide Al Jazereee :))
bende skystar2 var sky digital i kıramaz mıyım?
videoguard şifreleme sisteminini şu an kullandığımız hiçbir cihazla kırmak mümkün değildir sadece abonelik sistemi ile seyredilebilir
quote:
Orijinalden alıntı: dispeçer
videoguard şifreleme sisteminini şu an kullandığımız hiçbir cihazla kırmak mümkün değildir sadece abonelik sistemi ile seyredilebilir
8 Yıl geçti, hala mümkün değil, kırilsa bile cezası çok ağır. not:hortlatmayı severim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme