Bu millet ne kadar da korkucu ya hu... Bir sayım yapsak soruların %80 i korku çıkar. Neyse... bakarız şimdi icabına
Müdavimler pc başında değil herhalde. Zor diyen bile yok Misafirlerden de yorum veya cevap bekliyoruz . Bak sırf sizin için cevap yazmıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: deadsnow32
Oğlunu yeni kaybeden kadın bunalımdadır. Bir gece işten eve dönerken arabasıyla bir gence çarpar. Genci hemen arabasına alıp yola devam eder. Genç kendindedir ve kadına peşinde bir katil olduğunu söyler. HORROR-THRİLLER
ne oluyor bakem burda
quote:
Orijinalden alıntı: elzemsin
quote:
Orijinalden alıntı: deadsnow32
Oğlunu yeni kaybeden kadın bunalımdadır. Bir gece işten eve dönerken arabasıyla bir gence çarpar. Genci hemen arabasına alıp yola devam eder. Genç kendindedir ve kadına peşinde bir katil olduğunu söyler. HORROR-THRİLLER
Doğru cevap
yeni soruyu alak
quote:
Orijinalden alıntı: Black Raven
yeni soruyu alak
Alak? Memleket nire hemşerim?
Neyse, basit bir soruyla devam edelim.
Adamımız iki federal ajanı öldürmekten tutuklanmıştır.Ama aslında öldüren o değildir.Bir şekilde derdini anlatıp, kendisine bu komployu kuranları bulabilmesi için kaçması şarttır. Ve bunu eline geçirdiği ilk fırsatta gerçekleştirir.
Action - Crime - Thriller
quote:
quote:
yeni soruyu alak
Adamımız iki federal ajanı öldürmekten tutuklanmıştır.Ama aslında öldüren o değildir.Bir şekilde derdini anlatıp, kendisine bu komployu kuranları bulabilmesi için kaçması şarttır. Ve bunu eline geçirdiği ilk fırsatta gerçekleştirir.
Ereğli
quote:
quote:
quote:
yeni soruyu alak
Ereğli
Ereğli de, hangi Ereğli?
Konya'nın ilçesi olan Ereğli mi? Tekirdağ'ın ilçesi olan Marmara Ereğlisi mi? Zonguldak'ın bir ilçesi olan Karadeniz Ereğlisi mi? Kocaeli'nin bir beldesi olan Ereğli mi?
( Başka Ereğli var mı acaba )
quote:
quote:
quote:
quote:
yeni soruyu alak
Ereğli
Ereğli de, hangi Ereğli?
Konya'nın ilçesi olan Ereğli mi? Tekirdağ'ın ilçesi olan Marmara Ereğlisi mi? Zonguldak'ın bir ilçesi olan Karadeniz Ereğlisi mi? Kocaeli'nin bir beldesi olan Ereğli mi?
( Başka Ereğli var mı acaba )
ne yazık ki hala konyanın ilçesi olan Ereğli
ne oldu arkadaşlar
Valla mevzu çok tanıdık ama ben bulamadım şahsen.
3 gün oldu daha cevap gelmedi.. Oyuna talep yok gibi artık
Neyse; Ben bir ipucu vereyimde bulunsun şu film yahu
Adamımızın peşinde işini çok iyi bilen bir dedektif ve onun ekibi vardır. Ve adamımızın her an ensesindedir. Her defasında elinden kıl payı kaçırır ama pes etmeyede niyetli değildir. Adamımıza bu kaçma/kovalama esnasında kız arkadaşı yardım edecektir. Bu arada dedektifimizin ekibine yeni biri daha katılır. Dedektifimiz bu adamdan hoşlanmaz. Nitekim hislerinde de yanılmaz. Çünkü hikayenin kilit noktası ekibe yeni katılan bu adamdadır..
Film değilde aklıma dizi olarak person of interest geldi
quote:
Adamımızın peşinde işini çok iyi bilen bir dedektif ve onun ekibi vardır. Ve adamımızın her an ensesindedir. Her defasında elinden kıl payı kaçırır ama pes etmeyede niyetli değildir. Adamımıza bu kaçma/kovalama esnasında kız arkadaşı yardım edecektir. Bu arada dedektifimizin ekibine yeni biri daha katılır. Dedektifimiz bu adamdan hoşlanmaz. Nitekim hislerinde de yanılmaz. Çünkü hikayenin kilit noktası ekibe yeni katılan bu adamdadır..
?
@X@ndeR
Tebrikler..
Sorun bakalım
quote:
ula soruyu unuttum nerdeyse
Kahramanlarımız ailecek noel yemeği için büyükannelerinin evine gitmektedir.Ama ailenin babası bu sefer kestirme yolu kullanır. Yolda beyazlar içinde sarışın bi kadın görürler arabaya alırlar ve başlarına gelmeyen kalmaz. Korku, Gizem, Gerilim türünde.