Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Biraz daha detaylı anlatalım..

Biraz daha detay yukarıda soruya eklenmiştir. Ha gayret

Bu sefer zor sorduğumu düşünüyorum.
  • Hocam western izlememekle birlikte true blooddaki kızın ben bir filmini izlemiştim izlediğim 3 westernden bir tanesiydi ordada doktor vardı ismini bulamaya çalışıyorum şuan :D

edit:Kalbimi Oraya Gömün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 21 Aralık 2012; 13:18:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

Hocam western izlememekle birlikte true blooddaki kızın ben bir filmini izlemiştim izlediğim 3 westernden bir tanesiydi ordada doktor vardı ismini bulamaya çalışıyorum şuan :D

Doğru cevaptır. Ben de zor sordum diye seviniyordum

Sorunuzu alalım.
  • quote:

Hocam western izlememekle birlikte true blooddaki kızın ben bir filmini izlemiştim izlediğim 3 westernden bir tanesiydi ordada doktor vardı ismini bulamaya çalışıyorum şuan :D

Soru sorabilirsiniz..
  • quote:

quote:

Soru sorabilirsiniz..

Kusura bakmayın biraz geç kaldım .

Tekrar kıyıda köşede kalmış çok güzel filmi sorucam.Kesin izlenmesi gereken güzel bir film.

Gerilim / Asiyon / Suç

Filmimiz bir mafya baronunun mesken tuttuğu bir binayı basmaya giden özel tim ekibinin başından geçenleri anlatıyor.Ekibimiz binaya giriyor gimesine fakat içerde yaşanılanlar gerçekten hop oturup hop kalkmanıza neden oluyor.Film her ne kadar senaryosu çok iyi olmasada dövüş sahneleri ile izleyicinin gönlünü alıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 21 Aralık 2012; 14:07:13 >

• Bunlardan biri değil dimi ?
  • Sanırım bu soru sorulmuştu ve .:: Death ::. senin dediklerinden biri değildi. cevap ...
  • quote:

Bunlardan biri değil dimi ?

Hayır hocam.Bir de bir şey söylemek istiyorum imdbde sayfa sayfa ararsak aslında bu oyunun zevki kaçacaktır
  • quote:

Orijinalden alıntı: elion21

Tebrikler.Çok güzel bir filmdir tavsiye ederim alalım sorunuzu.
  • quote:

quote:

Bunlardan biri değil dimi ?

Hayır hocam.Bir de bir şey söylemek istiyorum imdbde sayfa sayfa ararsak aslında bu oyunun zevki kaçacaktır

IMDb'de zaten 65.000 in üzerinde film var. İstediğin kadar ara yinede zor bulursun. Başka türlü arama kaynağımız yok.

• quote:

Sorunuzu alalım
  • Pardon sorulmamışmış Başka topikle karıştırdım herhalde
  • Bir öğretmen ve öğrencileri arasında geçen bir film. Çocuğunun ölümüyle yıkılan öğretmenimiz gerçek şuçluları bilmektedir ve onların yaptıklarını yanına bırakmamaya karar vermiştir. Katillerden biri annesine gözüne girmeye çalışan ve aile sevgisi ile büyümemiş bir çocuktur.Hep göz önünde olmayı sever. Diğeri ise hep ezik kalmış ve annesinin koruması altında yaşamış bir çocuktur. Drama Mystery Thriller

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elion21 -- 21 Aralık 2012; 14:43:52 >
  • quote:

Bir öğretmen ve öğrencileri arasında geçen bir film. Çocuğunun ölümüyle yıkılan öğretmenimiz gerçek şuçluları bilmektedir ve onların yaptıklarını yanına bırakmamaya karar vermiştir. Katillerden biri annesine gözüne girmeye çalışan ve aile sevgisi ile büyümemiş bir çocuktur.Hep göz önünde olmayı sever. Diğeri ise hep ezik kalmış ve annesinin koruması altında yaşamış bir çocuktur. Drama Mystery Thriller

Valla bu sefer uzak doğu filan dinlemedim

• İşe gitmek üzere yola çıkacağım , şimdiden yazayım soruyu (tabi verdiğim cevap yanlış çıkıp mort olmamışsak )

Öldürdüğü kişilerin kimliklerine bürünerek bir süre öyle yaşayan , daha sonra tekrar öldüren bir katil
    ve onu yakalamaya çalışan bir ajanın hikayesi . Thriller Mystery
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

İşe gitmek üzere yola çıkacağım , şimdiden yazayım soruyu (tabi verdiğim cevap yanlış çıkıp mort olmamışsak )

Öldürdüğü kişilerin kimliklerine bürünerek bir süre öyle yaşayan , daha sonra tekrar öldüren bir katil

Doğru hocam cevap.
  • quote:

İşe gitmek üzere yola çıkacağım , şimdiden yazayım soruyu (tabi verdiğim cevap yanlış çıkıp mort olmamışsak )

Aklıma ilk gelen film "Identity" olmayabilirde.
  • quote:

quote:

Aklıma ilk gelen film "Identity" olmayabilirde.

AHemen üstümde arkadaşında dediği gibi fiilm Taking Lives . Ne yalan söylim akılımın ucundan geçmedi direk aklıma Identity geldi daha çok etkilemiş beni demek ki.

• Kolay soru bekliyoruz..
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.