Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi ben obile sinama bilemem neyi ama daha sinama konusunda bi flim tavsiyesi diye açılan konuya flim önerdiği hiç görmedim
  • Ben de mi bir gariplik var, marjinal kedinin yazdıklarını anlamak için 4-5 kere baştan okuyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

Ben de mi bir gariplik var, marjinal kedinin yazdıklarını anlamak için 4-5 kere baştan okuyorum

Evet arkadaşım sende bir gariplik var. Eğer 4-5 seferde anlamayı başarabiliyorsan normalin çok üzerindesindir. Ben 40 kere okusam anlamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

şimdi ben obile sinama bilemem neyi ama daha sinama konusunda bi flim tavsiyesi diye açılan konuya flim önerdiği hiç görmedim

Arkadaşım ... nickin gibi harbi marjinalsin. Forumda takılanların yaş seviyesini bilmiyorum ama ben sidik yarıştıracak yaşı geçeli çoook oluyor. Kimsenin burada öyle bir iddiası da yok zaten. "Sinema bilmem neyi " gibi ... Kendi aramızda hoşça vakit geçirme iddiasındayız olsa olsa. Ayrıca isteyene film de önerebilirim. Kaldı ki ilgili sayfalarda önerilerim de var. Sen göremiyorsan sorunu kendinde ara. Ha pardon sen marjinaldin

• quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

şimdi ben obile sinama bilemem neyi ama daha sinama konusunda bi flim tavsiyesi diye açılan konuya flim önerdiği hiç görmedim

Arkadaşım ... nickin gibi harbi marjinalsin. Forumda takılanların yaş seviyesini bilmiyorum ama ben sidik yarıştıracak yaşı geçeli çoook oluyor. Kimsenin burada öyle bir iddiası da yok zaten. "Sinema bilmem neyi " gibi ... Kendi aramızda hoşça vakit geçirme iddiasındayız olsa olsa. Ayrıca isteyene film de önerebilirim. Kaldı ki ilgili sayfalarda önerilerim de var. Sen göremiyorsan sorunu kendinde ara. Ha pardon sen marjinaldin

nick imin hakkını veririm çünkü zaten gerçek hayatta hep morelim düşük ama burda biraz olsun iyi vakit geçiyorum

• quote:

quote:

quote:

nick imin hakkını veririm çünkü zaten gerçek hayatta hep morelim düşük ama burda biraz olsun iyi vakit geçiyorum

O zaman bizim iyi vakit geçirmemize bulaşıp bizim morElimizi bozma

• cevap halen gelmedi arkadaşlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

cevap halen gelmedi arkadaşlar

Ondan sonra "obili'ye rakip yok mu" Bak dün geceden beri biri cevaplasın diye bekliyorum . 23.00 a kadar vaktiniz var bulmak için . Sonra tesbihe bi taş daha takacağım
  • quote:

quote:

Ondan sonra "obili'ye rakip yok mu" Bak dün geceden beri biri cevaplasın diye bekliyorum . 23.00 a kadar vaktiniz var bulmak için . Sonra tesbihe bi taş daha takacağım

çaktırma ben milleti galyana getirmeye çalışıyorum yav

• quote:

quote:

quote:

Ödül mü versek

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ödül mü versek

ya millet ben şu kadar film izliyorum ben 5000 film izledim ben şu kadar çok film izliyorum filan diyorlar ama buraya gelince tık yok . demekki paso sallıyorlar bundan sonra inanmayacagım hiç birine yav he he deyip geçecegim .
    ben az film izleyen birisi olarak görürdüm ama 3 gün önce ımdb'den izlediğim filmleri eklemeye başladım 820 film çıktı ki daha da eklemeye devam ediyorum . ona ragmen ben bile 11 mi ne yaptım . ki o bildiklerimden 3-4 tanesinide izlemedim yani . ama millet bol keseden sallıyor

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ödül mü versek

ya millet ben şu kadar film izliyorum ben 5000 film izledim ben şu kadar çok film izliyorum filan diyorlar ama buraya gelince tık yok . demekki paso sallıyorlar bundan sonra inanmayacagım hiç birine yav he he deyip geçecegim .
    ben az film izleyen birisi olarak görürdüm ama 3 gün önce ımdb'den izlediğim filmleri eklemeye başladım 820 film çıktı ki daha da eklemeye devam ediyorum . ona ragmen ben bile 11 mi ne yaptım . ki o bildiklerimden 3-4 tanesinide izlemedim yani . ama millet bol keseden sallıyor

5000... ben hayal edemiyorum valla 30 yıldır film izlerim. TRT tek kanal olduğu dönemlerde korku filmleri hariç bütün arşivini izlemişimdir herhalde film hastası biri olarak 3000 dememiştir benim izlediklerim (2000 civarıdır) . Tabi bunları hatırlamak ayrı bir meziyet. Hepsini hatırlamak mümkün değil. Zaten burada sorulanların çoğunun uzak doğu ve korku olduğunu düşünürsek ben çoğunu araştırıp buldum. Mesela en son soru... google dayıya 3 kelime yazdım karşıma çıkan ilk filmdi
    Çok zaman alır diye millet ilgi göstermiyor sanırım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ödül mü versek

5000... ben hayal edemiyorum valla 30 yıldır film izlerim. TRT tek kanal olduğu dönemlerde korku filmleri hariç bütün arşivini izlemişimdir herhalde film hastası biri olarak 3000 dememiştir benim izlediklerim (2000 civarıdır) . Tabi bunları hatırlamak ayrı bir meziyet. Hepsini hatırlamak mümkün değil. Zaten burada sorulanların çoğunun uzak doğu ve korku olduğunu düşünürsek ben çoğunu araştırıp buldum. Mesela en son soru... google dayıya 3 kelime yazdım karşıma çıkan ilk filmdi
    Çok zaman alır diye millet ilgi göstermiyor sanırım.

yav 5000 dediğime bakma . ama abartıyorlar . misal sen belli ediyorsun cidden çok izlediğini . zaman meselesi değil bence bilmiyorlar tabi diğer yerlerde sallamak kolay şu kadar film izledim diye liste hazırlayıp imzaya koymak kimse sormuyor şu filmi filmi hemen anlat diye . veya izlediği filmile ilgili soro sorup bu hangi filmden diye . izlediğinide ekliyor izlemediğinide ekliyor listeye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 8 Ocak 2013; 22:12:40 >

• quote:

yav 5000 dediğime bakma . ama abartıyorlar . misal sen belli ediyorsun cidden çok izlediğini . zaman meselesi değil bence bilmiyorlar tabi diğer yerlerde sallamak kolay şu kadar film izledim diye liste hazırlayıp imzaya koymak kimse sormuyor şu filmi filmi hemen anlat diye . veya izlediği filmile ilgili soro sorup bu hangi filmden diye . izlediğinide ekliyor izlemediğinide ekliyor listeye.

Bir anlamı yok ki o zaman

Sayının çok olması ne kazandırıyor ki insanlara... Ben anlamıyorum bu tip işler yapanları. Çocukluk... Zamanında aklımdan geçti bir liste yapayım diye üşendim valla. 100 tane saçma film izlemektense 1 tane kralından izlemek çok daha iyi. Zaten aklımda kalanların çoğu onlardır. Gerçi saçmalıklarından dolayı kalanlar da yok değil

• bende katılcam eğlenceli gibi de bulamadım bu filmi
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

@Black Raven

Tamamdır hocam.

Adamımız, intihar etmeyi düşünen genç danışanını bu kararından vazgeçirmeye çalışan bir psikiyatrdır. Hastasının intihar kararı almasındaki nedenleri araştırırken kendi bilinçaltında ve yaşantısında anlamlandıramadığı şeylerle karşılaşır.

Tür: Drama | Mystery | Thriller

Kolay oldu yine.

• quote:

Orijinalden alıntı: iDenis

bende katılcam eğlenceli gibi de bulamadım bu filmi

Yeni filme bekleriz
  • Cevabım doğruysa yeni sorumuz şöyle ;

Kendi işlerinin dışında uğraştıkları ilginç bir eğlenceleri olan 3 arkadaş. Soygun planlamak... Fakat sadece planlamak ,
    icraat yok. Action | Comedy | Crime
  • quote:

Orijinalden alıntı: Anexilea

Ben de mi bir gariplik var, marjinal kedinin yazdıklarını anlamak için 4-5 kere baştan okuyorum

Sizde herkes gibisiniz paniğe kapılmayın

Yani diyorki; obiliyle sinema konusunda yarışamam ama onunda bi kere soru sorduğunu görmedim (hep gelen soruları biliyor, hiç sormuyor).
  • @obili

Cevap doğru hocam.

Ayrıca kafayı taktım, uğraştırıcam bir gün.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.