Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Vay anasını pes ediyorum.

Soru hakkı elime geçsin o zaman görüşcez elemanla

• quote:

Orijinalden alıntı: elion21

Küçük çocuk yeni taşındığı mahallede bir kıza vurulur. Tam onla arkadaşlık kurarken kız ailevi sebeplerden dolayı ordan taşınır. Ama bu olay burda kapanmayacak lise yıllarında tekrar karşılaşacaklardır. Çocuk lisede kızın hayatını kurtarırır ama kızın ailesi artık yoktur. Çocuk hapse girer ve olaylar iyice karışır. Acaba hapisten çıktıktan sonra karşılacabilecekler mi ? Action Dram

• quote:

quote:

quote:

quote:

Aksiyoncu.... tekledin

(bu da doğruysa eğer) 13 yaptım

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

quote:

quote:

quote:

Aksiyoncu.... tekledin

(bu da doğruysa eğer) 13 yaptım

uzak doğu filmleri pek ilgimi çekmiyor o yüzden

• evet tekrar sorunuzu alalım
  • cevabın doğru olduğundan eminseniz, soruyu alalım sayın obili
  • kocasını öldürmek suçundan mahkum olan kadın, aslında kocasının ölmediğini öğrenince intikam almayı kafasına koyar. Şartlı tahliyesinin ardından kocasının peşine düşer , şartlı tahliye memuru da O'nun peşine..... Crime Thriller Mystery

ipucu : Adam zengin biriydi. Hapiste , bir avukat arkadaşı kadına "O adamı öldürsen artık ceza almazsın" demişti. Bir tablodan yola çıkarak adamı buluyor kadın. Bir de erkek çocukları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 24 Aralık 2012; 21:28:52 >
  • quote:

kocasını öldürmek suçundan mahkum olan kadın, aslında kocasının ölmediğini öğrenince intikam almayı kafasına koyar. Şartlı tahliyesinin ardından kocasının peşine düşer , şartlı tahliye memuru da O'nun peşine..... Crime Thriller Mystery

Biraz ipucu...
  • quote:

kocasını öldürmek suçundan mahkum olan kadın, aslında kocasının ölmediğini öğrenince intikam almayı kafasına koyar. Şartlı tahliyesinin ardından kocasının peşine düşer , şartlı tahliye memuru da O'nun peşine..... Crime Thriller Mystery

• quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

Hobaaaaaaaaaa... daha yeni sordum soruyu

tebrikler....

Ha bi de şunu söyliyim. Uzak doğu sineması sorarsan ... Acayip bir topik buldum , anında bulurum filmi

• bi de arkadaşlar şu topike bi el atın ya hu. Filmi merak ettim ama bulamadım.

http://forum.donanimhaber.com/m_68627733/tm.htm
  • Elion sorunu bekliyoruz uzun bir ipucuyla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 24 Aralık 2012; 21:38:06 >
  • Bir kasabanın üniversite amerikan futbol takımı antrenörünün gidişi ile 15 yıla yakındır maç bile kazanamıyordur.Ancak antrenönün takımı geri dönüşü ve burs için kasaba dışından gelen bir öğrenci ile takımın yükselişi başlar.. Drama / Family / Sport

• Evet sallamaya başlıyorum
  • @Anexilea Doğru cevap
  • Anexilea yine affetmedi. Soru bekleniyor
  • 35 yıl dışarı çıkmasına izin verilmeyen bir adamın ilk defa dışarıyı görmesini konu alan film
    Comedy, Crime, Drama
  • Black Raven ... nasıl bir hastalık yaptın yahu. Elimde izlenecek Seksenlerin 10 bölümü , Touch'ın 8 bölümü ve 16,5 adet film var fakat takılamıyorum

Soru gelsinnn...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

35 yıl dışarı çıkmasına izin verilmeyen bir adamın ilk defa dışarıyı görmesini konu alan film
    Comedy, Crime, Drama

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.