Şimdi Ara

SİNEMA OYUNU (KENDİNE GÜVENENLERİ GÖRELİM ) (47. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.362
Cevap
7
Favori
23.679
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
-1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    obili= 25 ''SİNEMA ORDİNARYÜS PROFESÖRÜ''
    Black Raven= 13 ''SİNEMA PROFESÖRÜ''
    elzemsin= 8 ''SİNEMA UZMANI''
    Anexilea= 7 '' SİNEMA UZMANI ''
    elion21= 7 '' SİNEMA UZMANI''
    Bruoglione=6 ''SİNEMA UZMANI''
    elente=6 ''SİNEMA UZMANI''
    FexeLL= 3
    Berk_DH= 3
    .:: Death ::.= 3
    zUbE= 3
    aslihnoztrk= 2
    lakers45= 1
    Casco!= 1
    diminishedtriad= 1
    DeadSnow= 1
    Avokado Kabuğu= 1
    ReservoirDogs= 1

UZMANLAR ÇOĞALDI

• Arkadaşlar konuda kimse kalmayınca ben de kapıyı çekip çıkıyorum, arada da hakkımı başkasına veriyorum tabi.

Bir de soru sormak da sıkıntı artık. En azından 1990 şartı ya da türü belirtme olayını kaldırsak çok daha çekişmeli bi oyun olacak.

Neyse efendim gelelim sorumuza:

Çevresiyle ilişkilerinde sıkıntı yaşayan genç kahramanımız, halüsinasyonlar görmeye başlar.

Drama | Mystery | Sci-Fi

Bakalım bu filmi sevemeyen bir tek ben mi varım?

• @elente

9 kelimeyle soru sordun ya, dahada bişey demiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: elzemsin

@elente

9 kelimeyle soru sordun ya, dahada bişey demiyorum

Yeter de artar bile.
  • quote:

Orijinalden alıntı: elente

Arkadaşlar konuda kimse kalmayınca ben de kapıyı çekip çıkıyorum, arada da hakkımı başkasına veriyorum tabi.

Bir de soru sormak da sıkıntı artık. En azından 1990 şartı ya da türü belirtme olayını kaldırsak çok daha çekişmeli bi oyun olacak.

Çevresiyle ilişkilerinde sıkıntı yaşayan genç kahramanımız, halüsinasyonlar görmeye başlar.

Drama | Mystery | Sci-Fi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: elente

Arkadaşlar konuda kimse kalmayınca ben de kapıyı çekip çıkıyorum, arada da hakkımı başkasına veriyorum tabi.

Drama | Mystery | Sci-Fi

Doğru.

• yeni soru gelsin
  • Siyasi amaçları doğrultusunda kullanmak için, bir örgüt tarafından kaçırılan askerin hikayesi. Bu askerin başına örgüt tarafından göz kulak olması bakımından başka bir asker verilir. Zıt görüşlerin adamı olan bu iki asker gelişen zaman içinde dost olurlar. Her an öldürülme korkusu taşıdığı için adamımız arkadaşına, başına bir iş geldiği takdirde birine sahip çıkması için söz verdirtir.

Drama - Crime - Romance
  • quote:

Siyasi amaçları doğrultusunda kullanmak için, bir örgüt tarafından kaçırılan askerin hikayesi. Bu askerin başına örgüt tarafından göz kulak olması bakımından başka bir asker verilir. Zıt görüşlerin adamı olan bu iki asker gelişen zaman içinde dost olurlar. Her an öldürülme korkusu taşıdığı için adamımız arkadaşına, başına bir iş geldiği takdirde birine sahip çıkması için söz verdirtir.

Drama - Crime - Romance

soru zormuş ya la
  • quote:

Orijinalden alıntı: Black Raven

quote:

Siyasi amaçları doğrultusunda kullanmak için, bir örgüt tarafından kaçırılan askerin hikayesi. Bu askerin başına örgüt tarafından göz kulak olması bakımından başka bir asker verilir. Zıt görüşlerin adamı olan bu iki asker gelişen zaman içinde dost olurlar. Her an öldürülme korkusu taşıdığı için adamımız arkadaşına, başına bir iş geldiği takdirde birine sahip çıkması için söz verdirtir.

Drama - Crime - Romance

soru zormuş ya la

O kadar zor değil aslında. İpucu mu versek acaba?

• quote:

Drama - Crime - Romance

• @elente

• quote:

quote:

quote:

Drama - Crime - Romance

soru zormuş ya la

O kadar zor değil aslında. İpucu mu versek acaba?

avatardaki hatunun ismi nedir bu arada gözüm kayıp duruyor

• Soru sormak isteyen varsa hakkımı alabilir bu arada, hatta en iyisi cuma gününe kadar internette gezinmemem.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi elente -- 15 Ocak 2013; 19:37:24 >
  • Bir Kaç Düşman Edinmeden Milyonları Elde edemssin

DRAM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MarjinaL_Kedi -- 15 Ocak 2013; 20:51:05 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MarjinaL_Kedi

Bir Kaç Düşman Edinmeden Milyonları Elde edemssin

DRAM

nickini ve avatarının hakkını veren bir soru yine . yalnız bu soruyu kabul etmiyorum çünkü filmin zaten tanıtım cümlesi bu

güzel bir soru ile tekrar katılmanız dileği ile
  • quote:

quote:

DRAM

nickini ve avatarının hakkını veren bir soru yine . yalnız bu soruyu kabul etmiyorum çünkü filmin zaten tanıtım cümlesi bu

kolay bile bile soruyorum zor sordumu bende bunalıyorum bilemedi karşımdakinin hissediğni bende hissediyorum gibi oluyor

• quote:

quote:

quote:

DRAM

kolay bile bile soruyorum zor sordumu bende bunalıyorum bilemedi karşımdakinin hissediğni bende hissediyorum gibi oluyor

kolay olsunda bu kadar değil yani

• kiralık bir katil yaptıgı bir sonrası patronu tarafından öldürülmek ister . ama iş arkadaşı tarafından korunan bu adam kurtulmayı başarır ve patronunu öldürür

Comedy | Crime | Drama
  • quote:

kiralık bir katil yaptıgı bir sonrası patronu tarafından öldürülmek ister . ama iş arkadaşı tarafından korunan bu adam kurtulmayı başarır ve patronunu öldürür

Comedy | Crime | Drama

?
  • 
Sayfa: önceki 4546474849
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.