Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

Orijinalden alıntı: obili

İşe gitmek üzere yola çıkacağım , şimdiden yazayım soruyu (tabi verdiğim cevap yanlış çıkıp mort olmamışsak )

Öldürdüğü kişilerin kimliklerine bürünerek bir süre öyle yaşayan , daha sonra tekrar öldüren bir katil
    ve onu yakalamaya çalışan bir ajanın hikayesi . Thriller Mystery

Doğru hocam cevap.

Bravo .... soru gelsin

• Soru sırası kimde beyler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:: Death ::. -- 22 Aralık 2012; 11:37:42 >
  • sıra elion21 bekliyoruz sorunu
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

sıra elion21 bekliyoruz sorunu

Soru sırası obilide sanırım..
  • En son ben sordum ve sıra , cevap veren elion21 de. Fakat isteyen arkadaş sorabilir. elion21 a gelince intikamını alır zor bir soruyla
  • İlk kez katılmakla beraber soru soran olmadıgı için soruyorum Orta Batı Amerika'da geçen film, bir araba satıcısınınfidye almak amacıyla karısını kaçırmaları için iki adamı tutması hakkındadır. Kaçırma olayı bir dizi cinayete sebep olur ve hamile polis memuru en önemli tüyosudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tembelreis -- 22 Aralık 2012; 12:20:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

İlk kez katılmakla beraber soru soran olmadıgı için soruyorum Orta Batı Amerika'da geçen film, bir araba satıcısınınfidye almak amacıyla karısını kaçırmaları için iki adamı tutması hakkındadır. Kaçırma olayı bir dizi cinayete sebep olur ve hamile polis memuru en önemli tüyosudur.

hoşgeldiniz ancak soruyu kurallar dahilinde düzeltirseniz hem oyuna katılmak isteyenlerin kafası karışmaz hemde biz sorularla cevapları ayırabiliriz . sadece soru kısmını kırmızı ile sorun
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

En son ben sordum ve sıra , cevap veren elion21 de. Fakat isteyen arkadaş sorabilir. elion21 a gelince intikamını alır zor bir soruyla

O zaman sıkı durun gençler soruyu hazırlıyorum..
  • 2 aşık göl kenarında piknik yapmaya karar verir..Sessiz sakin herkesten her şeyden uzak.. Fakat yanlarına ufak yaşlardaki çocuklar gelir. Ortalık karışır. Kadın ve Adam ormanda sürekli kaçmaya çalışır. Çocuklar arabalarını parçalamışlardır. O bölgenin egemenliği çocuklara aittir..

Horror | Thriller | Crime
  • Biraz karışmış galiba ben buna cevap vereyim Death'inkini cevaplayan sorsun soruyu

quote:

Orijinalden alıntı: tembelreis

İlk kez katılmakla beraber soru soran olmadıgı için soruyorum Orta Batı Amerika'da geçen film, bir araba satıcısınınfidye almak amacıyla karısını kaçırmaları için iki adamı tutması hakkındadır. Kaçırma olayı bir dizi cinayete sebep olur ve hamile polis memuru en önemli tüyosudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

2 aşık göl kenarında piknik yapmaya karar verir..Sessiz sakin herkesten her şeyden uzak.. Fakat yanlarına ufak yaşlardaki çocuklar gelir. Ortalık karışır. Kadın ve Adam ormanda sürekli kaçmaya çalışır. Çocuklar arabalarını parçalamışlardır. O bölgenin egemenliği çocuklara aittir..

• quote:

Orijinalden alıntı: elion21

quote:

2 aşık göl kenarında piknik yapmaya karar verir..Sessiz sakin herkesten her şeyden uzak.. Fakat yanlarına ufak yaşlardaki çocuklar gelir. Ortalık karışır. Kadın ve Adam ormanda sürekli kaçmaya çalışır. Çocuklar arabalarını parçalamışlardır. O bölgenin egemenliği çocuklara aittir..

Değil.
  • evet, bulan yokmu ?
  • quote:

evet, bulan yokmu ?

Çok zor soruyorsun, ipucu yok mu:)
  • Filmin adı bir göl ismi
  • quote:

Filmin adı bir göl ismi

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

Filmin adı bir göl ismi

Doğru, sorunuzu alalım
  • Ünlü bir doktorun kızı kaçırılır.Kızı kaçıranlarla kontak kurduğunda doktor anlar ki, kızı kaçıranlar doktordan neredeyse imkansızı istemektedir.Uzun yıllardır akıl hastanesinde kalan genç bir kızın zihnine girerek, sadece kızın bildiği bu şifreyi öğrenerek kendilerine söylemesini istemektedirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

Ünlü bir doktorun kızı kaçırılır.Kızı kaçıranlarla kontak kurduğunda doktor anlar ki, kızı kaçıranlar doktordan neredeyse imkansızı istemektedir.Uzun yıllardır akıl hastanesinde kalan genç bir kızın zihnine girerek, sadece kızın bildiği bu şifreyi öğrenerek kendilerine söylemesini istemektedirler.

türü nedir ?
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.