Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.636
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Cadılar bayramında 9 yaşındaki çocuk oynadığı game boy oynundaki karakter gibi giyinir.. Gezerken maskeli bir katile denk gelir ve onun yardımcısı olur. onunla beraber dolaşmaya başlar işlediği cinayetlere ortak olur... maskeli katili kendi evine dahi getirir ve olaylar hiç ummadığı gibi ilerler..

Comedy | Horror

Hocam pek korku izlemem ama çok eskiden izlediğim bir film vardı galiba o .

Şeytan yardımcısı mı neydi

Edit:Şeytan'ın Küçük Yardımcısı

Ama resmi görmeden bildim onuda belirteyim :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 21 Aralık 2012; 2:19:14 >

• Bu laleyi az önce gördüm be yaa. İşin yoksa tekrar bul
  • quote:

Orijinalden alıntı: FexeLL

quote:

Orijinalden alıntı: .:: Death ::.

Cadılar bayramında 9 yaşındaki çocuk oynadığı game boy oynundaki karakter gibi giyinir.. Gezerken maskeli bir katile denk gelir ve onun yardımcısı olur. onunla beraber dolaşmaya başlar işlediği cinayetlere ortak olur... maskeli katili kendi evine dahi getirir ve olaylar hiç ummadığı gibi ilerler..

Comedy | Horror

Hocam pek korku izlemem ama çok eskiden izlediğim bir film vardı galiba o .

Şeytan yardımcısı mı neydi

Edit:Şeytan'ın Küçük Yardımcısı

Ama resmi görmeden bildim onuda belirteyim :D

Doğru, sor bakalım

• Öyle kıl tüy sormak istemiyorum çok sevdiğim ve izlemeyenlere tavsiye ettğim bir filmi sorucam.

Romance | Comedy | Music

Filmimiz modası geçmiş bir şarkıcının tekrar kendisini duyurmak için çabalamasını konu alır. Popüler bir şarkıcıya şarkı verme fırsatını yakalayan kahramanımız yazmaya çalıştığı şarkısına destek hiç beklemediği bir çiçekci kızdan gelir.

Film konusu ile değilde müzikleriyle adından çok söz ettirmiştir.Hele bir tanesi vardır ki hala açıp açıp dinlerim
    .

Sorulan en kolay film heralde.Lütfen çirkeflik yapıp film film aramayın :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FexeLL -- 21 Aralık 2012; 2:33:48 >
  • Kolay da sayılmaz gibi geliyor ilk bakışta. Aramaya başlayınca anlayacağız
  • quote:

Öyle kıl tüy sormak istemiyorum çok sevdiğim ve izlemeyenlere tavsiye ettğim bir filmi sorucam.

Romance | Comedy | Music

Filmimiz modası geçmiş bir şarkıcının tekrar kendisini duyurmak için çabalamasını konu alır. Popüler bir şarkıcıya şarkı verme fırsatını yakalayan kahramanımız yazmaya çalıştığı şarkısına destek hiç beklemediği bir çiçekci kızdan gelir.

Film konusu ile değilde müzikleriyle adından çok söz ettirmiştir.Hele bir tanesi vardır ki hala açıp açıp dinlerim
    .

:)

• quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

quote:

Öyle kıl tüy sormak istemiyorum çok sevdiğim ve izlemeyenlere tavsiye ettğim bir filmi sorucam.

Romance | Comedy | Music

.

Dogrudur hocam .Efsane sarki why back into love tavsiye ederim.Sor bakalim sorunu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Romance | Comedy | Music

.

Soru gelsin.

• yatın la hadi
  • Teşekkür ederim :)

Müziği sevmeyen bir polisin, şehrin belirli bölgelerinde ritm tutarak bir nevi müzik terörü yapan bir grubun peşine düşmesini konu alan bir film

Comedy / Crime / Music
  • quote:

Teşekkür ederim :)

Müziği sevmeyen bir polisin, şehrin belirli bölgelerinde ritm tutarak bir nevi müzik terörü yapan bir grubun peşine düşmesini konu alan bir film

Comedy / Crime / Music

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Teşekkür ederim :)

Comedy / Crime / Music

Tebrikler :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Diclonius

quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

HA GAYRET DH ÜYELERİ, EL ELE VERİP BULACAGIZ YIKACAGIZ DEATH'IN BU EGEMENLİĞİNİ

Şurada bir soruyu bilsem size öyle bir soru soracağım ki. Ama yok. Adamlar zor soruyor

Soru sorma hakkımı , bu "öyle bir soru" yu görmek için sana devrediyorum

Geri kalanlar yatın artık

• quote:

quote:

quote:

Şurada bir soruyu bilsem size öyle bir soru soracağım ki. Ama yok. Adamlar zor soruyor

Hocam çok kötü bir karın ağrım var foruma giremem belki siz yine sorun sorunuzu da ben iyilestigimde size tekrar katilirim kusura bakmayın gerçekten şimdi hastaneye gidicem. İnşallah başka birşey değildir. Karnım fena ağrıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

Hocam çok kötü bir karın ağrım var foruma giremem belki siz yine sorun sorunuzu da ben iyilestigimde size tekrar katilirim kusura bakmayın gerçekten şimdi hastaneye gidicem. İnşallah başka birşey değildir. Karnım fena ağrıyor

Geçmişler olsun , acil şifalar diliyorum.

• Yeni sorumuz şöyle;

Kızılderililerin beyaz adama karşı verdiği mücadeleyi belgesel tadında işleyen bir Dram Tarihi Western .İdelist bir gencin etrafında dönen olaylarda , kabile şefinin otoriteye karşı mücadelesi ve hükümet kanadındaki destekçisi ile bir öğretmenin yerli halka yardım çabası anlatılmış.

İpucu :

İdealist gencimiz bu kızılderili kabilesine mensup , okuyup adam olan cinsten. Kendisi doktor oluyor ve halkına yardım ediyor. Hükümet kanadındaki kişi ise bir senatör.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 21 Aralık 2012; 13:09:01 >
  • Calismadigim yerden geldi westernciler buyrunuz bilin bakalim

• Little big man ?

• Biraz daha detaylı anlatalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Avokado Kabuğu

Little big man ?

İyi tahmin ama değil ... denemeye devam
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.