Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: obili

quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

sayın obili. cevabınız doğru

congratulations efenim

Teşekkürler efenim...

Senelerdir şu congra bilmem ne , yazımını bir türlü hafızamda tutamam öğrenemedim gitti .

Bu arada isteyen bir arkadaş soru sorabilir. Yeni arkadaşları konuya bekliyoruz. Değişik zevklerden film dağarcığımız olsun. Soru gelmezse bilahare ekleriz.

hep beklemekle olmuyor obili bi de sen sorda biz cevaplayalım

• quote:

congratulations efenim

sizde imzanıza oyundaki rütbenizi eklerseniz sevinirim bi önceki sayfada codunu vermiştim
  • Bir banka soygunu ve iyi kötü çirkin hesabı 3 dedektif... Kim iyi , kim kötü merakıyla geçen film , çömez dedektifin zekası ve inatçılığı ile sonlandırdığı gizem...

Action | Crime | Drama
  • quote:

Bir banka soygunu ve iyi kötü çirkin hesabı 3 dedektif... Kim iyi , kim kötü merakıyla geçen film , çömez dedektifin zekası ve inatçılığı ile sonlandırdığı gizem...

Action | Crime | Drama

üstatların döktürdüğü bir film
  • FİLM BİLENLER
    obili= 23 ''SİNEMA ORDİNARYÜS PROFESÖRÜ''
    Black Raven= 11 ''SİNEMA PROFESÖRÜ''
    Anexilea= 7 '' SİNEMA UZMANI ''
    elion21= 7 '' SİNEMA UZMANI''
    Bruoglione=6 ''SİNEMA UZMANI''
    elzemsin= 4 '' SİNEMA BİLİR KİŞİSİ ''
    FexeLL= 3
    Berk_DH= 3
    .:: Death ::.= 3
    zUbE= 3
    aslihnoztrk= 2
    lakers45= 1
    Casco!= 1
    diminishedtriad= 1
    DeadSnow= 1
    Avokado Kabuğu= 1
    ReservoirDogs= 1
  • obili'ye rakip yok mu la koskoca dh'de
  • quote:

Bir banka soygunu ve iyi kötü çirkin hesabı 3 dedektif... Kim iyi , kim kötü merakıyla geçen film , çömez dedektifin zekası ve inatçılığı ile sonlandırdığı gizem...

Action | Crime | Drama

?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

congratulations efenim

sizde imzanıza oyundaki rütbenizi eklerseniz sevinirim bi önceki sayfada codunu vermiştim

Affınıza sığınarak birşey söylemek istiyorum. İmzamıza böyle tek satır, "sinema uzmanı, sinema bilirkişisi" vs vs yazmak yerine resimli birşey yapamaz mıyız? Logo tarzında gibi. Yani sadece bu konuya özel birşey.Boyutları forumun imza kurallarına göre ayarlanıp düzenlenirse herkes imzasında kullanabilir..

Fikir vermesi açısından birkaç örnek paylaşayım..

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM )

Bu konuya hakim arkadaşlar daha güzel ve yaratıcı işler çıkarabilir..

• quote:

quote:

quote:

congratulations efenim

Affınıza sığınarak birşey söylemek istiyorum. İmzamıza böyle tek satır, "sinema uzmanı, sinema bilirkişisi" vs vs yazmak yerine resimli birşey yapamaz mıyız? Logo tarzında gibi. Yani sadece bu konuya özel birşey.Boyutları forumun imza kurallarına göre ayarlanıp düzenlenirse herkes imzasında kullanabilir..

Fikir vermesi açısından birkaç örnek paylaşayım..

Bu konuya hakim arkadaşlar daha güzel ve yaratıcı işler çıkarabilir..

gayet güzel olur ancak bir çok kişi imzasında foto kullandıgı için başka bir foto ile değiştirmek istemeyebilir . ancak biz şöyle yapalım isteyen hem yazıyı hem fotoyu isteyen sadece yazıyı koysun . gayet güzel fikir teşekkür ederim
    1-2 gün içinde tüm rütbelere birer foto ayarlayalım

• quote:

quote:

Action | Crime | Drama

?

Tabiki doğru cevap

• Birbirlerine delicesine aşık olan sevgililer kötü bir motorsiklet kazası geçirirler. Kazadan sonra kendine gelen genç hemen sevgilisinin yanına gider ama nafile, kız kaza esnasında çoktan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bu olaydan kendisini sorumlu tutan genç, sevgilisinin cesedini babasının çalıştığı askeri üsse götürür.Buradaki laboratuvarda babası ve arkadaşları çok gizli bir proje üzerinde çalışmaktadırlar.

Korku - Romantik - Bilimkurgu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 8 Ocak 2013; 0:51:38 >
  • quote:

Birbirlerine delicesine aşık olan sevgililer kötü bir motorsiklet kazası geçirirler. Kazadan sonra kendine gelen genç hemen sevgilisinin yanına gider ama nafile, kız kaza esnasında çoktan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bu olaydan kendisini sorumlu tutan genç, sevgilisinin cesedini babasının çalıştığı askeri üsse götürür.Buradaki laboratuvarda babası ve arkadaşları çok gizli bir proje üzerinde çalışmaktadırlar.

Melinda Clarke

• quote:

Birbirlerine delicesine aşık olan sevgililer kötü bir motorsiklet kazası geçirirler. Kazadan sonra kendine gelen genç hemen sevgilisinin yanına gider ama nafile, kız kaza esnasında çoktan hakkın rahmetine kavuşmuştur. Bu olaydan kendisini sorumlu tutan genç, sevgilisinin cesedini babasının çalıştığı askeri üsse götürür.Buradaki laboratuvarda babası ve arkadaşları çok gizli bir proje üzerinde çalışmaktadırlar.

arkadaş önce vermiş cevabı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 8 Ocak 2013; 1:08:03 >

• @elente

Return of the Living Dead 3
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Melinda Clarke

bu arada fotoyu ekran görüntü ile mi aldın ? eger öyle yaptıysan öyle ugraşma . filmin ımdb sayfasını aç linki kopyala buraya yapıştır sonra IMDB tuşu var onun içine al
    bu arada sorunu bekliyok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 8 Ocak 2013; 1:10:04 >

• @Black Raven

Tamamdır hocam.

Adamımız, intihar etmeyi düşünen genç danışanını bu kararından vazgeçirmeye çalışan bir psikiyatrdır. Hastasının intihar kararı almasındaki nedenleri araştırırken kendi bilinçaltında ve yaşantısında anlamlandıramadığı şeylerle karşılaşır.

Tür: Drama | Mystery | Thriller

Kolay oldu yine.
  • quote:

@Black Raven

Tamamdır hocam.

Adamımız, intihar etmeyi düşünen genç danışanını bu kararından vazgeçirmeye çalışan bir psikiyatrdır. Hastasının intihar kararı almasındaki nedenleri araştırırken kendi bilinçaltında ve yaşantısında anlamlandıramadığı şeylerle karşılaşır.

Tür: Drama | Mystery | Thriller

Kolay oldu yine.

• quote:

Değil.
  • quote:

quote:

Değil.

hadi ya
  • quote:

obili'ye rakip yok mu la koskoca dh'de

Birkaç kişi kendi aramızda takılıyoruz . Benden başka çok az kişi cevap verince ... Bir de benim sık takıldığım düşünülürse ... normal

Ne kadar mütevaziyim değil mi

Bu arada son soruya birilerinin cevap vermesini bekliyorum. Bu geceyi kendime "film gecesi" ilan ettim. DARK SHADOWS u bitirdim. Sıradaki Just Walking e geçiyorum. Bakalım beğenecek miyim ... edit : öğğğğğ beğenmedim. ilk 10 dk baydı , direk çöp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 8 Ocak 2013; 4:37:57 >

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.