Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• eger buysa burnumuzun dibindekini görmemişiz derim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

eger buysa burnumuzun dibindekini görmemişiz derim

nihayet...
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

nihayet...

şuanda tarifsiz duygular içindeyim kendimle ne kadar gurur duysam azdır

• quote:

quote:

quote:

nihayet...

şuanda tarifsiz duygular içindeyim kendimle ne kadar gurur duysam azdır

bence de..

• TR olabileceği aklıma gelmişti ... Türkçe arama da yaptım ama çıkmamıştı . Filmi izlememiş olmam da şansımı sıfıra indirdi ...

Artık bana yüklenmezsiniz
  • kolay soruyorum

bir mezarcı kendine ait olmayan bir savaşın ortasında bulur kendisini . aslında hiç bir şekilde yardım sever olmayan bu adamımız oradaki yardıma muhtaç kişileri görünce dayanamaz ve yardım eder.

Drama | History | War

izlediğim nadir dramlardan birisidir kendisi
  • quote:

kolay soruyorum

bir mezarcı kendine ait olmayan bir savaşın ortasında bulur kendisini . aslında hiç bir şekilde yardım sever olmayan bu adamımız oradaki yardıma muhtaç kişileri görünce dayanamaz ve yardım eder.

Drama | History | War

?
  • quote:

quote:

kolay soruyorum

Drama | History | War

?

O KADAR MI KOLAY OLDU YAV
    C.BALE HER ZMANA Kİ GİBİ DÖKTÜRMÜŞTÜ YALNIZ BU FİLMDE Nİ Nİ DENİLEN BU AY PARÇASINADA BİTMİŞTİM

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 9 Ocak 2013; 17:29:32 >

• quote:

O KADAR MI KOLAY OLDU YAV

birkaç gün önce izlemiştim
  • Genç kız istemediği biriyle nişanlıdır. Ve bu adamla evlenmek zorundadır çünkü ailenin gizli mali sorunları vardır ve bu sorunları çözeceği gerekçesiyle zengin oğlanla evlenmesi gereklidir.Nişanlısı ise çelik alanında çalışan zengin bir iş adamının oğludur ve kızı deli gibi sevmektedir.Sevmediği birisiyle bir hayatı paylaşmak zorunda kalan genç kız intihar etmeye karar verir.Ama onu durduracak biri vardır.

Drama - Romantik
  • quote:

Genç kız istemediği biriyle nişanlıdır. Ve bu adamla evlenmek zorundadır çünkü ailenin gizli mali sorunları vardır ve bu sorunları çözeceği gerekçesiyle zengin oğlanla evlenmesi gereklidir.Nişanlısı ise çelik alanında çalışan zengin bir iş adamının oğludur ve kızı deli gibi sevmektedir.Sevmediği birisiyle bir hayatı paylaşmak zorunda kalan genç kız intihar etmeye karar verir.Ama onu durduracak biri vardır.

Drama - Romantik

en sevmediğim 2 tür bir araya gelmiş asla bulamam

oha dur dur buldum ya la . yalnız bişey söleyim mi, film bilmek kadar filmi gizleyerek sormakta büyük maharet bana sor deseler kesinlikle bu şekilde soramazdım helal olsun . tam ımdb arıyordum titanici gördüm laaa işte bu dedim

• aslında ilk başta '' en sevmediğim 2 tür bir araya gelmiş asla bulamam '' yazdım sonra başka bir yerde yorum yapmıştım yorum hakkımın açılmasını bekliyordum bu arada ımdb de dolaşıyordum bunu gördüm işte bu lan dedim
  • quote:

quote:

Genç kız istemediği biriyle nişanlıdır. Ve bu adamla evlenmek zorundadır çünkü ailenin gizli mali sorunları vardır ve bu sorunları çözeceği gerekçesiyle zengin oğlanla evlenmesi gereklidir.Nişanlısı ise çelik alanında çalışan zengin bir iş adamının oğludur ve kızı deli gibi sevmektedir.Sevmediği birisiyle bir hayatı paylaşmak zorunda kalan genç kız intihar etmeye karar verir.Ama onu durduracak biri vardır.

Drama - Romantik

oha dur dur buldum ya la . yalnız bişey söleyim mi, film bilmek kadar filmi gizleyerek sormakta büyük maharet bana sor deseler kesinlikle bu şekilde soramazdım helal olsun . tam ımdb arıyordum titanici gördüm laaa işte bu dedim

tebrikler.. bakalım kim bilecek diye merak ediyodum ben de..

• quote:

quote:

quote:

Drama - Romantik

tebrikler.. bakalım kim bilecek diye merak ediyodum ben de..

çok güzel sordun ve bence zordu . yani ımdb'de gezerken konusunu aklıma getirip düşünmesem (adamın zengin oldugunu hatırladım vs ) kesinlikle bulmazdım ben

• Soru sormak ayrı bir meziyet vesselam. Valla bravo...
  • intikam almak için eski bir askeri kovalayan eski bir asker. sürekli elinden son anda kurtulan bu askeri yakalamak ve ailesinin intikamını almak isteyen bu adam istediğine kavuşur ama artık intikamında bi anlamı kalmaz

Action | Drama | Thriller
  • quote:

intikam almak için eski bir askeri kovalayan eski bir asker. sürekli elinden son anda kurtulan bu askeri yakalamak ve ailesinin intikamını almak isteyen bu adam istediğine kavuşur ama artık intikamında bi anlamı kalmaz

Dolph Lundgren... onun tarzı ... mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

quote:

intikam almak için eski bir askeri kovalayan eski bir asker. sürekli elinden son anda kurtulan bu askeri yakalamak ve ailesinin intikamını almak isteyen bu adam istediğine kavuşur ama artık intikamında bi anlamı kalmaz

Dolph Lundgren... onun tarzı ... mı ?

hayır

• quote:

Hey maşallah. Tam buldum diyorum yine bir tarafından tutmuyor.

İkisi de asker değil mi, yoksa kolluk kuvveti olmaları yeterli mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Hey maşallah. Tam buldum diyorum yine bir tarafından tutmuyor.

İkisi de asker değil mi, yoksa kolluk kuvveti olmaları yeterli mi?

kolluk kuvvetinden kastın . illa bileceksin diye bişey yok kafandaki filmi koy doğru ise dogru olur yanlışsa yanış sonuçta tek cevap hakkın yok

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.