Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: elente

quote:

Adamımız; insan yaşamının boş ve önemsiz olduğunu düşünen, soğukkanlı ve umursamaz bir tiptir. Başına gelen veya gelebilecek bir şeyden etkilenmeye gerek bile duymaz. Bu özelliği, onu garip bir durumla karşı karşıya getirir.

Tür: Dram

Çok fena laf kalabalığı yaptım, anlatım bozukluğu yapmışsam uyarın lütfen.

İpucu:

Film, ünlü bir romanın birebir uyarlaması olmasa da o romandan esinlenmiş.

Evet herkes ölümüne sallamaya devam ederken ikinci ipucunu vereyim.

Adamımız o kadar umursamaz ki annesinin ölümüne bile üzülmüyor. Ölümün bir şey fark ettirmeyeceğini, hatta yakınlarını kaybetmenin insanı bağlılıktan kurtarıp özgürleştireceğini düşünüyor. Bu noktada biraz abartıp kitaptaki elemanın önüne geçmiş oluyor aynı zamanda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 14 Ocak 2013; 0:09:39 >

• quote:

quote:

quote:

Adamımız; insan yaşamının boş ve önemsiz olduğunu düşünen, soğukkanlı ve umursamaz bir tiptir. Başına gelen veya gelebilecek bir şeyden etkilenmeye gerek bile duymaz. Bu özelliği, onu garip bir durumla karşı karşıya getirir.

İpucu:

Adamımız o kadar umursamaz ki annesinin ölümüne bile üzülmüyor. Ölümün bir şey fark ettirmeyeceğini, hatta yakınlarını kaybetmenin insanı bağlılıktan kurtarıp özgürleştireceğini düşünüyor. Bu noktada biraz abartıp kitaptaki elemanın önüne geçmiş oluyor aynı zamanda.

• quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

quote:

quote:

quote:

İpucu:

Doğru hocam.

• Genç adam karısının sakladığı cinsel isteklerini öğrenince, hayatında kuşku, korku ve cinsel bulgularla dolu yeni bir sayfa açılır.Bir arkadaşı vasıtası ile katıldığı bir partide korku ve heyecan dolu bir geceye tanık olur.Film, kadın erkek ilişkilerindeki psikolojiye değinmesi, uyuşturucu ve aids üzerine yaklaşımları ve oldukça zekice hazırlanmış diyaloglarıyla ünlüdür.

Drama - Mystery - Thriller
  • quote:

Genç adam karısının sakladığı cinsel isteklerini öğrenince, hayatında kuşku, korku ve cinsel bulgularla dolu yeni bir sayfa açılır.Bir arkadaşı vasıtası ile katıldığı bir partide korku ve heyecan dolu bir geceye tanık olur.Film, kadın erkek ilişkilerindeki psikolojiye değinmesi, uyuşturucu ve aids üzerine yaklaşımları ve oldukça zekice hazırlanmış diyaloglarıyla ünlüdür.

Drama - Mystery - Thriller

Doğruysa hakkımı başkası alabilir.

• @elente

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elzemsin -- 14 Ocak 2013; 1:07:21 >
  • yeni soruyu bekliyoruz
  • İki iyi arkadaş aynı kıza tutulur. Elde etmek için tüm imkanlarını kullanırlar. Bu arada arkadaşlıkları da tehlikeye girer. Kızı kim kapacak???
    Action | Comedy | Romance
  • quote:

Orijinalden alıntı: obili

İki iyi arkadaş aynı kıza tutulur. Elde etmek için tüm imkanlarını kullanırlar. Bu arada arkadaşlıkları da tehlikeye girer. Kızı kim kapacak???

Bu arada aklıma ilk bu gelmişti:http://www.sinemalar.com/film/5305/havva-durumu

• quote:

quote:

İki iyi arkadaş aynı kıza tutulur. Elde etmek için tüm imkanlarını kullanırlar. Bu arada arkadaşlıkları da tehlikeye girer. Kızı kim kapacak???

Bu arada aklıma ilk bu gelmişti:http://www.sinemalar.com/film/5305/havva-durumu

doğru cevap budur .

Artık ne zaman biri soru sorarsa...

• soygunda ölen yaşlı bir kadın , kadının tek derdi ise cevredeki çocukları iyi bir insan gibi yetiştirmektir. ama ölümü bir soygundan daha fazlasıdır , psikopat bir mafya lideri yaşlı kadını temizlemiştir, ama neden bir mafya lideri yaşlı bir kadını tehdit olarak görüp öldürsün
    Action | Crime | Drama

amma yuvarladım ha

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Raven -- 15 Ocak 2013; 0:11:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

soygunda ölen yaşlı bir kadın , kadının tek derdi ise cevredeki çocukları iyi bir insan gibi yetiştirmektir. ama ölümü bir soygundan daha fazlasıdır , psikopat bir mafya lideri yaşlı kadını temizlemiştir, ama neden bir mafya lideri yaşlı bir kadını tehdit olarak görüp öldürsün
    Action | Crime | Drama

amma yuvarladım ha

Nur topu gibi.

• quote:

quote:

soygunda ölen yaşlı bir kadın , kadının tek derdi ise cevredeki çocukları iyi bir insan gibi yetiştirmektir. ama ölümü bir soygundan daha fazlasıdır , psikopat bir mafya lideri yaşlı kadını temizlemiştir, ama neden bir mafya lideri yaşlı bir kadını tehdit olarak görüp öldürsün
    Action | Crime | Drama

amma yuvarladım ha

Nur topu gibi.

değil

• Sen bu işi kıvırmaya başladın black

İyi yuvarlıyorsun. Küçükken misket oynadın mı ???

edit: ben filme başlıyorum ... yeni cengaverleri görelim. Bu arada başlığı değiştirmişsin black gaz mevzusu ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi obili -- 15 Ocak 2013; 0:56:36 >
  • quote:

Sen bu işi kıvırmaya başladın black

İyi yuvarlıyorsun. Küçükken misket oynadın mı ???

edit: ben filme başlıyorum ... yeni cengaverleri görelim. Bu arada başlığı değiştirmişsin black gaz mevzusu ...

hep ütülürdüm ama bilyem her zaman çoğalırdı eee elimiz bilye tutmayı değilde yumruk atmayı ögrenince oyunu kaybetsekte kazanmasını ögrenmiştik

bakıyorum bizim oyun dışında hepsi bir bagımsız sinema uzmanı kesilmiş (bagımsız sinema neyse artık ) birde burada görelim dedim yeteneklerini

• quote:

Action | Crime | Drama

amma yuvarladım ha

Budur herhalde. Hakkında hep olumlu yorumlar yapılmış, bir indireyim de beğenmezsem çok iğrenç bir hareket yapıcam.

• quote:

quote:

Action | Crime | Drama

amma yuvarladım ha

Budur herhalde. Hakkında hep olumlu yorumlar yapılmış, bir indireyim de beğenmezsem çok iğrenç bir hareket yapıcam.

tebrikler , ben yeni izledim , konuyu bilmeden izlemeye başladım ilk başta klasik çete filmi zannettim ama güzeldi

• Sayın elente. Cevabı verdikten sonra soru sormak için neden bu kadar çok bekliyorsunuz acaba? Bekleye bekleye ağaç oluyoruz yani...
  • quote:

Sayın elente. Cevabı verdikten sonra soru sormak için neden bu kadar çok bekliyorsunuz acaba? Bekleye bekleye ağaç oluyoruz yani...

Sora sora film bırakmadık

Yakında 1990 ve sonrası kuralını sorgulamamız gerekecek

• quote:

quote:

Sayın elente. Cevabı verdikten sonra soru sormak için neden bu kadar çok bekliyorsunuz acaba? Bekleye bekleye ağaç oluyoruz yani...

Sora sora film bırakmadık

Yakında 1990 ve sonrası kuralını sorgulamamız gerekecek

Bence sorulmayı bekleyen, bilinirliği çok fazla olan 90 ve sonrası en az 1000 adet yapım vardır.. Ama arkadaşlar sağolsun uzakdoğu sinemasından gidince bilen çok fazla olmuyor (ben dahil) böyle oluncada konu saatlerce (hatta bazen 2 gün bile oluyo) başıboş kalıyor. "Öyle bir soru sorayım ki uzunca bir süre bilinmesin, arayıp dursunlar" düşüncesindeler mi bilmiyorum ama sordukları filmlere bakıyorum, - bırak filmin adını oynayan oyuncuyu dahi tanımıyorum...

Kendi adıma söyleyebilirim ki, şu ana kadar adı sanı duyulmamış, hiç tanınmamış filmler sormadım. Sorduğum filmler ya Türk sineması ya da Amerikan sinemasından.. Bazı arkadaşlar neredeyse bilinmesin diye Cibuti, Endonezya ya da Papua Yeni Gine filmleri falan soracaklar yakında zannedersem...

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.